אוףףף כ"כ קשה לי עם עצצמי!!!!!

אוףףף כ"כ קשה לי עם עצצמי!!!!!

אני נערה בת 15+ תיכוניסטית ומאז ומתמיד הייתי הביישנית והשקטה של הכיתה!! כבר ביסודי חלמתי שאני יעלה כבר לחטיבה כדי להשתנות שם...כי שם אף אחד לא מכיר אותי ואני יכולה להתחיל דף חדש אבל לצעריי...זה לא כ"כ הלך...אני פשוט לא יודעת מה יש לי.. בשכונה ובבית אני ילדה רגילה ומשוחררת אבל איכשהו תמיד שאני נכנסת לבצפר האופי שלי משתנה...ואני הופכת לשקטה וביישנית ואני מאוד מתאמצת להשתנות אבל זה לא עוזר לי חברות שלי אומרות לי "איזה שקטה".."אף פעם לא מדברת" למרות שאני כן....אני לא מדברת כ"כ הרבה אבל אני רוצה להשתנות ולא מצליחה שאנשים אומרים לי שאני שקטה זה מאוד מכעיס אותי למרות שאני יודעת שזה נכון... אני כ"כ רוצה להשתנות אבל לא יודעת מה לעשות... כל הזמן שאני לבד נגיד אני חושבת על זה שפיספסתי את התקופה הכי יפה בחיים שאת נערה ויכולה לעשות מה שאתה רוצה...עכשיו אני בתיכון...כיתה י' ואני עדיין בדיכאון מזה למה לא השתנתי שעברתי לחטיבה... אוףףף מה אני יכולה לעשות?!

היי..

לא כל כך קל להשתנות............ ואת לא מפסידה שום דבר..החיים עוד לפנייך.. ואת עוד תיפתחי.. את תראי.

the black nick

New member
גם אני הפסדתי אז מה?

איך אני לא סובל את הנורמות האלה של "הפסדתי"......זה הרס לי את החיים הנורמות האלה..... מי קבע שאת חייבת להנות דווקא בתקופה הזאת?

../images/Emo92.gif

תודה לאחת שהגיבה לי... בקשה תמשיכו להגיב לי אני צריכה עוד אנשים כדי להיות בטוחה במה שאני עושה אם יש לכם טיפים גם לביטחון עצמי נמוך וכו'

למעלה