אוףףף לא יודעת מה לעשות צכה עזרה!

Ben Dor

New member
אוףףף לא יודעת מה לעשות צכה עזרה!

אני בת 16... אחותי בת 14.. והיא כל כך מעצבנת אותי בזמן האחרון! ממש... היא כל הזמן צועקת עלי שאנלא נותנת לה לעשות מה שהיא רוצה ועל אמא שלי (תאמת אנלא יודעת מה יש לה עם אמא נכון שהיא לפעמים חושבת שהיא מצחיקה וטיפה חשה מעל כולם שהיא עם אנשים אבל זאת לא סיבה להתעצבן עליה...) היא החליטה שמעכשיו את האוכל שבבית היא רוצה להכין וואלה כל הכבוד לה אבל זה מתחיל להעלות תסעיף! נגיד עכשיו הכנו תפוחי אדמה לפירה ולא היה אבקת מרק אז אמא אמרה לשים מלח אז אני שמתי והיא ממש התעצבנה עלי....קולה מלח! והיא הולכת עם כובע מעצבן כזה! ממש!! הוא מבגר אותה ונותן לה להיראות כמו בן אז אני מעירה לה ואומרת לה שתעזוב תכובע הזה כי יותר יפה לה בלי ויש לה פנים ממש יפות אבל הכובע הזה מפריע....או נגיד שהיא הולכת עם אול סטאר....אין לי בעיה עם זה וואלה שיהיה לה בכיף אז סתם אמרתי לה כזה אנלא מבינה מה אנשים מוצאים בנעל הזאת היא ממש מכוערת..."כל דבר שאני עושה מכוער לא מוצא חן בעינייך" וכל מיני כאלה ומתחילה לצעוק עלי..סתם כל מיני קטעים כאלה...ואין זה מעלה לי תסעיףף!! מכל שטות היא מתעצבנת נגיד בת דודה שלנו באה אלינו והיא בגיל שלה ואין לי כל כך על מה לדבר איתה סתומרת לאחותי יש יותר נושאים משותפים אז היא עושה כזה מה תקעו אותה פה מה אני בייביסיטר ממש התעצבנתי עליה ואמרתי לה שהיא בת דודה שלנו וכמו שהיית רוצה שיקבלו אותך יפה אותו דבר...קיצר היה בא לי להרביץ לה! לא יודעת מה לעשות איתה!!! אוףףףףף

תנסי להיזכר איך את היית בגיל שלה...

ואת תראי שזה בטח לא היה כל כך שונה, כי היא בתחילת גיל המרד שלה, היא מנסה למצוא עצמאות ולהיראות בוגרת- ומכאן הנושא של לבשל לבד, אם היא בוחרת ללכת עם בגד/נעליים מסוימים שנראים לך זוועה, אל תתערבי- בעייתה. היא בונה כעת את החוש האופנתי שלה, והיא זאת שבוחרת איך להיראות. אם תבואי אליה בביקורות כלפי הלבוש שלה, עוד יותר זה יגרום לה אנטי והיא תתלבש גרוע יותר.

למעלה