אוףףף נשבעת לכם נמעס לי ממנהההה

jKiTTiE

New member
אוףףף נשבעת לכם נמעס לי ממנהההה

שמעו...אני בת 16 (גדלתיי היה לי יומולדת לא מזמןן חעחע) ואחותי עוד מעט בת 14...קיצר אוףףף בא לי פשוט להוג אותה היא כל כך מעצבנת אותי לפעמיםםם!! יום שישי היא יצאה והיא פשוט התלבשה כמו שאני מתלבשת...וזה כל כך משגע אותי כל כך היא פשוט מושפעת ממני וזה כל כך מעצבן אותיי עד עכשיו היא הייתי סוג של "פריקית" פתאום היא ראתה שעכשיו אני שאנטית כזאת אז גם היא... ומחר היא יוצאת לטיול שנתי ולא מזמן חזרתי מחבר שלי אז היא עושה לי בואי תעזרי לי לבחור בגדים ושתבינו זה לא הטיול הראשון שלה והסברתי לה כל כך הרבה פעמים איך לבחור בגדים ואיך זה מהטיול הראשון שלה וכל נסיעה אני צכה להזכיר לה את מחדש...ובחיית דינאקקק נמעס לי קשה לך לבחור לבד?! אז אמרתי לה שתבחר לבד אז היא כזה נו אנלא יודעת איזה בגדים לקחת וזה וזה וזה אוףףף ממש נמעס לי ממנהה!! גרררררררררר זהו הייתי חייבת לפרוק תודע =]

נסי לא לקחת את זה כדבר רע בהכרח..

היא מחקה אותך כי היא מעריצה אותך, את מהווה מודל עבורה. נכון, זה מציק ומעצבן אבל נסי להיות איתה סבלנית, אולי נסי לעזור לה אבל שתביא את הטאצ' שלה לגבי הבגדים וכו'.

את יכולה לקחת את הצד החיובי

תפתחי איתה קשר טוב, מנסיון "מרום" שנותיי אני יודעת שאחר כך מתחרטים על זה, גם אחי הקטן חיקה אותי וזה כל כך עיצבן אותי והרחקתי אותו ממני והים אני מצטערת על זה ומנסה לקרב אותנו שוב. אחים זה מצרך חשוב כי בסופו של דבר הם תמיד יהיו האחים שלך...לי זה אומר הרבה.

jKiTTiE

New member
שמעו אני ואחותי בקשר טוב

טוב מאוד אפילו ואמרתי לה כל כך הרבה פעמים שזה כן מציק לי ושאני לא אוהבת את זה והיא ממשיכה עם זה ונמעס לי לקחת את זה כל הזמן לצד החיובי כמה אפשר לוותר על זה....אוףףףףףףףף

אנ י לא מבינה למה את לוקחת את זה

כ"כ קשה..זה היה מחמיא לי,תשבי איתה על כוס קפה או שוקו
,מה שאתן אוהבות ודברי איתה על מה שמציק לך,ואולי בכלל תגלי שמשהו מציק לה,או שהיא רוצה אותך לידה קצת יותר. אז יאללה קחי אותה ותשבו ותדברו,בטוח תהני מזה

jKiTTiE

New member
הסברתי לה תשונא

שבעתאלפים פעם והיא פשוט לא מבינה את זה...לא יודעת מה יש לה זה די מרגיז =\ ותאמיני לי שזה לא היה כל כך מחמיא לך אם הייתה גרה לך בבית דמות שפשוט מה שאת עושה היא עושה את זה...מדברת אותו דבר עושה אותו דבר מתלבשת אותו דבר מספרת לחברים דברים שאני בעצם עשיתי...היו לה הרבה פעמים שחברות שלה באו אלי ואמרו לי וואי בן דור היא מתנהגת כמוך... לא יודעת אותי זה מעצבן...

תראי

את צריכה להבין שזה שלב שעובר על כמעט כל הילדים (אחים קטנים) . זה קורה לכולם זה קרה לי עם אחי הגדול וקרה לאחי הקטן איתי. זה שלב שחוךף אחר כך, תיהי סבלנית וקחי את זה ברוח טובה.

jKiTTiE

New member
כה...יהיה בסדר...

אני לא תמיד מראה לה תכעס שלי אבל בסופו של דבר יהיה בסדר =]

למעלה