אוףףף עד שהצלחתי להכנס למסגרת

אוףףף עד שהצלחתי להכנס למסגרת

של ספורט - 5 פעמים בשבוע. פעמיים בשבוע הליכה ו- 3 פעמים שחייה. אתמול בהליכה של הבוקר, הנעליים "חתכו" לי את אחורי הקרסול (אני לא מבינה למה כי זה לא פעם ראשונה שאני הולכת עם הנעליים האלו כבר שנים שאני איתם). וזה כואבבבב מאוד. נהיו לי 2 שלפוחיות ברגליים. עכשיו אין מצב שאני אשים נעל סגורה כי זה יעשה נזק יותר גדול. אני רוצה ללכת לבריכה השאלה אם זה אפשרי? או שהכלור יעשה לי נזק יותר גדול. חשוב לי לציין שאני מתקלחת אני מרגישה כאילו הרגליים שלי עולות באש, מרוב שזה שורף לי. אוףףף מה אני יכולה לעשות? אני מרגישה מנוונת....
עד שהצלחתי להכניס את עצמי למשטר כזה נוקשה...

חן M

New member
../images/Emo201.gifמצטער לשמוע...

במקרים של פצע פתוח לא נשמע לי כ"כ מומלץ.... לדעתי תלכי לרופא ואולי הוא ייתן לך איזו משחה מרגיעה או משהו... והדבר הכי חשוב!!! לא עושים ספורט עם נעליים שנים... ספורט עושים עם נעלי ספורט וכל תקופה מחליפים ולא מחכים שהם יהיו בלאי...

Motaka

New member
נעליים

עבדתי הרבה בתחום .. המלצה.. בקצרה: נעליים שעושים בהן שימוש יום-יומי, במיוחד ספורטיבי, יש להחליף לפחות פעם בשנה! החומרים בסולייה שאמורים לספוג את הזעזועים של הריצה/ הליכה מתבלים ומפסיקים לעשות את תפקידם... ומה שקורה זה שכל הזעזועים הלא בריאים האלו פשוט עוברים לברכיים ולגב.. מאוד לא מומלץ..! בהצלחה..!

תודה... כנראה שזה מה שקרה לי

הייתי אתמול אצל האורטופד... ויכול להיות ששבוע אני לא אוכל לנעול נעל סגורה... אני מפחדת להתנוון במשך השבוע הזה שכל הכושר יילך

מבטיחה לך שלא מתנוונים בשבוע

וחוץ מזה אולי הגוף "מאותת" לך שהמשטר נוקשה לו מדי...ואילץ אותך בדרכו שלו להפסיק... חומר למחשבה

למעלה