אוףףף... צריכה להוציא משהו...

missAngelina

New member
אוףףף... צריכה להוציא משהו...

אני מצטערת אם זה אולי לא הכי קשור לפורום אבל זה המקום היחיד שנוח לי לדבר בו עכשיו... זה כזה מעצבן.. ףףף למה זה קורה לי.. אני שונאת את זה.. למה כל הזמן יש לי דחף כזה להרוס דברים.. משהו קטן קורה.. או שאני לא יכולה לעמוד עוד בדברים שקורים.. גם אם קורים דברים טובים.. ותמיד אני רוצה להרוס את הכל.. פשוט לקום ולוותר ולהרוס לעצמי את החיים בכוונה.. כאילו שאולי ככה זה.. זה הגורל שלי ואני צריכה להשלים איתו.. לא לכולם מגיע להיות מאושרים ואולי אני צריכה להשלים עם זה שאני תמיד אהיה לבד ולעזוב את הכל.. כאילו שזה פשוט לא מגיע לי... פתאום כאילו כבר לא אכפת לי.. אני לא אלמד למבחנים.. אדפוק לעצמי את הבגרויות והכל בכוונה.. כי ככה זה כי מגיע לי ומה זה משנה כבר.. ==========================================

ובכל זאת

אולי תפרטי קצת מה קורה? כי אחרת יהיה קשה מאוד להתייחס, מעבר ללשלוח לך מילות עידוד, שזה גם חשוב, אבל אולי לא מספיק. נסי לספר מה בדיוק קורה - איך את הורסת לעצמך?

missAngelina

New member
אוףף אני אפילו לא יכולה להסביר

אני גם לא מצליחה כל כך להתרכז עכשיו אני רק מוציאה עצבים.. אני לא יודעת איך להסביר את זה אחרת.. זה פשוט לפעמים כאילו אני מרגישה שאני כועסת על עצמי ועל הסביבה.. וגם אם זה בגלל שטויות.. ואני מוכנה להרוס לעצמי הכל רק בגלל זה.. כאילו להחזיר להם.. או להעניש את עצמי דרך הרס עצמי.. פעם היו לי דרכים אחרות לעשות את זה עכשיו זה כאילו שאני פשוט מתעצבנת ואומרת לעצמי זהו.. לא אכפת לי שהכל ישרף... ובעיקרון אני תלמידה טובה ויש לי ציונים טובים.. אבל אז קורה משהו אני מוכנה להרוס לעצמי את כל תעודת הבגרות לא ללמוד למבחנים.. ופשוט להרוס לעצמי את כל הקשרים שלי עם כל הסביבה... אני לא יודעת איך להסביר את זה אחרת.. אני פשוט הורסת לעצמי ואת עצמי.. ואני מנסה לא אבל כל הזמן קופצות לי מחשבות כאלה של פשוט להרוס הכל..
למה אין לי מילים נכונות שיסבירו למה אני מתכוונת..אני לא מבינה למה יש לי צורך כזה להרוס כל הזמן את מה שאני בונה.. זה פשוט ככה כאילו זה הגורל שלי ולא מגיע לי משהו אחר
=========================================

הכעס הזה

לפעמים הכעס שאת כועסת, בא ממקום רחוק, מזמנים אחרים. שאז לא כעסת, אולי לא העזת, אולי עד עכשיו קשה לך להפנות לשם ואליהם את הכעס... והכעס הזה הוא חזק כל כך, עד שהוא לא יכול יותר להתחבא בתוכך ואז הוא פורץ החוצה ומציף את הכל, כמו הר געש. אבל הוא חייב סיבה להתפרץ, אז יש תמיד את הדברים הקטנים בסביבה הקרובה... וגם, יש כל מיני דברים שאת יכולה לעשות עם הכעס ולקחת עליו שליטה.

כנראה עכשיו הגיעו הדמעות...

וזה בסדר. אבל כדי שאוכל לדעת מה את מרגישה, מחכה למלים שלך.

missAngelina

New member
עכשיו כבר קצת יותר טוב..

יצאתי מהבית עם חברות... זה עזר לצאת קצת מהמחשבות.. לא להיכנס כל כך בתוכן ולעשות לעצמי יותר רע ...
בסך הכל עכשיו אני מרגישה יותר טוב.. רק שאני קצת חולה.. *שיעול* ויש לי בגרות מחר שלא למדתי לה.. מי יתן והמילון שלי יציל אותי.. =======================================

שיהיה בהצלחה בבגרות

והסחה היא משהו שאת בהחלט מכירה והוא עוזר. וכשתחליטי, אפשר לחפור ולמצוא את הסיבות לרגשות הקשים האלה, כדי שתתחברי אליהם, אל עצמך. אבל עכשיו יש לך בגרות ללמוד אליה...

למעלה