אוףףף....

boringvered

New member
אוףףף....

שוב פעם הצוואר נתפס לי... כל חודש אני נתפסת... אני הולכת לרופאה, לוקחת גימל או יותר, אבל לא מקבלת פתרון. אמרו לי לעשות מתיחות, אבל לא הסבירו מה... תרופות נוגדות דלקת בעייתיות עם הנקה, וככה אני שוב מוצאת את עצמי כואבת כל כך, לא יכולה בקושי להרים את הילדה שמונה קילו פלוס שלי... ובנוסף יש לי את האלרגיה הזו, האורטיקריה, שגם לה אין לי טיפול קונבנציונאלי כי מה שהוצע גם לא טוב להנקה, והדיקור שהתחלתי כולל שתיית צמחי מרפא מגעילים כל כך שאני לא מסוגלת לעמוד במשימה... וגם ככה התחושה שלי היא שאני שפן נסיונות עבוד המדקרת שלא התנסתה בנטרול אלרגיה כזו... אני מיואשת מחוסר היכולת של הגופים לתת לי טיפול מתאים למרות שאני אם מניקה, לפחות לבדוק למה אני אלרגית, להפנות אולי לפיזיותרפיה שילמדו אותי איך לטפל בבעיה... שאף אחד לא מציע לי פתרון ממשי... אוף... כואב לי כל כך. אני חיה על בן גיי ונורופן ואלגוליזין פורטה וג'ל אלוורה... הכל סימפוטמי... ושום טיפול ממשי בגורמים...
ורד

בלינקה

New member
אוף ../images/Emo4.gif

ניסית ליצור קשר עם פרופסור מרלוב כדי למצוא תרופה מותרת? לגבי הצמחים אני מאד מבינה אותך. שתיתי תמצית מגעילה להפליא במשל חודשיים, בגלל הדלקות החוזרות. אני מחזקת את ידיך להמשיך, מפליא איך מתרגלים לטעם המזעזע (כאילו שותים אפר, לא?). מי המטומטם שלא מפנה אותך לפיזיוטרפיה? וגם

אפרת12

New member
ניסית לבקש הפניה לפיזיותרפיה../images/Emo35.gif

לפעמים צריך לדפוק להם במוח...
לגבי האלרגיה - את רוצה שאני אנסה לברר לגבי מישהי אם היא מנוסה בזה
יש לי חברה שאיזה דודה שלה או משהו כזו מתמחה באלרגיות (ככה זכור לי מפני כמה שנים)

rnati

New member
../images/Emo24.gif מספר מילים בתקווה לעזור

מישהיא שמבינה בדיקור אמרה לי שדיקור אמור לעזור תוך 4 מפגשים, אם הוא לא עושה כלום עד אז - הוא כנראה לא משפיע עלייך וחבל על הכסף. ניסית רפלקסולוגיה? לי זה עזר למלא דברים, ממיגרנות ועד גב תפוס (למרות שזה נשמע מוזר)

mummy

New member
נשמע לי מקרה קלאסי לטיפול אלטרנטיבי

כל שהוא. אבל אצל מישהו מומחה, שיודע מה שהוא עושה, שהמליצו לך עליו אנשים שמכירים אותך ואותו הרבה זמן. ושיש לו ניסיון רב במה שעובר עליך (מה שלא תקף כנראה למדקרת שלך כרגע לפי מה שאת מספרת). מניסיון שלי, ויגיד לך את זה כל מומחה, גם אלרגיה, וגם כאבי גב הם סימפטומים לבעיות רחבות יותר ומערכתיות - כלומר שקשורות לכמה מערכות בגוף. כל טיפול שיעזור לך להתמודד עם הסימפטום עצמו - האלרגיה או הכאב בגב - גם אם יעזור, יעזור באופן זמני. כי את רק מטפלת בסימפטום, לא במה שגורם לו. פיזיותרפיה למשל זה בדיוק זה - עזרה לכאב הנקודתי, אבל לא למה שגורם לו (חוליה שזזה, לחץ על העצבים, תזוזה אחרת, חסימה כל שהיא - לא יודעת מה יש לך בדיוק, והאמת, רוב האורטופדים והרופאים הקונבנציונאלים גם לא יודעים לאבחן את זה). אם את מחפשת פתרון ממשי באמת כמו שהגדרת, ומוכנה ללכת דרך ארוכה ולפעמים כואבת, ממליצה לך בחום לשקול אפיקים אלטרנטיבים. אני מטופלת במשך שנים אצל כירופרקט בת"א אם תרצי המלצה (חמה). ובמסגרת הטיפול שלו היו משולבים גם שיאצו, דיקור, הומאופטיה, רפלקסולוגיה ועוד הרבה. כל התחמושת הכי חזקה, אבל זה עובד. הרבה יותר מפיזיוטרפיה למשל.

boringvered

New member
תודות ועדכון

מתנצלת שלוקח לי המון זמן לענות... תודה תודה תודה לכל המשיבות. הלכתי לרופאה וקיטרתי לה שאני מרגישה לא מטופלת. ביקשתי פיזיותרפיה, קבלתי, אבל לא לפני שהיא אמרה לי שהיא חושבת שזה לא טוב להנקה בגלל שעושים שם חשמל... הלללו??? מישהו יכול להסביר לי מה הקשר? היא המליצה על אורטופד והחלטתי ללכת וקבעתי תור אבל זה רק לעוד חודש... לפחות שיסתכל, שיגיד לי אולי למה זה חוזר כל חודש שוב ושוב. בינתיים כואב לי.... קמתי עכשיו בגלל שכואב, ומחר אני עובדת.... (אפשר להגיד היום)... קיטורים נוספים על האלרגיה הובילו להפניה למרפאת אלרגיה... נראה מה יהיה אפשר לעשות. היום בערב בפעם הראשונה הופיעה לי נפיחות קלה בשפה ובפה ... בד"כ האלרגיה מתבטאת במקומות אחרים בגוף, וקצת נבהלתי בגלל הקרבה לקנה הנשימה. הנפיחות נעלמה כעבור כמה שעות... בכללי, אני מרגישה נפילה רפואית מאז הלידה... לא זוכרת את עצמי מחסירה כל חודש יום מחלה כמו עכשיו... ולגבי טיפול אלטרנטיבי- אני כל הזמן נעה ונדה בין כן ולא... לקחתי דיקור במקור כי זה מה שעזר לאחותי לטיפול באורטיקריה, אבל צריך מדקר שמבין באורטיקריה... ומעבר לכך, זה ממש יקר... ואין שום ארובה להצלחה... בינתיים אני מנסה עדיין את הקונבציונאלי... אבל נראה לי שאם אין פתרון משם, אני אשוב לחפש אלטרנטיבה אלטרנטיבית... המוני תודות מורד הדואבת

dorlim

New member
../images/Emo24.gif

ומצטרפת להמלצה דווקא כן ללכת לכיוון הטיפולים האלטרנטיבים כיוון שעצם המגע וה"כיף" שבהם גם הם יכולים לעזור (לפחות להרגשה
)

שיפסלה

New member
ורד,

מצטרפת לממליצות על רפואה אלטרנטיבית, שמצהירה על עצמה כמחזירה את האיזון לגוף

למעלה