אוףףף!

יעל סתם

New member
אוףףף!

אני מבואסת. לפני יומיים הלכתי ברחוב ונתקלתי בעגולים שמונעים מאנשים לחנות על המדרכה ונפלתי ו...שברתי את יד ימין באזור המרפק ועכשיו אני בגבס לשישה שבועות. בטח עכשיו תגידו "למה את מספרת את זה? הרי זה פורום אנדו´" אז זה בגלל שאני לא יודעת כמה תראו אותי כאן וגם בגלל שזה מבאס. אבל בלי קצת אופטימיות אי-אפשר אז לפני הכל תודה לדניאל@זר על ארגון המפגש המדהים היה נהדר ולרומיה ובויינג תודה על הטרמפ וחוץ מזה שנה טובה ומתוקה לכולכן, שנה של שמחה והרבה הצלחה לכולכן וחוץ מזה אם מישהי נפגעה ממשהו שכתבתי בזמן הקצר שאני כאן סליחה.

gui1

New member
יעלה את לא צריכה להתנצל ../images/Emo70.gif

כל העולם נברא בשבילך
!| הרבה בריאות שנה טובה וגמר חתימה טובה

אוי../images/Emo4.gif

לא נעים ,אבל בטח גם לא נורא. תחשבי על הדברים החיובים שבעניין - עכשיו יצטרכו לפנק אותך אקסטרא
בכל אופן החלמה מהירה , שנה טובה, והכי חושב הרבה בריאות!

yaelma1

New member
תודה רבה לכולכן

תודה רבה לכולכן על העידוד. בזכותכן השתפר לי המצב רוח ואני כבר בסדר.

יעלת טוב הלב ../images/Emo24.gif

זה שזה פורום אנדו' זה לא אומר שאת צריכה לכתוב רק מה שקשור למחלה. את מוזמנת לכתוב את אשר ליבך, את כל אשר על ליבך. מצטערת לשמוע על הנפילה, נשמע כואב. החלמה מהירה שתהיה לך יעל, ושנה טובה בואינג

ר ו מ י ה

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif

ועל זה באמת אפשר לומר: תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה שתהיה לך שנה טובה ומבורכת, תרגישי טוב

יעל

מצטערת לשמוע על הנפילה תרגישי טוב.... נחכה בסבלנות עד שתחזרי או שתתאמני להדפיס ביד שמאל...סססתתתתם נתגעגע ZK

למעלה