אוףףף

אוףףף

באמת שחיכיתי המון למסע הזה אבל כל ההכנות האלה לא נותנות לי דקה מנוחה ואני לא כל כך מעכל שאני הולך לעבור את זה. למה הדברים השוליים, כמו: איזה בגדים לקחת, כמה לקחת, מה לקחת, באיזה תיק, איזה כרטיס חיוג, איזה מזג אוויר ירד, יהיה קר, יהיה חם, ירד גשם, מה נאכל, איך אני אסתדר עם אנשים, איזה דברים להביא, איפה לשים את זה, איפה את זה.. , מעסיקים אותי יותר במהות של המסע הזה? זה קרה לכולם? או רק לי?

keds

New member
קודם כל... קח נשימה(עמוקה)

ועכשיו: קודם כל: 1. את כל הקטע של העיכול של המסע-אתה תעשה במסע עצמו או לאחר מכן. 2.זה דיי הגיוני שכל הדברים הקטנים של הדברים קצת מעסיקים אותך, כי אתה נוסע עם משלחת של בית הספר(שאני לא יודעת כמה פעמים יצא לך לחוות את זה בעבר) שזה כולל אנשים שאולי מעולם לא הייתה בקשר,שזה כולל יצירת קשר עם אנשים, להיות בחוץ לארץ לבד-ללא הורים בשטח וכו'.. תקשיב: בקשר לבגדים:אני הבנתי שקריר שמה בעונה הזאת (למרות שידיד שלי חזר לפניי יומיים ואמר שהיה לו קצת חם בכל מיני מקומות) לכן הכי טוב לבדוק באינטרנט.. וככה לתכנן את הכל. מומלץ להתלבש בשכבת הבצל (אני אצרף לך קובץ ככה שיהיה לך קל יותר). מבחינת האוכל: אתה יכול לקנות בחוץ בהרבה מאוד מקרים... שזה אומר מקדונלדס, KFC, פיצות.. וכו'.. אתה יכול להביא איתך איזו כף חשמלית, מרקים,תרמוס, קמצת חטיפים, להכין במלון את הארוחה למשך היום..(לעשות סנדביצ'ים), לקנות מנות חמות מהארץ.. שמה זה כל הדברים הטכניים, בין כל הדברים האלה תעצור רגע ותנשום: תחשוב לשנייה לאן אתה נוסע, למה.., מה אתה מצפה/למה לא.. תעשה עם עצמך שניה רגיעה, אתה יותר מדיי טרוד ולכן אתה משליח את זה לכיוון ההתארגנות למסע.. לדעתי תחשוב עם עצמך, ובין השאר כדי שלא תשכח שומדבר תעשה לך רשימה של: מה אתה צריך לקנות, מה אתה צריך לבדוק, ולהלוות (לברר ..). ככה אתה תדע שאתה מאורגן. אם אתה צריך משו תגיד
נ.ב אני טסה ב-24 בלילה.. שני

למעלה