אוףףף

baatel

New member
אוףףף

תגידו רק אבא שלי חופר לי בזמן הנסיעה [אני כמעט חודש עם רישיון] ?! זה כבר בלתי נסבלללל.. הוא משגע אותי .. אומר לי מתי צריך לאותת מתי צריך לעצור לאן לפנות ואני ממש מרגישה שסיימתי עם השיעורי נהיגה ועכשיו אני עם עוד מורה יותר גרוע . אני רציני מרגישה כמו בשיעורי נהיגה וזה מחרפן אותי ועזבו את זה שהוא אמר שייקח זמן עד שהוא יביא לנסוע לבד כי הוא לא סומך עליי עדיין ... גררר אני משתגעת !

aviGODFATHER

New member
בדיוק כמו אצלי....

אבא שלי היה חופר לי שאני לא נהג טוב וייקח בערך שנה עד שהוא ייתן לי לנהוג לבד. אבל שבוע וחצי אחרי שהמלווה נגמר הוא התקפל. מה כדאי לך לעשות? 1. לנהוג בצורה הכי טובה שאת יכולה, ממש כאילו את בטסט. 2. לנהוג יותר - נהיגה משתפרת רק בתרגול וככל שתנהגי יותר זמן תנהגי יותר טוב. 3. לחפור לאבא שלך בשכל שייתן לך את האוטו.

lsd600

New member
כנסי...

לא יעזור כמה תשגעי אותו שייתן לך את האוטו וכאלה... אם את לא נוהגת טוב, לא יעזור לך כלום. תראי לו שאת נוהגת טוב, הוא יחזיר לך בחזרה. את לא נוהגת טוב? שאי בתוצאות. הוא אבא שלך, הוא דואג לךך.. את לא היית יכולה לתת לבן שלך את האוטו כשהוא לא יודע לנהוג. תחשבי על זה גם מנקודת מבטו- מה זה לתת לילדה את האוטו שאתמול כמעט עברה ברמזור אדום. קיצור- קחי אותו להרבה נסיעות.. תראי לו שיש לך את זה.. תגידי לו שלא ידבר..ככה הוא ייראה שאת מסתדרת לבד... זה בסדר שהוא נותן טיפים.. כולם נותנים טיפים.. אבל אם את רואה שזה מגיע לרמה של כאילו הוא איזה מורה נהיגה (ממש על דברים קטנים כמו איתות), תגידי לו שוב ושוב שאת מסתדרת ושלא יגזים... את תראי שתוך מספר חודשים ואפילו שבועות, הכול יישתנה... רק סבלנות...

baatel

New member
אז זהו שאני כן נוהגת טוב

אבל מרוב שהוא קודח לי בשכל אז זה כבר מבלבל ומעצבן

lsd600

New member
אז דברי איתו....

תעשי משהו.. את לא יכולה שימשיכו לקחת ממך כסף... תנדנדי כל הזמן לטסט...

למעלה