אוףף אני פשוט לא מאמינה

Nulit

New member
אוףף אני פשוט לא מאמינה../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

מה זה צריך ליהיות הייבוש פורום הרציני הזהההה??????????????? פשוט לא נורמאלי! אני מצליחה להגיע למחשב! ואין כלום! פשוט לא בסוודר! טוב אז... רק רציתי להגיד שבת שלום לכולם, ולהדליק לכם נרות:
ולאחל לכולם שיהיה א-ח-ל-ה של שבוע, כי לי יהיה... רררררררררררררררררררררררררר!
אויש טיפשה...
את כוללללללללללללללכם

Nulit

New member
אהאהאה... ../images/Emo60.gif

השיר ערומים ממש יפה! חחח בהתחלה לא ממש אהבתי...ואז שמעתי שוב ושוב ושוב... והתאהבתי...
חחח כמעט הרגתי שני אנשים בישביל לשמוע אותו היום..
היה לי עכבר בחדר...

fushi e

New member
צודקתתת../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

אנשים תתחילו לכתוב מה נסגר איתכם
שבת שלום
השבוע שלי היה משעמם בטירוף..פשוט כל הזמן ישבתי בבית כי גם הייתי עדיין חולה קצת בעע.. וביום האהבה סתם יצאתי(לא עם מישהו לצערי
)אבל משום מה היתה אוווירת אהבה ורציתי לחבק את כולם
ואתמול קניתי מחברות וכל השטויות האלה.. זייהו!

Just Adi

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif

היה לי שבוע די מאגניב מתחיל בזה שנוקה הייתה אצלי שזה תמיד אחלה, ביום שני מישהו מדהים אמר לי שהוא נדלק עליי והוא בא אלי והיה אחלה... ואחרי זה הייתי איתו ביום האהבה ועכשיו אנחנו חברים
וגם אתמול הייתי איתו... מממ
והיום אני נוסעת לצפון לדודים לשישי-שבת אחלה דרך לסיים אחלה שבוע
מתה על כולכם
מוווואאאההה

עדידדדדהההההההה ../images/Emo168.gif

מזזזזזזזזללללללללל טווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב

Nulit

New member
יהההה...../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

תרגישי טוב בובע...
חח ביום האהבה ישנתי!! השלמתי שעות שינה מהימים הקודמים. לא היה לי גם אם מי ליהיות...
נעע... שטויות. חחח לי הייתה אהבה עם המיטה שלי...
ו... מסדרים לי עבודה!! יהה!! יהיה לי כסף! ואני לא לומדת בימי שישי!!

Just Adi

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שו עבודה?!פירוט../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

Nulit

New member
אוי אויששש... ../images/Emo60.gif

טעות חמורה... *עם.* וכנראה קייטרינג. (יהה... מאני
)

שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

היה לי אחלה שבוע. עד יום חמישי הייתי בשבוע השני של המחנה ואתמול בערב חזרתי, אכלתי ונרדמתי ועד הצהריים היום עבדתי. עכשיו משלים את מה שהפסדתי באינטרנט.

אובלינה

New member
שבת שלום כולם ../images/Emo140.gif

גם לי היה שבוע נהדר.. דבר ראשון, הצטרפתי לפורום שלכם, אתמול קניתי את "פצעים ונשיקות" והשירים שם מ-א-מ-מ-י-ם ואין לי הרבה מאוד מה לספר..
אבל זה היה שבוע נחמד.. ביום האהבה לא עשיתי שום דבר מיוחד גמכן, ולמדתי לבנות משחקים בפלאש.. טוב, זהו..
שבת שלום כולם!!

l i f a g i r l

New member
שבת שאלום!!!!!!! ../images/Emo18.gif

היה לי שבוע מוזר בהחלט!!!! היו ימים שהיו ממש איכסים והיו ימים שפשוט היה לי כל הזמן חיוך על הפנים לצעיר ימים אלה אל היו כשהיה יום האהבה חחחח ראיתי ידיד שלי שלא ראיתי שנים,הכרתי מישהו ממש חמוד,חברה ממש טובה שלי חזרה מקורס של 10 ימים ואני פה!!:) אז שיהיה לכולם סופשבוע נעים ושמח!!!

שבת שלומלום!

היה לי שבוע מטורף... מקווה שיהיו עוד כאלו!! למרות שלא נראה לי כי עוד מעט ביצפר :(((((((( לא משנה.. השבוע תיקנתי את האקוסטית שלי וקניתי נרתיק חדיש!! והיום קנו לי גיטרה ספרדית!! אררררר... כוסונה! קראתי לה צ'רצ'יל. תגידו לי להתחחדש :) אה גם הייתי אצל ציפי השבוע עם דנה וקנינו מכנסיים נחמדות! טוב זהו שבוע טוב ויום כתום!

אובלינה

New member
תתחדשי ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif

לי יש גיטרה ספרדית שקוראים לה גוטה.. :) אבל היא כבר בת שנה.. וויתרתי על הלמידה בה כבר בסוף שנה לפני שעברה.. ): אני חוזרת אלייה אחרי החופש!! :) וזה אחריי שוויתרתי על לימוד עצמי.. הפעם אני יושבת לעצמי על הראש- אני לא מוותרת יותר על גיטרה- וזה סופי!

../images/Emo16.gif שבת ../images/Emo16.gif

אז היה לי שבוע עמוס... הלילות הפכו לימים... והימים נשארו ימים... מתי ישנתי בעצם? אין לדעת
אממ.. אז לא יצא לי להיות הרבה בבית השבוע.. בגלל זה לא יצא גם לרשום הרבה
את יום האהבה ביליתי בלי אהבה, אבל עם הרבה חברים! (אהבה קבוצתית חח
) ואפילו זכיתי לכמה חיבוקים מאלינור! מואההה
וגם הייתי אצל ציפי חחחח... קנינו מכנסיים! זהו, היה לי אחלה שבוע, מקווה שגם לכם... לאב יו!!!
עדי מזל"ט על החבר בובע!

Nulit

New member
חחחח החלטתי להפציץ היום...../images/Emo60.gif

טוב אתם תסבלו בשקט. ששש... אני שומעת שיר מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
"שירי לי... שיר עצוב! רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך..." יש לי בית.... ריק! אוייי זה כ"כ נדיר! חח כ"כ מצוייןןן ללייי!!! טוב דיי, המצב רוח שלי שואף ל200, אני מבסוטה! יש חברות, יש נטיות, בית ריק... תעשו 1 ועוד 1......
חחחחח... טוב דיי! אני לא אשגע אותכם! אני פשוט HP!!
לכוווווווווווווווווווווווולם נהנהנה...:):):):):):)

חחחח!!!! ../images/Emo6.gif!!! ../images/Emo110.gif

נוללה כפרע עלייך! איי לאב יוווו!!!!
התפוז הזה לא רוצה לשלוח לך מסר אישי
ישלך אייסיקיו?

זה שוב אני פושי מהמחשב של אחותי

חחחחחחחחח דנה יא מותק הקשבת להמלצתי לקנות בציפי!!! נכון שווה שם???

שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז... היה לי שבוע מהמממםםםםם!!!!!! ביום רביעי נסעתי להופעות בחאן השיירות.., והיה מדהים.., הייתי בהופעה של היהדים, שבע ומאיר בנאי וכמובןן היחידים ומי שחיכיתי בשבילם כל הזמן - מוניקה! במיוחד גם אחרי שדיברתי עם כולם חוץ משחר... וקיבלתי מפרט מאלדד והוא כזה אחלה של בן אדם..., ופשוןט אין.., כולם אחלה כבר סיפרתי

למעלה