אוףף!! הבוס הזה מוציא אותי מדעתי

אוףף!! הבוס הזה מוציא אותי מדעתי

``אני צריך את החומר דחוף דחוף ל.. אתמול``.. אוקיי.. הכנתי לו ת`חומר בלי לנשום לאכול או לשתות.. הנחתי אותו על שולחנו.. והנה אני מגיע הבוקר לעבודה.. והחומר על שולחנו מונח בדיוק כפי שהנחתיו אמש.. זה דפוס התנהגות קבוע שלו.. כל היום ``דחוף דחוף דחוף``.. די איתו כבר..

איזה מבאס הוא ../images/Emo4.gif

שונאת לחץ
מותר לשאול באיזה תחום אתה עוסק?

../images/Emo8.gifלא נורא, זה כבר הפך פה לטרנד

לשלוף איזה משפט מעורר תהיות מהכובע ולהשאיר אח"כ את כולם עם הלשון בחוץ
לא יודעת מה דעתכם אבל בעיני זה סוג של הונאה! לא עושה את זה לאחרים ושונאת שעושים את זה לי.

גם אליך... וגם לבחור כארזים.

ואני דוקא לא סקרנית מטבעי, אבל אני מרגישה כבר "מעורבת" בחייהם של כמה מחברי הפורום ולכן כשהם זורקים משפט כמו:"אני נורא במתח ממחר" או "היו לי לצערי סיבות שהוכרחתי לפרוש לזמן מה"(-לא ציטוט מדויק) אז זה מעצבן, כי אם אתם לא מעונינים לספר משהו על חייכם אז גם אל תתחילו לספר. בקשר לתחום עבודתו של בחור כארזים- זה הדבר הכי מובן בעיני שהוא לא צריך לפרט כדי לא להחשף... סתם תפסתי טרמפ על התגובה שלך.

אני רואה את זה אחרת

אני לא יודעת מה בחור כארזים חש או חושב בנושא, אבל לו יצוייר שהייתי נאלצת להעדר מטעמים שאני בוחרת לא לפרט, עדיין הייתי שמחה לקבל את מנת הדאגה והאמפטיה גם בלי שפירטתי. אני למשל יכולה להגיד שההודעה שלך ממש שמחה אותי והוקל לי המתח כשצחקתי כ"כ מההודעה המושקעת שלך
ולכן שמחתי ש"פלטתי" את המשפט של המתח. אני אישית שולחת חיבוקים/חיזוקים {בהתאם למגדר, כן?
} גם אם אני לא רואה את כל התמונה, פשוט כי אני יודעת מה מילים טובות/מנחמות/מצחיקות יכולות לפעול עליי וכמה טוב עושים לי אייקונים מחבקים.... אז אני משליכה על אחרים. אל תקחי לנו את האפשרות להתעודד רק כי לא נספר הכל

מסכים איתך

במקרה שלי, הדאגה שלך להעדרותי הייתה מאוד במקום, למרות שלא פירטתי את סיבת ההעדרות, כמדומני שגם הודתי לך על הדאגה.. וברור שהיחס והדאגה מחממת את הלב..

אוקיי, קיבלתי../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

אני מבינה את הענין שלכם לשמור על פרטיות וכנראה שאני באמת שונה מכם בכך שאין לי בעיה לכתוב על כל דבר כמעט שעולה בדעתי, זה כנראה גם בגלל שאינני מי יודע מה חוששת שמישהו שמכיר אותי טוב, יקרא את מה שאני כותבת, כי אין אצלינו במגזר מידי הרבה גולשים, ובקרב מכריי יש עוד פחות!!! אז בשורות ובחור כארזים- אני מתנצלת על החטטנות שהפגנתי, לא לזה התכוונתי

../images/Emo24.gif

לא האשמתי אותך בחטטנות לרגע אחד גיברת. רק ביקשתי עוד חיבוקים
יש פה מספיק חבר'ה שממש מכירים אותי, בניגוד אלייך ומכאן ההבדל. אישי, אחותי והחברה הכי טובה שלי קוראים פה קבוע למרות שלא כותבים. וכנ"ל עוד 2 חברות. מבין הכותבים בפורום את מיקי*, בסג ואופני הרים- אני גם מכירה מעבר למסך. {וחוץ מזה גם אחים שלי הרווקים יודעים שאני מנהלת את הפורום הזה ועוד ועוד......} בטח יש עוד ושכחתי

זה באמת הופך אותך לבלתי אנונימית...

אני מאד אוהבת את האנונימיות שלי, זה כיף כזה מין- לוידעת למה, לדסקס עם אנשים שבמציאות כנראה לא הייתי מכירה לעולם
וקחי חיבוקים- יש לי רב...:

אביטל62

New member
גם אני כמוך...

אין לי אף אחד קרוב שיש סיכוי שקורא פה... כך שאני לא ממש חוששת לכתוב על עצמי...

זו שיטה של בוסים חסרי בטחון עצמי

אני מציע לך להיות ראש קטן בעניין, לתת לו את מה שהוא מבקש בזמן שהוא מבקש. אל תנסה לדבר איתו על זה. אנשים לא משתנים רק בגלל שהכפוף להם הטיף להם מוסר.

candy77091

New member
מסכימה.

לא צריך להיות צודק צריך להית חכם-בעבודה זה משפט מפתח אצלי. אני חושבת רק על המשכורת ולא על העניינים האישיים שיש לי עם הבוס.

גמני מסכימה עם דבריך, וברוך הבא!

יש אנשים חולי שליטה, ואם הם גם הבוסים שלך אז אם תנאי העבודה מתאימים לך משאר הבחינות ובהתחשב במצב השוק, אז אין לך אלא להכנע בכיף לתכתיביו- פשוט בכיף- בלי להתעצבן- לגחך ולצחוק עליו בינך לבין עצמך- זה עוזר!!!

חי חי חי/tapuzforum/images/emo6.gif היה לי כזה

דבר ראישון זה מה שהופך את הבוס לבוס (הלחץ והיכולת להיתמקד-וכמובן לא לראות אותך כאדם אלה כמקדם אינטרסים של החברה) אבל לא נורא מיסתדרים מה שחשוב זה אם הוא משלם טוב

למעלה