אוףף לא יודעת מה יש עם אחותי...

jKiTTiE

New member
אוףף לא יודעת מה יש עם אחותי...

זה הולך להיות ארוך מצערת... אני בת 16 אחותי עוד מעט בת 14... נסענו לאילת לפני שבוע בערך...נסענו ברוח טובה יחסית חוץ מזה שאני וההורים שלי טיפה רבנו אבל זה עבר במשך הנסיעה... בנסיעה הלוך היה סבבה לגמרי אני וההורים שלי דיברנו על כל מיני נושאים אח שלי נראה לי בכלל לא הבין על מה אנחנו מדברים ואחותי לא אמרה כלום כשהגענו לאיזור בלי קליטה של רדיו ביקשתי מאחותי תאמפי3 שלה והיא לא רצתה להביא לי יותר נכון בהתחלה היא בכלל לא הגיבה..ואז שהתחלתי לשגע אותה שתיתן לי כי אני משתגעת בלי מוזיקה אז היא עושה לי את לא מביאה לי כלום למה שאני יתן לך וזה מזה לא נכון אני מביאה לה כמעט כל מה שהיא רוצה...היא ביקשה ממני מכנסיים שאני הכי אוהבת למרות שאנלא לובשת אותם יותר נתתי להם ועוד פול דיסקים שאנלא בבית אני נותנת לה לישון אצלי בחדר אז ששאלתי אותה מה לא נתתי לה אז היא אמרה שלא נתתי לה תדיסקמן שלי והדיסקמן שלי כבר כמה חודשים לא אצלי אז אמרתי לה שהדיסקמן לא אצלי איך היא רוצה שאני יביא לה אותו אז היא אמרה פעם אז אמא שלי צחקה גם אני טיפה גיחחתי ואמרתי לה טוב שאת לא שופטת אותי על כיתה א'... כל החופש הייתה סבבה דיברנו היא סיפרה לי כל מיני דברים ניסיתי לייעץ למה עד כמה שאני יכולה...והגיעה הנסיעה חזור...תחילת הנסיעה שני האחים שלי רבו איפה לשבת...בסוף הם הסתדרו איכשו ואחותי כל הנסיעה הציקה לי נתנה לי בכוונה מכות וזה ואמרתי לה חכי הביתה אנלא יחזיר לך עכשיו...שהגענו הביתה סידרתי תתיקים אירגנתי כל מיני דברים נסעתי לחבר שלי אחרי שחזרתי הצקתי לה טיפה ואז היא התחיל לחקות אותי ואז היא אמרה משהו שכל כך פגע בי היא עושה לי ככה "אני יפה יש לי חבר עם רישיון אני מוצלחת כולם מתחילים איתי" והיא אמרה עוד כמה דברים ואני עושה לה מה!? מאיפה הבאת את זה אז היא עושה לי זאת הפוזה שלך שאלתי כמה אנשים אם אני ככה והם אמרו שלא....ולא יודעת אני ממש נפגעתי אנחנו עכשיו מדברות אבל קשה לי לדבר איתה כמו מקודם... אם אני ידבר איתה על זה אז היא תגן על עצמה והיא לא תקשיב בכלל קשה לה לקבל ביקורת... מה אני עושה איתה!?

חמודה...

אני חושבת שאחותך קצת מקנאה בך ולכן ההתנהגות שלה. זה יירגע עם הזמן, פשוט תראי לה שאת לא מתלהבת מהעובדה שיש לך חבר עם רישיון וזה לא אומר כלום, ושגם היא מוצלחת בדרכה שלה.

jKiTTiE

New member
חשבתי על זה אבל לא יודעת איך אני

יכולה לגרום לה שלא תקנא בי ובמקום מריבות נוכל להיות באמת אחיות?!

h e n y

New member
טבעי..

טבעי שהיא מקנאה בך.. רק המשפט הזה מראה באמת מה שהיא מרגישה.. פשוט זה דבר שקורה לכל אח.. וזה יעבור לה היא אפילו תצחק על זה בעתיד.. פשוט את צריכה להבין אותה.. אני מבינה שאת הבכורה? טוב זה לגמרי טבעי שהיא תראה אותך בתור אחת שמצליחה יותר מימנה. פשוט אולי תשתפי אותה בדברים לא טובים שקורים לך ותראי לה שגם את בנאדם לא מושלם.

jKiTTiE

New member
המוזר שאני כן משתפת אותה דברים

לא טובים נגיד הייתה תקופה שאהבתי מישהו ממש וההורים שלי לא הסכימו לי להיות איתו והיא כל הזמן ראתה אותי בוכה וזה... לא יודעתתת....תאמת אני גם לא לוקחת דברים קשה יאנני אני לוקחת אותם בסבבה... אוףףףףף אנלא מבינה מה לקנאות בי באמתת?!? סתומרת היא ילדה מדהימההה!! וכה אני הבכורה גרררררררר

למעלה