אוףף מרגיז ומרתיח!!

LITAL200666

New member
אוףף מרגיז ומרתיח!!

אתמול ראיתי ארץ נהדרת חשבתי שיהיה סופסוף שינוי לטובה!! ואני רואה יש תרגום בשפת סימנים(אגב אני לא מבינה שפת סימנים ויש כמוני הרבה) מזה התפוצצתי והתאכזבתי ...ושוב הלכה לי התוכנית:(

M r s S m i t h

New member
זה באמת מעצבן

כמו שאמרתי בשרשור למטה: בואו נפעל יחד ונשלח אימיילים עוד הערב לפני שבוע הבא וכך סוף סוף נזכה לכתוביות בסדרה ישראלית הנחשבת למצחיקה ביותר. היא מאד חשובה להבנה קולקטיבית הישראלית בנוגע לאירועים שמתרחשים בישראל. אם לא מתחשבים בנו בסדרה זו בייחוד , אז מה אנו לא ישראלים או אף לא קיימים? תגיבו ב
אם אכן שלחתם אימייל למערכת הקשת. זה מאד חשוב!

amitk80

New member
באמת הגיע הזמן

אני חושב שבאמת הגיע הזמן שישימו את שפת הסימנים. המאבק שלכם צריך להיות שיהיה גם תרגום אם אי אפשר לשים את שפת הסימנים..

M r s S m i t h

New member
תיקון

כבר יש בועת שפת סימנים ומטרה שלנו זה להחליף את זה בכתוביות.

המרחפת

New member
אתמול היה השידור הישיר

אולי את מדברת על השידור החוזר הערב? סוזי, יש כתובת?

זה היה בשידור של יום שישי בערב

אמרו לי ששם היתה בועה של מתורגמנית לשפת סימנים וקראו לי לצפות בזה אבל אמרתי שאין טעם כי למרות שאני שולטת בשפת הסימנים, אני מעדיפה פי 10000 את הכתוביות.

גם אני...

ואם מישהו יתן לינק ישיר למשלוח תלונות לטלביזיה זה יקל עלינו את החיפושים... אגב כבר עשיתי את זה בעבר עם התוכנית כוכב נולד... וקיבלתי אפילו מכתב תשובה בדואר...

אסף בר1

New member
זה כולה שידור חוזר מערכונים נבחרים

אם זה באמת היה שידור ראשון בטלוויזיה וואי הם היו מקבלים על הראש מכל מי שרואה תתוכנית הזו (מיליונים) אבל מילא שידור חוזר מערכונים נבחרים.. סלחתי פסה... לא נראה לי שיהיה להם אומץ לשים דבר כזה בשידור ראשון זה יותר מידי קדוש זה היה כמו עבירה חמורה יאללה איזה פחד תפס לי רבע מסך!! בקושי ראיתי שם... יש חורים בכל מקום עכשיו זה מופיע לי בטלווזיה חחח

black_magic

New member
אני עשיתי את זה עם "נולד לרקוד"

כי בעונה הראשונה היו כתוביות ובעונה השניה ביטלו את זה ונורא התעצבנתי שלחתי איימיל לקשת נראה לך שהם החזירו תשובה? חחח על הזין שלהם מה שאני חושבת

לי כן החזירו

השאלה היא אם כששלחת את האימייל רשמת את הפרטים שלך? אני כן רשמתי וקיבלתי מכתב בדואר וממש נמחק לי מהראש מה ענו לי... וגם אני התעצבנתי אבל בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כי אני מתה על התוכנית הזאת ועכשיו כבר לא

אמיר335

New member
אולי במקום פקסים ומיילים

צריך להביא את הנושא לידיעת התקשורת. בתור התחלה נתן זהבי. או אולי ח"כים שעוד אכפת להם(יש כאלה?) אולי אולי שלי יחימוביץ? כל עוד זה רק אנחנו מול קשת אז זה כלום. אבל ברגע שמעורב עוד גורם אולי העניינים יזוזו. שאלה יהיו הצרות שלנו

amitk80

New member
פתרון הכי טוב הוא

לגייס את העמותות למען החירשים.. אפשר גם לשלוח מייל לשר התקשורת ונראה מה הוא יעשה. על פי חוק הם חייבים לשים כתוביות או שפת סימנים. עמית

למעלה