אוףף נמאס לי

מעין234

New member
אוףף נמאס לי

אני כל כך אוהבת את האקס. שלחתי לו הודעה אתמול בבוקר והוא ענה לי שהוא ממש עסוק והוא מקווה שהוא יוכל לחזור אליי בערב (מפקד בצבא). הוא אפילו כינה אותי בכינוי שהיה קורא לי כשהיינו ביחד וכמה שהבטחתי לעצמי שאני לא אכנס לתקוות ואשליות מאז זה כבר כמעט יומיים שאני חיה בסרט ומפנטזת שנחזור וזה רק פוגע יותר כי תכלס אם בכלל היה סיכוי שנחזור הוא כבר היה חוזר אליי לא משנה כמה הוא עסוק. אני לא כועסת על זה שהוא לא חוזר אליי כי מה הוא כבר חייב לי וזה גם האוםי שלו לחברים באמצע השבוע הוא אף פעם לא היה חוזר... פשוט מייאש אותי איך התגלגלתי למטהב בסדר עדיפויות שלו שפעם לא משנה מה היה תמיד חוזר אליי וכל יום מדברים ויותר מפעם אחת, כשעם כל שאר האנשים בקושי היה מדבר ועכשיו הוא בטח בכלל שכח ששלחתי לו הודעה :(

danielo18

New member
כמו שאמרת...הוא אקס..

זה אומר שהוא שייך לעבר. אם הוא המשיך הלאה - למה שאת לא תמשיכי הלאה?

מולימול

New member
אמממ...

אני לא יודע מה איתך אבל כשמישהו לא חוזר אליך זה מראה משהו על היחס שלו ואני אישית רואה את זה בעין לא יפה אני חושב שזה זילזול, חוסר כבוד וכו' כי אחרי הכל את מי שאני לא מכבד אני לא אחזיר לו טלפון ! ! ! מנסיוני האישי כשהאקסית לא חזרה אלי ... כאן בדיוק היה הסוף . הפסקתי לשלוח הודעות, טלפונים (שהיו בענייני לימודים נטו ) והתנתקתי ריגשית לי אישית זה עזר מאוד להוציא אותה מהלב.

Lir האחת

New member
מעין,

אם את כל כך אוהבת את האקס, את לא יכולה להישאר בקשר איתו. את חייבת להתנתק, כדי שתוכלי להמשיך הלאה בחייך. את היחידה שנפגעת מכל הסיפור הזה..הוא כבר המשיך או לפחות מנסה להמשיך הלאה. לא תוכלי להתגבר עליו, כל עוד את בקשר איתו.

מעין234

New member
מה זאת אומרת?

מה שקורה זה שנפרדנו לפני שלושה חודשים (וזה סופי).

למעלה