אוףף רע לי..

digabu

New member
אוףף רע לי..

חייבת להוציא, אז מקווה שתתנו לי. היה שבוע מחורבן, גיל היה חולה ולא ישנתי כמובן בלילה.. בינתיים גם אני נדבקתי ובמקביל היה אצלנו אחיין, מה שהפך את הכל לסיוט והעומס אחד גדול עלי, הייתי ממוטטת רגשית ופיסית. בעלי ניסה כל השבוע לעזור ולתת לי לנמנם קצת אחרי הצהריים, אבל מה זה שינה בחום הזה מול שינה או כמה שעות שינה קצרות בלילה. הלילה, בשלוש לערך, היינו שנינו ערים, גיל התעורר.. ובעלי טיפל בו טיפה והחליט להמשיך לתת לו להתבכיין במיטה.. אני כבר הייתי במיטה.. והוא, בהחלטיות, נכנס למיטה, הודיע שהוא עייף, נתן לי נשיקה באויר כי הוא לא יכול לזוז והלך לישון והשאיר אותי עם התינוק בוכה אימים. הלכתי לקטנצ'יק, ונתתי לו בקבוק וחזרתי איתו למיטה והחלטתי לזרוק לאויר שגם אני רוצה לישון. מאותו רגע.. התגובה שקיבלתי היתה, שאי אפשר ששנינו נתמוטט ואם הוא לא ישן בלילה הוא לא יוכל להיות ער בבוקר, ושמישהו צריך לטפל בתינוק (הא באמת לא ידעתי?? חשבתי שהוא מרגיע את עצמו לבד בלילה). בעלי לא מתעורר בכלל בלילה, יש לו את הייתרון שהוא לא שומע כלום.. אוףף.. אני מתמוטטת, העניין הוא שאין לו בעיה להשאר ער, שיחשוב וייתן לי לילה אחד לישון, הרי אם אני אשן בלילה אני לא אהיה צריכה להשלים שעות שינה בבוקר. טוב, אני חושבת שמיציתי.. אני שוב ממוטטת, אני כבר שעה ורבע עם ילד שלא מפסיק לבכות אחרי שהלכתי לישון בארבע. סליחה, תודה ובי

../images/Emo24.gifהסידור אצלינו הוא,

שאני עם להב בלילות,אבל בשישי שבת,בבוקר,אני נשארת לישון עוד קצת,ובעלי מעסיק את הילדים כדי שאני אוכל להשלים קצת... אולי תנסו?

digabu

New member
אנחנו עושים את זה תמיד..

אבל אני נופלת מהרגליים, כי קשה לי לישון עם החום הזה בבוקר.. ומה שעצבן אותי היה שהוא גם ככה היה ער. הרי עוד חצי שעה של ערנות לא באמת משפיעה ונותנת לי עוד טיפה טווח שינה.. אני אחרי המשך לילה מזעזע.. שלוש עד ארבע - עירנות שש- עד שבע - עירנות ובכי היסטרי שמונה - בכי קצר שכמובן מקפיץ אותי ועכשיו שוב מצטערת אבל אני לגמרי שפוכה.. עושה רושם שיש לו משהו לגיל, אבל אני גם לא יודעת מה לעשות, מתה לישון.

digabu

New member
תודה.. לא משנה..

קצת בלתי אפשרי אצלנו אבל מילא.. תודה על הפתרונות.

lulyK

New member
אני חושבת שאת צודקת.

לא ייתכן שתהיי היחידה שערה לילות שלמים. שניכם גם עובדים אחר כך (וזה לא משנה אם בבית או מחוצה לו). מה שאנחנו עשינו בגיל שהיו הרבה התעוררויות: חילקנו את הלילה, כך שאני קמתי בשעות הקטנות 02:00-05:00, ברוב הבתים הגברים סובלים מחירשות לילית. בשביל זה יש לך מרפק.

דפנה מי

New member
טוב שהוצאת../images/Emo24.gif

אנחנו כאן "לשמוע" ולנסות לייעץ. בגלל המחלה את עוד יותר מוטשת, אז תעשי לך הנחה בימים אלה ותבקשי עזרה!!! מכל מי שיכול, לא רק הבעל... לבעלי היתה תקופה שהוא לא קם בבוקר כי הוא עובד ואני לא צריכה לקום לעבודה - אבל התעסוקה איתם כל היום וגם בלילה פשוט שוחקת וזו עבודה הרבה יותר קשה, גם לא לישון!!!! אז פשוט אמרתי לו שהלילות שלו והוא "למד" לשמוע ולהגיב ולא להסתובב לצד השני ולהמשיך לישון-הוא פשוט הכניס את זה לתודעה שאני לא אקום וזה התפקיד שלו. תשתדלי גם לא לקום ולפתור את ההסתבכויות שלו (אם יהיו) כי את מרגיעה תוך 5 דקות ולו לוקח 10... אולי אפילו תעשו תורנויות-2-3 לילות בשבוע הוא קם ואת השאר את... תנסו לדבר ולעזור זה לזו-הילד הוא של שניכם ולא שלך בלבד

Shprintzak

New member
באותה הזדמנות ש...../images/Emo46.gif

החלטתי "לתת" לדובי לשמוע את יואבי במקום שאני ארוץ אליו כל פעם, הוא פשוט לא התעורר (לדעתי הוא שמע ובחר לא להתעורר), ויואבי כבר ממש צרח. אצלנו שומעים את זה "סטריאו" בגלל הבייבי סנס והמוניטור שנמצא אצלנו בחדר, כך שטכניקת ההכנסה לתודעה פשוט לא עובדת אצלו... אבל כדאי שאני אפסיק פה לפני שאני אקטר את נשמתי עליו...

Arfilit

New member
אני לא יודעת מה גרם אצלנו לשינוי

אני אקדים ואומר שאני עדיין מניקה - כך שבכל מקרה של התעוררות משמעותית עם בכי אני ממילא חייבת להתעורר. אבל - בעוד בהתחלה הגבר היה מתנהג כאילו כל זה לא שייך אליו בכלל - הרי שלאט לאט החל להתרקם לו שינוי - ועכשיו - בהרבה מקרים הוא הראשון שניגש. הוא מנסה להחזיר לישון בלי להוציא מהמיטה - ואם זה לא מצליח - הוא מביא אליי למיטה. בהרבה מקרים הוא גם זה שמחזיר אותה למיטה אחרי שהיא נרדמת. השינוי שעוד לא קרה ושאני מחכה לו בכליון עיניים - שבבוקר שבת אני אמשיך לישון והוא יבלה איתה את הבוקר...

shuly1

New member
כמה מוכר ../images/Emo24.gif ככה כואב

מרגישה כאילו אני כתבתי את זה

nubi

New member
אצלינו זה לא היה עובר ככה...

כלשי יש לילות קשים-שנינו ערים. אין לו כל כך סבלנות, ועל זה המריבות שלנו, אבל הוא לא מעיז ללכת לישון. היה השבוע אפילו לילה שירדנו למטה איתה ב-23:30 כי היא נורא צרחה. באיזשהו שלב הוא שלח אותי לישון והוא נשאר למטה עד שהיא נרדמה. אני הייתי יוזמת שיחה מאוד מאוד תקיפה (זה בדיוק אגב, מה שעשיתי בזמנו) כדי להבהיר שהילד הוא גם שלו ולא רק שלך. ועכשיו-לכי לנוח, בפקודה!

Arfilit

New member
בעיני זו טעות

אני לא מוכנה ששנינו נקום - אלא אם כן היינו ממילא ערים או ששנינו התעוררנו כי הצרחות עולות על כל דמיון. כדי שנוכל לעזור אחד לשני שנינו צריכים לאסוף כוחות - ולכן יותר חשוב לי שלפחות אחד מאיתנו ישן - ואני לא מרגישה שאני צריכה ללוות אותו כשהוא איתה או שהוא צריך ללוות אותי. אבל זו רק דעתי.

מסכימה עם ערפילית

אין טעם לקום שניים, והאב המסור באמת לא שומע. וכיון שהוסכם שאחד מאיתנו צריך לקום, היינו מחלקים ליליות שקשים לחצי. כשהיה תורו לקום לעודד, היינו סוגרים את הדלת בחדר שינה, והוא היה עובר לסלון, שזה גם פחות נוח, וגם מעביר אליו יותר את האחריות, וכך הוא היה ישן עם עין אחת בחצי התורן. בשבתות אנחנו עושים עסקאות מפולפלות, של אתה תרחץ כלים ואז תישן בצהריים וכו'. עכשיו עם ענבריק, בהתחלה קמנו שנינו כי אני הייתי זקוקה לעזרה פיזית, אח"כ מצאנו פטנטים איך אני יכולה להרים אותו בלי לצעוד ואז האב המסור הפסיק לקום, ואח"כ ענבריק התחיל לישון (ששש... לא לגלות), ואני רק יכולה להתפלל שכך זה יימשך.

digabu

New member
טוב עדכון

קודם כל, אין לכן מושג כמה כוח נתתן לי היום! לא היה לי לאן לפנות, אפילו אמא שלי לא הקשיבה לי במיוחד ורק אתן כאן כן. הוא יזם שיחה וביקש סליחה, הוא אמר שהוא התנהג בצורה ממש לא יפה והוא הבין כמה הוא היה לא בסדר. טוב, נחתי קצת בינתיים וגם נרגעתי, כי במיוחד הייתי פגועה. זהו, אני חושבת שהוא מבין (לפחות בינתיים), כמה רע לי ונראה.. כמו שנראה לי עד לפעם הבאה.. שוב תודה לכולכן.. אתן מדהימות.

new mermaid

New member
../images/Emo13.gifטוב לשמוע! כדאי בזמן שביתת הנשק

כלומר, ברגעי החסד הללו של הסכמה והאמפטיה, להחליט מה עושים: פתרון הגיוני שסיפרו עליו הוא שהאישה תלך לישון קצת יותר מוקדם (כי היא ממוטטת מכל היום) והבעל יקום בחצי הראשון של הלילה. לפנות בוקר הבעל ישלים שעות שינה לקראת היום במשרד והאישה - שיכולה להישאר במיטה קצת יותר מאוחר - תקום. הקאטצ' הוא שאין ערב משותף כמעט
אבל בד"כ גם הימים פחות קשים, נכון? זה פיתרון חירום לתקופות קשות במיוחד טוב לשמוע שהוא הבין לבד
ומקווה שהקטן יחזור לעצמו במהרה!

digabu

New member
בעקרון, בהתחלה לפני ההריון זה היה

ההסכם. אלא שבינתיים גיל למד ללכת לישון בשעה שמונה ולקום בשעה ארבע בערך.. בינתיים, בשבועות האחרונים, דברים השתנו, שיניים, מחלות ועוד.. והאמת היא, שפשוט פעם ב.. בא לי לילה, במיוחד אם זה לא באמצע השבוע.. טוב, לפחות נחתי קצת היום, אין לי הרבה מה להתלונן, אני בטוחה ומכירה נשים שבכלל לא עוזרים להן. תודה ושבוע מקסים שיהיה לכולנו.

dorlim

New member
רק עכשיו ראיתי אבל טוב לשמוע שהמצב

עכשיו טוב יותר תחזיקי מעמד

למעלה