אוףף

motek89

New member
אוףף../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo59.gif

דווקא כשהתחלתי את היום הזה בטוב... הרגשתי טוב... עד לפני כמה דק'.. אני זוכרת איך שקמתי חשבתי שזה יהיה יום טוב, ניסיתי לא להשבר.. הלכתי עם חברות שלי.. ניסיתי להתעלם מהסיוט.. ניסיתי להתעלם מהפרחות.. והצלחתי... בערך.. אני לא מסתכלת עליהן אפילו... כולן באו כבר לבקש סליחה, חוץ מאחת.. כשהיה את הריב הגדול אני נפגעתי כ"כ, אני אפילו לא יכולה לתאר את הפגיעה, תארו לכם, אתם הולכים לכם ולפתע מאחוריכם אתם רואים קבוצה של בנות, שכל אחת לפי תורה אומרת משהו פוגע יותר, "לא רוצים רוסים פה" (אני לא רוסיה-אבל אני לבנה) "הנה הזונה.. חה חה שנותנת" או ששרים עליך "בדד" או שמסתכלים עליך במבט שטני כל כך, שנשאר לך בזיכרון הרבה זמן. התקופה הזאת בסיומה, אני חושבת. אבל ברגע שזה חוזר ולו במעט, אני נופלת. עד עכשיו התעלמתי, ולמרבה הצער הצלחתי ליפול. למרות שלא הראתי את רגשותיי, בתוך תוכי אני נפלתי. נשברתי לרסיסים. השתטחתי על הרצפה, ולא יכלתי לקום יותר. כרגע המצב הרבה יותר טוב כיוון שהתפייסתי עם כמה בנות. אבל הכל זה "לחץ חברתי". ברגע שנשארת אחת, אז לשאר אין בעיה להמשיך עם זה. אלוהים, אני בוכה פה, תפסיק את הסבל הזה.. זאת שכבר התנצלה, זאת שניסתה להתפייס, חוזרת בה. היא לא מפסיקה. משפילה אותי ודורכת עליי. כל זה גורם לי להאמין שאני לא שווה כלום בעולם. אני לא מרגישה בכלל אהבה, כיוון שהשנאה גדולה פי כמה. מה חטאתי? מה עשיתי רע? למה דווקא לי?! בבקשה, אני רוצה שהכל ייגמר.. המשפט שאני הכי שומעת והכי נכון זה-"באינטרנט היא מדברת חופשי ואומרת כל מה שהיא רוצה, אבל במציאות, היא כמו דג. שותקת ולא מעיזה לדבר. הכל צביעות". אני לא רוצה יותר את הסבל הזה בחיים, בבקשה תרחיק את זה ממני.. אני לא רוצה להרגיש ככה ואני יודעת שזה הכל אצלן, הן מקנאות, הן לא בסדר. אבל אני זאת שנפגעת! אני כמו שבריר זכוכית דק, שכל פגע הופך אותו לחלקיקים יותר קטנים.. כל פעם שאני קמה במצב רוח טוב תמיד יש משהו שחייב להרוס אותו. אני לא יכולה לחכות כבר. להתעלם זה הפתרון היחידי בשבילי. אין לי כוח להתמודד. הכל רוע.... הכל אכזריות.... השנאה גוברת על האהבה.. הדברים הרעים על הטובים.. ואני נבלעת בפנים... כל מה שאני אעשה לא יהיה טוב.... למה... למה?!?!!? אני לא יכולה להתנהג כמו בנאדם רגיל בלי דאגות, אני חייבת ללכת עם חששות... נמאס לי....אני לא רוצה את זה.... די...תפסיקי...תפסיקי לבכות.. זה לא יעזור...

korida

New member
חמודה

תאמיני לי, זה לא רק את היחידה שנמצאת במצב הזה, גיל הבית ספר מצד אחד הוא חוויה, אבל יש המון רגעים קשים, במיוחד בכל מה שקשור לחברה שיכולה להיות שטנית. תאמיני לי מניסיון אישי ,כל החברויות האלה מתפרקות, אחר-כך בחיים האמיתיים תכירי אנשים יותר נחמדים ובוגרים. ובנתיים תחזיקי מעמד ותנסי למצוא מישהי נחמדה ,שתהיה חברה שלך ודבר נוסף שרציתי להגיד שהחיים הם לא פיקניק,ואת צריכה להיות חזקה, ולחפש כוחות, יש אנשים שיש להם בעיות הרבה יותר קשות משלך, את אובר רגישה ,ואת צריכה להבין שצרות כאלה יחלפו כמו שבאו.

motek89

New member
יש לי חברות טובות, אני מנסה לא

לדבר עם אותן בנות שפוגעות, ולא להתייחס אליהן, אלא אם כן רק בתור "אוויר". אני יודעת שכל הריבים האלה תינוקיים, ואני ממש לא בחרתי להיות במצב הזה. הם מתנהגות כמו ילדות שעוד לא התבגרו, והיום כשאתה אחת אמרה עליי דברים כ"כ פוגעים בפתאומיות אחרי שכבר השלמנו ממזמן, אני רואה עד כמה היא לא בוגרת!! יש בעיות יותר קשות משלי, אני יודעת. אך אני פגועה מאוד, וזה מאוד מציק לי.. תמיד זה חייב להרוס את המצב רוח שלי. הן יודעות לפגוע במקומות הכי הכי רגישים. אני מרגישה ערומה מולן. אי אפשר לתאר סבל כזה... זה יותר מסתם ריב..

../images/Emo7.gif קראתי שוב

אני מזדהה עם הדברים שאת כותבת, הבנות שמציקות, העלבון הצורב, תחושת הבדוד...מוכר גם לי . אני יודעת שכואב לך. הזמן יעשה את שלו. מה שאת חווה עכשיו יהיה יום אחד זכרון מר אך רחוק. לא יודעת אם זה מעודד אותך. אני מקווה שתוכלי לנסות להתבונן ולנסות לראות מה יצר את התגובות האלה כלפייך, מצד אחד, ומצד שני, למצוא לעצמך חברות טובות, אחרות.

כתומית

New member
מותקית ../images/Emo140.gif

אני כ"כ מבינה את רגשותייך, אצלי זה היה "צחוקים" על זה שאני שמנה, אז סיגלתי לעצמי הבעה של חצי תימהון וחצי זלזול, בקטן קטן כדי לא להסתבך, אבל מספיק בשביל להזכיר לעצמי כמה מי שמציק לי הוא אפס. כן, בבית הייתי מתפרקת. בוכה, כותבת לעצמי כל מיני דברים כי אז לא היה אינטרנט, את כל הדברים שכיום אני כותבת כאן הייתי כותבת במחברת, ובינינו - זה כ"כ יותר טוב כאן, שיש תגובות וזה לא נשאר בבטן. לפעמים אני רואה את האנשים האלה היום, כשאני מגיעה לביקור בעיר נעוריי, חלקם פונים אליי בחביבות של מי שנתקעו במקום ומנסים להיזכר בתקופה שהם היו "על הגובה" והיום הם כלום שבכלום, גרים בעיר קטנה ומשעממת ועובדים בעבודות קטנות ומשעממות ממש כמוהם. שואלים אותי מה שלומי ואני עונה אחלה, עם אותו חצי חיוך קטן כאילו אני בגובה 1.90 (ואני כולי 1.60) ולעולם לא שואלת מה שלומם בחזרה כי זה באמת לא מעניין אותי. וזה לא שזה לא קורה לפעמים גם כיום, כמו אתמול במקום העבודה שלי ש-4 הריצו "קטעים" על אנשים שמנים, אז הזכרתי לעצמי שזה מקום זמני, ושבמקומות הנכונים יש, מה לעשות, אנשים ברמה אחרת והתמקדתי בעבודה שלי. לא, אני לא כזו "חזקה" כשחזרתי הביתה (אחרי עוד קטע רע מאוד שהיה בעבודה בהקשר אחר לחלוטין ואוותר על לספר עליו) נמרחתי בזעם וצער אבל אני כן יכולה לומר לך שהתזכורת לעצמי שאף אחד לא ראוי שארגיש אומללה בגללו, עובדת הרבה יותר מהר כיום. תנסי לתרגל עם עצמך את ההרגשה שהן אכן רק אוויר, קצת מצחין אבל אוויר, וכשאת תפרחי ותשגשגי להיות האדם הבוגר שצומח ממך, הן יהיו עדיין קטנות ומשעממות.

motek89

New member
אני מצטערת כ"כ שעברת אותה חוויה קשה

זה פשוט נורא מה שאנשים יכולים לעשות... אני מנסה לחשוב שהן רק אויר... שהן כלום... שהן אפס מאופס.. הן לא בוגרות... אבל לפעמים אין מה לעשות יש מקרים שאת פשוט לא יכולה להחזיק מעמד ואת נשברת. ככה זה... הלואי שהן יבינו למה הן גורמות... הלואי..

הן- זה לא המיקוד הנכון

הלוואי שאת תביני איך להתגבר. הן- לא המוקד ולא הדבר שיש לך שליטה עליו.

למעלה