אוף, אוטובוסים...

slayer5

New member
אוף, אוטובוסים...

לק"י איך, איך זה הגיוני שמהעיר הרביעית בגודלה בארץ אין אוטובוס לרעננה? (וגם לא לנתניה, אגב) חבר'ה! הגיע הזמן למרוד! רוצים אוטובוס לרעננה החל ממחר בבוקר!! טוב... ועד אז... מישהו יודע איך אני מגיעה מראשון (אפילו נס ציונה! צומת בית דגן! הכל!) לרעננה מחר בבוקר? אני צריכה להיות בבית איזי שפירא בשעה 9. ונשמע לי מרגיז לגמרי לקחת אוטובוס לתל אביב (עם כל הפקקים) ואז לרעננה. אני בטח אצטרך לקום ב-4 לפנות בוקר! מישהו מכיר דרך אחרת? תודה רבה מראש!

חןשסק

New member
לרעננה-

אני לוקחת 164 עד צומת גהה, יורדת שם ועוברת לקחת 567 שמגיע לצומת רעננה אני לא יודעת לאן הוא נכנס, ואני לא יודעת איפה זה בית איזי שפירא, אבל יש גם קווים 501,502,641 ואולי עוד כמה מצומת גהה שם... (זה מסוף אוטובוסים גדול כזה)... תתקשרי לאגד או תבררי באתר שלהם... צר לי שאני לא יכולה לעזור לך יותר מזה...

slayer5

New member
תודה רבה! לקחתי בסוף את האוטו...

לק"י שעה וארבעים דקות נסיעה... בעעע...

SNTQ

New member
את לא היחידה שמתלוננת על העניין

3 אוטובוסים מראשון רק כדי להגיע לרננים

Shark Alarm

New member
אוטובוס למקום שהוא צפונית לתא../images/Emo26.gif

אין בראשון לציון. הקווים מגיעים לתמח"ת (תחנה מרכזית חדשה ת"א) או לאת"א(אוניברסיטת ת"א), יש קווים לפ"ת, לוד, י-ם ויהוד. צפונית לזה, כרגע לא ניתן להגיע באמצעות אוטובוסים (להזכירכם יש את הרכבת שאיתה אפשר להגיע צפונה בקלות באמצעות החלפה בת"א) אתם בטח שואלים למה כרגע- אז ככה, עכשיו בונים מחלפון שיקשר בין התחנה המרכזית בראשון לציון לכביש 4 לכיוון צפון (לכיוון דרום יש, ולראיה יש מלא אוטובוסים שנוסעים דרומה משם (לאשקלון, אשדוד, באר שבע). מוזר שמהתחנה המרכזית של ראשון לציון אי אפשר להגיע צפונה, ואפילוקווים ישירים לת"א אין כל כך (חוץ משלוש נסיעות של קו 270 בבוקר) נקווה שעם השלמת המחלפון הזה נראה יותר אוטובוסים לכיוון צפון מראשון לציון.. ד"א- יש נסיעה אחת ביום ראשון בבוקר מהתחנה המרכזית שלנו לגליל העליון (באחד הרציפים הראשונים)

למעלה