אוף אוף אוףףףף

אוף אוף אוףףףף

מה יהיה? מנהלת יחסי משיכה דחיה עם מישהו בסביבתי כבר כמה חודשים טובים. הכל מתנהל ברחוב, מעולם לא הצלחנו לשבור את מחסום ה"לעלות אחד לשני הביתה", כל פעם מישהו אחר משתפן. עכשיו הכדור במגרש שלי ואני פשוט לא מצליחה להזיז את עצמי, מרגישה כמו חולת נפש/עלה נידף/שפן קטן ופחדן (מיחקו וביחרו את הכינוי המועדף עליכם). יכול להיות שאני טועה אבל אני מעזה להגיד שזה די ברור לי שמרגע שתסגר מאחורינו הדלת האדמה תרעד ובגדול. המממ... למה תמיד זה מסובך עוד לפני שזה התחיל? והאם צריך לאשפז אותי? ומה יהיה? כולה סקס, לא?

noa128

New member
אם תשאלי אותי זה העבר שיושב לו

כמו ינשוף על כתפך, זכרון הקשר האחרון שהרעיד לך את האדמה וזעזע/שבר לך את הלב - שגורם לך עכשיו לפחד. התחושה שברגע שחצית את המפתן הזה את נחשפת למכאוב כמו זה שממנו עודך מחלימה, והתחיל מן הסתם באופן דומה... אבל בילילי - עיניים יש לך בראש, טונות של מודעות וקומן סנס בריא. את יודעת שאין ההתמסרות הזו = בהכרח לאובדן שליטה על המשך העניין - אם יצא דבר טוב אחד מכל הפרשה ההיא - זו הזהירות, ובה כמו בכל תרופה - יש לנהוג במידה - לא אובר-דוז שימית את המצב, ולא מינון מועט שלא יגן עלייך - את המינון המדוייק אני סומכת עלייך שתדעי לקחת - ויאללה, רוצי על זה, שיהיה בסבבה (ואני ממליצה על R 3 פלוס...)

פפפפפ.......

אני אומרת לעצמי בדיוק את אותם טקסטים ולא מצליחה להזיז את הרגליים. לא מצליחה. פשוט לא. פיזית לא. אי, אי, ובצד השני נמצא אדם בדיוק באותו מצב, מה שמקשה על העניינים פי כמה וכמה. פאק! (R 3 וואלה? דווקא לא זוכרת אותו לטובה. השתפר מאז סוף שנות השמונים?)

ש פ ר ד

New member
r3??

שלילי ..שלילי לא יודע מה היה בשנות השמונים{אז לא נרשמו פעילויות כאלו בסביבתי..} אך היום יש.. נו יש את הזה איך קוראים לזה? ההוא. למצוא בפארם הקרוב לביתך. ש.

noa128

New member
איזה זה?

ההוא שנצמד כל כך יפה - אבל לא אל הבחוץ של הגבר אלא אל הבפנים של האשה? זה שצריך אחר כך לדוג אותו משם? לסוג הזה אתה מתכוון ?
(שנפתח על זה שרשור, שפרד?
)

גם לי נדמה

שאני זוכרת את R3 כ'לא' מוחלט. אז מה כן? אנא שפרד, זו אינפורמציה יקרת ערך, כי אני אישית לא מצאתי עדיין משהו נסבל. לך פשפש במגרות האמבטיה שלך או איפה שאתה לא מחזיק אותם... ט'נקס

noa128

New member
אולי תנסי את הזה מהפרסומת

"אוללה לה לה לה לה לה לה...קונדומי.. - עכשיו ב-25% הנחה בכל רשתות הפארמים".. (מה שמעלה את השאלה למה ומדוע, וכמה זמן זה יושב על המדף במחיר המקורי.)

משעשע

משעשע שאני כבר נסיינית של משהו בכלל כי רגליי עדיין לא הזיזו אותי לכיוון וההוא בטח כבר נשוי עם שלישייה בדרך או סתם יוצא עם איזה כוסית צעירה ובלתי שרוטה שפגש ווייל איי ווז אין מאי פאטטיק אנקזייטי אטאק. (וכולה אני אמורה לבוא לקחת ממנו משהו, גאד דאם איט!) ואני לא רוצה לנסות משהו חדש, אני רוצה משהו עם קבלות. עד שיגיע כבר משהו, יום אחד במהרה בימינו, לא הולכת לדפוק הכל עם גומי שיבאס לי את הנשמה... (דרך אגב, ברור לנו כבר שלא הולך לקרות פה כלום עם כל הפטפטת הזו שלי? ברור לנו שאני עומדת לחרבן את זה בענק או להיתקל במבט תוהה ותמה שלא יבין מה ההתנפלות? מרגישים שאני חזק בפארנויות? לא, אני רק בודקת אם מרגישים...)

פּרפרית

New member
אני ממהרת

אחרת הייתי עונה לך... יותר מאוחר, חביבתי, יותר מאוחר....
(האיקונים פה פשוט מזעזעים!)

צלליתה

New member
המלצנ לקונדום

פעם נכנסתי לסופרפארם ורכשתי את הראשון שראיתי. lifestyles,משומנים, באריזה אדומה. ובאותו לילה, גיל, שהיה הסטוץ של חיי, נפל מהתפעלות ואמר שזה הקונדום היחיד שלא לוחץ לו. איך יצא ממני, רץ לפארם הקרוב ורץ לרכוש. כי גיל הסטוץ של חיי כנראה בחור עסוק.

noa128

New member
../images/Emo6.gif ואין ספק שהבחור יודע להחמיא

לעצמו.. (היחיד שלא לוחץ לי.. חחחחחח)

../images/Emo18.gifאוייש זה רע

בפעם האחרונה שניסיתי את הסוג הזה - אממ איך לומר, לא הירגשתי כלום
ולא זה לא קשור לבן זוג - אני מדברת על הרדמה כללית כמו אצל רופא שיניים

ש פ ר ד

New member
יקירתי

לא חסיד של מין מזדמן.ובחלקי הטוב נפלה העובדה כי האסרטיביות היא התכונה שניחנו בה רוב שותפתותיי ומימלא הן דאגו לציוד.. ומי מהן שהחליטו על דעת עצמן להשאר במרוץ החלקי ,עברו לאמצעי מניעה נוח יותר. {אגב,מי שהמליצה על לטקס תוצרת לייףסטייל...אין לה על מה לסמוך.מנסיון. תודה.} שפרד

יאיר 33

New member
קשה, קשה

רק המשמעות שניתנת לסקס יכולה להפוך אותו ל"מסובך", מן גול עצמי שכזה, וככל שתמשיכי לנפח את הבלון הזה, כך הוא יראה מפחיד יותר. (אוהבת, לא אוהבת, מה יהיה אם, איך זה ישפיע, איך זה יהיה, איך יראה המחרת, בלה בלה בלה לא חסרות סיבות, השמיים הם הגבול) אמרת בעצמך, כולה סקס, עדיף לשנן את שתי המילים האלה, מאשר לטפח את הפחדים, פחות מפחיד והרבה יותר כיף... (ואם כל כך קשה לכם "לעלות אחד לשני הביתה", אולי תמצאו מקום נטרלי, ועדיף עם מעלית, להקל על הקושי ...
) (חוצמזה הזכרת לי את זה)

פילאטוס

New member
בילי

איכשהו נזכרתי בעצים הצפופים שהיו לנו אי-אז, בימי אחוות הנזירות, ועל הבגד-מאש הרביקוביצ'י ההוא. אני לא מבינה ב"כולה סקס". מעולם לא היה לי כזה. :) ומה שלומך היום?

פּרפרית

New member
בילי בילבולי

האמת כשקראתי את ההודעה הראשונה היה לי ברור מה אני הולכת לענות לך... עכשיו כשקראתי את כל השירשור יצאתי מבולבלת לחלוטין (בטח מרגישים את הפארנויות שלך...) דווקא אני אוהבת את הקטע של המשתפנים זה מראה על "חשיבות" מסויימת משני הצדדים. המתח שנוצר...פףףףףף....באמת יכול להרעיד אדמות. יותר עדיף מתח שכזה. ולא מסכימה עם כוּלה סקס, ה"כולה" הזה יותר מידי מזלזל בעיני לדבר בעל חשיבות לא קטנה, שלא תביני לא נכון אני לא מתחסדת ואף פעם לא הייתי, אבל מראש לאמר כולה סקס??? אני מתה לדעת איך התגלגלו לך העניינים....כנסי כבר לעדכן.

דווקא

עניתי בבוקר אבל לא שלח ולא שלח ולא שלח. מה היה שם? שכנראה הבעיה היא אכן שזה לא 'כולה סקס', מה שהופך את הכל למלחיץ באופן בלתי אפשרי. הייתי אצלו וקיבלתי כמות כזו של מסרים סותרים שהחלטתי ליסוג לאחור. בימי טרום פציעה אני משערת שכבר הייתי זורקת אותו על הקיר ומנשקת אותו שעשן היה יוצא לו מהאזניים אבל אני לא במצב, אין לי כוחות לקחת את המושכות לידיים והאגו שלי שברירי הרבה יותר מדי בשביל זה. (כי באמת אני מאה אחוז משוכנעת שהוא רוצה ומאה אחוז משוכנעת שלא והכל מבוסס ולא פארנואידי כי הנ"ל כאמור מתנהג מאוד מוזר) בקיצור, אולי תבוא שעת כושר, אולי יפתח פתח להזדמנות, עכשיו זה לא בשבילי. מצד שני יש לי היום בליינד דייט. תכף אני נהיית חולה מרוב לחץ (הוי הרגישות, הרגישות) אבל לא מוותרת לעצמי, הציפיות אי שם בגובה הברך (מישהו פגש פעם מישהו שווה בבלינד דייט? אני לא) אבל אני את דרכי בחזרה לעולם ה'זמינים לאהבה' סוללת ויהי מה. זה המוד. שלום שלום.

למעלה