אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף

eyalgr

New member
אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף

אני הולך פשוט לשבת כאן ולאפאף עד שתצא גירסה חדשה של צ'אנקסט. אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף ...

I d a n a

New member
אבל לי אין

ואני רוצה כבר לשחק ברומים שאני יכול להשיג באינטרנט...

eyalgr

New member
חבל!!! ../images/Emo3.gif

גיימקיוב צריך לקנות, לא מגיע לו אימולטור.

I d a n a

New member
בסיכומו של דבר...

כנראה לכל מערכת מגיע אמולטור... רק שאלה של זמן... במקרה הזה, בעוד זמן(הרבה?), זה אפילו יכול להיות יותר טוב מהמקור במקרה הזה(אינטרנט!). אבל כן, כרגע בהחלט עדיף המקור.

Hijin Ketsusou

New member
אה...

צ'אנקסט? ולשרשרון השני של ההודעה הזאת, איזה קיוב יש לך, אירופאי או אמריקאי? כי לי יש אמריקאי וזה באמת מערכת טובה...

Hijin Ketsusou

New member
9 משחקים

Soul calibur ,Animal Crossing ,Super Smash Bros. Melee ,Mario Kart: Double dash!! ,Super Mario Sunshine ,Zelda-The Wind Waker ,Metroid Prime ,Pikmin ,Viewtufil Joe כל העיקריים
למרות שאת פיקמין ואת מטרויד אני לא אוהב ורוצה להחליף למשחק אחר...

freak2100

New member
תרשה לי להמליץ לך...

Mario party 5 Wario ware: Mega Party Games - הגרפיקה לא מי יודע מה (אפילו דו מימדית), אבל המשחקיות מעולה ואם בא לך על משהו לשחקן אחד, המשחק הראשון לGC הוא Luigi's Mansion וזה משחק מאוד נחמד

freak2100

New member
אגב...

Wario Ware לGC טוב רק לשני שחקנים ומעלה לשחקן אחד הוא משעמם בצורה לא נורמלית (ל4 שחקנים הוא ש-ו-ל-ט)

Hijin Ketsusou

New member
זה לא נכון גם למאריו פארטי?

וגם, היה לי את ואריו וור לגיים בוי, ואני חושב שאמרו שהשתמשו בכל המשחקים האלה שוב לגיים קיוב. ואני מחכה שהזמנה שלי של טיילס אוף סימפוניה תגיע.. :)

freak2100

New member
אז ככה:

mario party 5 הרבה יותר כיף ביותר משחקן אחד, אבל בסך הכל יש גם את הstory mode שהוא לא רע, וגם אפשר לשחק משחק "שלם" נגד שחקנים ממוחשבים. זה פחות כיף מאשר לשחק עם חברים, אבל זה עדיין חביב. בwario ware אחד השתמשו בכל המשחקים של הגיים בוי ואני חושב שהוסיפו עוד... בכל מקרה לא זה העניין אלא המוד לכמה שחקנים... הגרפיקה קצת יותר טובה משל הגיים בוי, כמו הגרפיקה של משחקים דו מימדיים למחשב (מהחדשים יותר), אבל הם ניסו לגרום לזה להראות כמה שיותר כמו גיים בוי. בכל מקרה, מה שמעניין זה המודים לכמה שחקנים: * המוד הבסיסי - השחקן של כל אחד רוקד (שזה סתם אנימציה) ויש אור שמסתובב ואז נעצר על מישהו או על כמה אנשים באופן אקראי. כל מי שנעצר עליו אור צריך לשחקן בminigame. אם הוא מפסיד - הוא מפסיד שליש מהקהל שלו. מי שמפסיד בשלושה מיניגיימס - יוצא מהמשחק. האחרון שנשאר - מנצח. כל הזמן המהירות עולה ועולה ועולה (זה מגיע למהירויות מטורפות) * אחד משחק במיניגיימז עד שהוא מצליח. בינתיים כל האחרים לוחצים כמה שיותר פעמים על A. יש בלון, שכל פעם שלוחצים על A מתנפח טיפה, עד שהוא מתפוצץ. מי שהבלון מתפוצץ בזמן שהוא משחק - מפסיד. * משחק קלפים - יש ערמות קלפים. כל אחד לוקח קלף. כל קלף מציין minigame, חוץ מקלף אחד שמראה תמונה של גיים בוי. כל הקלפים של המשחקים נערמים. מי שיוצא לו קלף של גיים בוי - משחק בכל המשחקים. אם הוא מצליח - הוא זוכה בכל הקופה. אם הוא מפסיד במיניגיים - הו מאבד את כל הקלפים שלו שהולכים לקופה. בזמן שמישהו משחק האחרים הולכים על המסך וגונבים אחד לשני קלפים. * כל אחד משחק ב15(?) מיניגיימס. בזמן שהוא משחק האחרים הולכים על המסך ומנסים להפריע לו. בסוף מי שמנצח בהכי הרבה - מנצח. * כל אחד עומד על ערימת צבים.... זה מתחיל מצב אחד. משחקים במיניגיים לכל השחקנים - שזה משהו חדש ומאוד מאוד נחמד - ומי שמנצח משחק במיניגיים. אם הוא מנצח - כל האחרים מקבלים צב רגיל לערימה. אם הוא מפסיד - הוא מקבל צב קטן. בסוף צריך לשרוד כמה שניות על הצבים, כשכל צב גורם לפחות שיווי משקל, וצבים קטים לעוד פחות. * הכי שווה - כל אחד (בתורות) מקבל הוראה לבצע בזמן שהוא משחק במיניגיים. למשל - לשחק בלי לגעת בשלט, לשחק כאילו הוא בדיוק רץ ריצת מרתון, לשחק תוך כדי שהוא משמיע קולות של חזיר........ בסוף האחרים נותנים לו נקודות לפי איך שהוא ביצע את ההוראה בחיים ולפי איך שהוא שיחק במיניגיים. נותנים נקודות ע"י לחיצה על A כמה פעמים שרוצים. בסוף מי שצבר הכי הרבה נקודות מנצח. יש עוד כמה מודים (שניים אם אני זוכר נכון, ועוד כמה שהם מיניגיימס ארוכים לשני שחקנים), אבל אין לי כח לפרט על כולם (אני גם לא זוכר את כולם ואין לי כח לבדוק....)

yoo

New member
מצטרף <:

לי לבנתיים יש סופר מריו סנשיין סוניק אדוונצ'ר 2 באטל (סימתי ובקרוב אני מחליף) זלדה: אוקרינה אוף טיים זלדה: ויינד וייקר סופר סמאש ברודרס ופרי לאודר
שהוא המשחק הכי טוב

freak2100

New member
המשחקים שלי

אין לי הרבה, למען האמת.... חבר שלי קונה ואני קונה את המובחרים מבין אלה שחבר שלי קנה Super Smash Brothers Melee (הכי חשוב!) Mario Party 5 Wario Ware: Mega Party Games Luigi's Mansion (בעצם הדיסק של חבר שלי אבל אני אקנה את זה ממנו... כנראה) Mario Kart: double dash זהו

למעלה