אוף אוף אוף אוף אוף

ניקול3

New member
אוף אוף אוף אוף אוף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

היום קיבלנו מעטפה לבנה-ירוקה בדואר הנושאת בשורות מרות... הצבא רוצה לקחת את אישי היקר לשלושה וחצי שבועות
ולא רק שזה נורא מעציב, מרגיז ומבעס אותי בגלל שהוא יחסר לי וכו´, אלא זה גם יוצא לו בדיוק על סוף הסמסטר והמבחנים! דבר כזה ממש דופק את כל הסמסטר, וזה ממש לא מתאים עכשיו. אוף, איזה בעסה עם הצבא הזה. אני מבינה שמישהו צריך לעשות את זה ... אבל זה בכל זאת משביז נורא
טוב, אני מתנצלת על הקיטור הארוך, הייתי חייבת לפרוק. הצו הטיפשי הזה לגמרי הרס לי את המצב רוח. מקווה שאצלכן יותר יפה, ושיהיה לכולם סופ"ש מוצלח ומהנה.

ניקול3

New member
אולי נבקש דחיה עקב לימודים...

שהוא ייצא במקום זה בחופשת סמסטר. עדיין חרא ונאחס, אבל לפחות הוא יצליח לעבור את הקורסים, המסכן שלי. אוף איזה ארץ יש לנו

shelycat

New member
...............

גם עמית קיבל צו מילואים השבוע מבינה איך אתם מרגישים.

שמופית

New member
תמיר יוצא למילואים מתחילת דצמבר

עד תחילת ינואר (לפחות הוא יסיים בזמן לחגוג שנת נישואין...). ובקשר לולת"ם מהעבודה - הם ממש לא מתייחסים לזה
כיום החברה של תמיר מאוד תלויה בו (הוא המתכנת הבכיר והמנוסה ביותר וחוץ ממנו יש עוד מתכנתת זוטרה...). שנה שעברה המצב היה דומה ולא התחשבו... אפילו לא כשהוא אמר שהוא מתחתן עוד חודשיים
אני מקווה שהשנה יתחשבו ! (אבל אין לי הרבה ציפיות)

ניקול3

New member
יו, לארז יש בדיוק באותה תקופה...

כנראה שנצטרך לנחם אחת את השניה
שמתן לב שזה נופל על הסילבסטר? אז נכון שזה אולי לא כל כך משמעותי בדרך כלל, אבל לנו זה מציין את תאריך תחילת הקשר שלנו. וזה כבר מעלה שאלה נוספת - האם אחרי הנישואין חוגגים רק את יום הנישואין, או שמציינים גם את היום שבו הכל התחיל... כי כמה פעמים אפשר לחגוג, זה לא קצת מצחיק?

shelycat

New member
.............

אני מניחה שהפורום יהיה אפילו יותר פעיל מכרגיל בתקופה הזאת, מניסיוני בגל המילואים הקודם שהיה בפורום בהחלט אפשר היה למצוא אותי ועוד כמה בנות אפילו יותר זמן בפורום ואפילו בשעות יותר נידחות, כי מי בכלל רוצה להכנס למיטה הריקה? אנחנו חוגגים את שניהם בינתיים-כל סיבה למסיבה טובה בעינינו.

ניקול3

New member
באמת מי רוצה ללכת לישון לבד ../images/Emo7.gif

תמיד כשארז לא נמצא (וזה קורה ממש מעט) נורא קשה לי להרדם, ואני תמיד מושכת עד השעות הקטנות של הלילה (בדרך כלל מול הטלביזיה או המחשב) ואז איכשהו נרדמת, וכמובן שביום הבא נורא עייפים... אבל טוב לדעת שאפשר לסמוך על הפורום הנפלא שלנו
לילה טוב לכולם
, אני הולכת לישון (צריך לנצל את זה שהבעל נמצא
)

shelycat

New member
.........

כשעמית במילואים אני שורפת את הלילות מול המחשב, הטלוויזיה וספר סימולטנית ולא ישנה בכלל, את שעות השינה שלי אני "גונבת" במהלך היום אם אפשר (סייסטה מאוחרת) או רגע לפני הבוקר כשאני כבר ממש מותשת ונופלת מעייפות.

סמיילי22

New member
ניקולוש../images/Emo24.gif

ומה אני אגיד? אני נשואה לאיש שכל חיי זה צבא! כשהוא היה בקרבי כל שבוע הוא היה ב"מילואים"... וכמה שבכיתי... ואני כל כך מבינה אותך.

למעלה