אוף! אוף! אוף! אני לא מאמין!

אוף! אוף! אוף! אני לא מאמין!

ראיתי את הישרדות מרקזס ! אוף! אוף! אוף! אני לא מאמין! זאת הייתה התוכנית הכי טובה לפני האיחוד! ואחרי האיחוד - בום! נהרס לגמרי! הבעיה העיקרית: הוציאו את כל המעניינים! רק המשעממים נשארו וזה גרם להדחות צפויות וכל כך מעצבנות! הלכה העונה! הייתה יכולה להיות עונה מרתקת פשוט, אולי הכי טובה, אם אלו היו האנשים שמגיעים למיזוג: בוסטון רוב ג'ון שון קת'י תמי (הם באמת הגיעו למיזוג, אבל רוב וג'ון, הדמויות הכי מעניינות שחל העונה עפו מוקדם מדי!) האנטר שרה גבריאל ג'ינה דאם! נליה, פסקל, רוברט, וספיה וזואי כאלה משעממיייםםםםם!!!! העונה הכי גרועה!

Confide In Adam

New member
לדעתי...

אם האנטר וג'ינה היו מגיעים למיזוג זה היה יכול להיות אדיר כי ממש אהבתי אותם... פיינל 3 של קת'י האנטר וג'ינה היה הופך את העונה לכל טובה... לעומת זאת מה יש לאהוב בגבריאל ושרה? שניהם לא שיחקו את המשחק ולא עשו שום דבר מועיל.. בעיקר שרה שבסך הכל תיפקדה כגירסה הראשונה של אמבר שעשתה כל מה שרוב אמר לה לעשות. ואת רוב ושון לא סבלתי, הם 2 מהמתחרים השנואים עליי בכל העונות.. בקיצור, עונה חביבה, בהחלט לא מהטובות שהיו....

עזוב שונא. הם היו מעניינים!

וגבריאל- אהתי אותו נורא ואני רואה אותו בתור אחד שהיה עובר לצד השני בלי בעיה, ועושה עניין. ולגבי שרה- חייבים ביצ'ית כוסית מתישהו. זה יותר מעניין =]

למעלה