אוף אוף אוף...

כבשה200

New member
אוף אוף אוף... ../images/Emo4.gif

אני כל פעם מתגנבת לפה כדי לראת מה העניניים.... ויש לי מבחן ביום חמישי... ואני לא יכולה יותר!! אני מקבלת כל כך הרבה השראה ורעיונות שאני מתה לעשות משהו כבר.. אבל אסור.. צריך ללמוד לסין הטרום מודרנית.... איך מדכאים את היצר הזה לפחות ל3 ימים הקרובים??

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ולי יש מחר... ../images/Emo3.gif

ותאמת- לא ממש למדתי אליו... יותר עשיתי בפימו...
אבל נתגבר... זה רק ספרות
ושיהיה לך בצלחה
וחוצמזה- גם אם לא תלמדי שעה... מה יקרה?

הגריטה

New member
ומה אני אומר- יש לי גם מחר מבחן וגם

ביום חמישי.. ואני רק רוצה פימו פימו פימו.. אני מדמיינת את הסוף שבוע כבר מעכשיו.. שיהיה בהצלחה לכולנו

כבשה200

New member
אז זהו ש..

קודם כל זה אף פעם לא מסתכם בשעה.. זה תמיד יותר (כמה שעות לפחות) ודבר שני בגלל שאני גם עובדת אז אין לי גם ככה הרבה זמן ללמוד... אכן קשים חיי הסטודנטים...

כמה אני מבינה אותך!../images/Emo201.gif

אולי בזמן שאת מקציבה לך להפסקה... מצד שני-את בקלות תסחפי... נו כדאי שלא תתקרבי לשם בכלל... סין הטרום מודרנית... נשמע מרתק למדי... תדמיני שהם עשויים פימו.. אני לא דוגמא לעינינים האלה... אז-בהצלחה!!

mat13

New member
ולי יש ביום ראשון../images/Emo13.gif אבל אין השוואה

בקושי.. חח כיתה ח'

כמה שאני מבינה אותך

אני כל כך סובלת בתקופת המבחנים הזו. כל הזמן ללמוד וללמוד, והמאמרים כל כך משעממים
תחזיקי מעמד, רק עוד קצת...
ושיהיה בהצלחה

Minerva

New member
אני בדיוק בציטוגנטיקה ../images/Emo6.gif

תהיי חזקה. לדעתי, אל תתחילי עם זה אפילו... אבל אולי שווה לעשות הפסקה בין מבחן למבחן, לא?

כבשה200

New member
חח תודה על התגובות ../images/Emo24.gif

אני אנסה ללמוד כמה שיותר ולפנות לי זמן לפימו

הגריטה

New member
חח הלוואי שיכולתי לעשות הפסקה,

אם הייתי ילדה טובה והייתי מתחילה ללמוד גם לשני אז אולי.. טוב אני לא אתחיל לכעוס על עצמי, ורק אדמיין סוף שבוע מלא באדי פימו מסחררים
שוב בהצלחה לכולן!!

TheBursar

New member
אני איתך במאבק

רק לאחרונה חזרתי לעבוד עם פימו וכבר קשה לי לעזוב אותו... בנוסף גם לי יש מבחן ביום חמישי (9 בבוקר לעזאזל! מה קרה למבחנים של 13:00?!) בחדו"א ואני מתקשה להתרכז.... דרך אגב - נצל"ש קטן היום הלכתי לחונכות הפר"ח שלי. ובגלל שחזרתי לעבוד עם פימו עשיתי יחד עם הפר"ח שלט (למלונה של הכלב שלו הוא רצה. אני הסכמתי) ויצא ממש חמוד. רק חבל שלא הייתה לי המצלמה שלי עליי הייתי מראה לכולם

למעלה