אוף אוף אוף

מעיןבר

New member
אוף אוף אוף../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

נתקע לי ה
על הבקר. שמתי את אדוה בגן ואיך שיצאתי האוטו התניע, כבה וסירב להידלק. כבר איזה תקופה שיש בעיות, אבל בשני ביקורים שונים בשני מוסכים שונים אמרו שאי אפשר לבדוק כשהאוטו עובד כמו שצריך, הם צריכים לראות אותו מושבת. אז עכשיו אני בבית ממתינה לגרר (מזל שאני גרה קרוב) וזה יכול לקחת עד 3 שעות, מה שאומר שלא בטוח שיש טעם שאני אלך לעבודה. ממש לא מתאים לי להפסיד את היום
התחלתי אתמול משהו שאני אמורה לסיים היום. הבוס שלי בטח יעשה לי פרצופים וירצה שאני אבוא מחר אבל כבר יש לי תוכניות. אוף! חוצמזה, אני לא נרגעת מסיפור שקראתי בפורום הריון אחרי אבדן. אני ממש עצובה מהסיפור הזה. גם דיברתי השבוע עם מכרה שאיבדה הריון כשאני ההיתי בהריון עם אדוה, היינו באותו שלב והיא איבדה את התינוק בשלב יחסית מתקדם (אני חושבת ששבוע 24). לשמחתי הרבה רבה רבה היא ילדה לפני חודש תינוקת בריאה בתחילת חודש תשיעי (ביתה הבכורה היתה פגה שנולדה בשבוע 27). עובדת ההריון היתה סוד ושמחתי כ"כ לשמוע על הלידה. היא סיפרה לי על תחושת סגירת המעגל שיש לה ואני הסכמתי. האמת, למרות שלא ממש התראינו באותה תקופה גם לי יש תחושה קטנה של סגירת מעגל ואני כ"כ כ"כ כ"כ שמחה עבור אותה ידידה (שאולי אפילו קוראת את זה). אבל, למרות הכל יש לי מדקרת עצב, על התינוק ההוא שכלל לא זכיתי להכיר, על הצער הרב שהיא היתה צריכה לעבור עד שהגיע לנקודת הזמן הנוכחית, על הצורך להסתיר הריון תקין לחלוטין מפני החברה בשל החרדות הקשות של "מה אם", או לחלופין ההתמודדות עם הידיעה שכנראה לעולם לא יהיה הריון נוסף. אני עצובה היום. אני מעריצה את כל חברתי הנשים החזקות שעוברות את כל זה וממשיכות - מאיפה אתן שואבות את האנרגיה להמשיך

עדידס77

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

היי , תראי את הצד החיובי, את בפורום לא?
אולי האוטו יתוקן סוף סוף, ולא תתקלי בבעיה שוב פעם...
חוצמזה, אני בבית, אז תכף נדבר ואני מבטיחה להעלות לך את מצב הרוח, הולך?

מעיןבר

New member
../images/Emo25.gif

איזה צעקות שהיו עכשיו עם "שגריר" - אני עוד מעט מעלה את מכתב התלונה שלי לפורום.

T noki

New member
קראתי אבל יש לי כמה שאלות

לדעתי זה מוקדם מדי לשלוח את המכתב. בלי קשר עכשיו למדיניות החברה כן או לא מוצדקת, לגופו של ענין (או לגופה של תקלה...) אני הייתי מחכה לנציג השירות. מנסיוני העגום הרבה פעמים הם חוסכים נסיעה למוסך, המתנה ותיקונים שעולים כסף. אם נציג השירות בא, בודק, ומחליף לך איזה חלק וכתוצאה מכך הרכב בסדר אז מה רע בזה? אם הוא בא ולא מסכים להחליף או שאת לא מרוצה ורוצה לפנות את הרכב למוסך והוא מסרב אז הייתי שולחת את המכתב הנ"ל ואפילו כותבת אותו יותר בנחרצות. ואגב, בפעם הקודמת שנתקעתי בדיוק כמוך עם האוטו - הלך המצבר. (וגם 400 ש"ח יחד איתו). אז הייתי מחכה ואז מחליטה על הנוסח הסופי.

מעיןבר

New member
תראי

היה לי הרבה יותר זול והרבה יותר נח אם הוא היה מסדר משהו אני יכולתי ללכת לעבודה הרבה יותר מוקדם (במקום ב- 8:00 הגעתי ב- 12:30) וללא הוצאות. העניין הוא שזו תקלה חוזרת וכבר אמרו לנו פעמיים בעבר (פעם קודמת רק לפני שבועיים) שצריך להגיע עם האוטו למוסך - כלומר לא היה מנוס. מצד שני במוסך אמרו - מה שעובד אי אפשר לתקן
המצב היה כזה שהייתי חייבת להביא אוטו מושבת למוסך. היות שהמצבר חדש, אני יודעת שזו לא הבעיה. אני גם יודעת כעת (אחרי שהאוטו היה במוסך) שצריך להחליף משאבת דלק - משהו שממילא הטכנאי לא יכול לעשות בשטח. אני עדיין חושבת, שלא משנה מה יותר נכון לעשות באותו הרגע - אני אקבע מה מתאים לי ואף חברה, במיוחד לא כזאת שאני משלמת לה, לא יכולה לקבוע זאת בשבילי. וכמו שאת יכולה להבין, היות שאני מכירה את הרכב וההיסטוריה שלו הכיטוב, אני גם מצויה ככל הנראה בעמדה הטובה ביותר להחליט איזה טיפול הוא צריך לקבל. אני לא צריכה להיות מכונאית רכב כדי לדעת כשיש בעיה רצינית או קטנה.

mummy

New member
קראתי עכשיו

ובתור מי שחיכתה בשנה האחרונה יותר מדי פעמים לגרר, אני בהחלט מזדהה. השאלה החשובה היא מה את מצפה שיקרה, בעקבות המכתב? (חוץ מאשר לשחרר את העצבים והלחץ שבזה אני לחלוטין לא מזלזלת!). כמו שהוא כתוב כרגע, אני לא לגמרי סגורה על מידת האפקטיביות שלו - אני מקווה שאת לא נעלבת או משהו כזה. ובכל מקרה, זה בוודאי תלוי באיך את מגדירה את המטרה שלך במשלוח המכתב הזה. כך או אחרת, כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם - בלהט הכתיבה והעצבים, שכחת בעצם לכתוב מה נגמר היום. אז הגיע הטכנאי, מה הוא עשה? פתר את הבעיה? הייתי צריכה לחכות לגרר שוב? אם כן, זה אכן מעצבן. אם הוא הצליח להתניע את האוטו, זה קצת מחליש את הטיעון שלך... אם לא, אז זה מחזק את הטיעון שלך שהשירות שלהם דפוק. ובכל מקרה, זה נדרש שתתארי מה נהיה, לא? יש לי הרגשה שכמו שהמכתב כתוב כרגע, יש סיכוי גבוה שיתייגו אותך שם תחת כותרת ה"אישה ההיסטרית בהריון". זה לא לטובתך, גם אם זה בהחלט הגיוני להכנס להיסטריה במצב ההוא, ובכלל, להתעצבן מכל מה שקרה בכל השלבים. הייתי מנסה לשנות את הטון, להיות יותר ממוקדת, פחות רגשנית, ואולי גם לצמצם את מידת הפירוט ביחס להיסטוריה הארוכה שלך איתם. לא בטוחה שיש טעם לגלול את כל הארועים בכזה פירוט. התלונה היא על היום, לא? הכי חשוב זה שתהיי מאוד ברורה בטענה שלך שהיא השורה התחתונה: השירות שלכם מסריח. אני לא רוצה להיות לקוחה שלכם יותר, כי אתם חושבים שאתם יותר טוב ממני מה טוב בשבילי. לכן אני מודיעה לכם בזאת על ביטול המנוי. תודה ושלום. כמו שושתי כתבה לך, ויש הגיון רב בדבריה לגבי איך שהעסק הזה מתנהל, זו ככל הנראה האופציה העדיפה. וזה גם דרישה קונקרטית לסיומו של מכתב התלונה, כזו שדורשת התייחסות מיידית. ואם לזה הם לא יתייחסו כראוי, אז באמת שאין מה להיות לקוחות שלהם. זו דעתי בכל אופן. ואת בטח שלא חייבת ליישם אותה באופן מלא

ו שתי

New member
אני נשבעת

שאחרי שעמדתי בעליה מאיילון דרום ללה גרדיה, בבוקר גשום, וחיכיתי לממס"י במשך ארבע וחצי שעות של קללות מנהגים, דיווחים בגלגלצ על רכב תקוע (זו אני) ובוס שצורח עלי איך עדיין לא הגעתי לעבוד, לעולם לא יהיה לי יותר ביטוח גרירה. ואני עם מאמי. לבטל, ולחסוך את הכסף הזה. וניר רוצה להוסיף עצה משלו: לעולם לא להגיע למוסך על גרר. להגיע, להניע, ולנסוע את המטרים האחרונים לבד. מוזיל עלויות באורח פלא.

ו שתי

New member
מנסיוני העגום והארוך עם ביטוחי

גרירה למינהם, ושירותי גרירה למנויים, הגעתי למסקנה שלא יעזרו ולא יועילו כל המכתבים, התלונות, והפסקות המנוי. הם מעדיפים לתת שירות ללקוחות מזדמנים ומשלמים, כי לך יש כבר מנוי, ואת כבר שבויה שלהם. השירות שלהם מחפיר ורשלני במקרה הטוב. אני כבר מזמן לא עובדת עם ביטוחי גרירה, אלא מרימה טלפון לגרר מזדמן, והופ! תוך חצי שעה גג האוטו במוסך. עולה עוד 150 שקל לשנה, ושווה את הזמן שלי, העצבים, והקללות מהנהגים שחולפים (עזבי, סיפור ארוך). ולגבי פורום הריון לאחר אבדן- אכן נשים אמיצות וחזקות.

למעלה