אוף אוף אוף!!!!

go bananas

New member
אוף אוף אוף!!!!

בשנה שעברה הקייטרינג הסכימו להשים בשבילנו את האוכל אחרי קירור בחמגשית פלסטיק והיה מאוד נוח גם לא להכין אוכל וגם שהפשוש מקבל אוכל כמו כולם, שהיה מאוד חסר לו כששלחתי לו אוכל כל יום. (תזכורת כבר לא על הדיאטה שנה) אבל השנה המועצה החליטה לעבוד עם קייטרינג אחר, והם משתמשים כבר במטבח בכלי אלומניום, לירקות. ואת הפחממות הם מכינים בכלי נירוסטה ואז מוזגים לכלי אלומיניום ואז לחמגשיות. בעצם רק עם המנה העיקרית אין בעיית אלומיניום, אבל גם על זה הם לא מוכנים להתחייב. וכשהצעתי שאני אשיג "חמגשית" מנירוסטה שאז לא תהיה בעיה להעביר את האוכל כבר חם היישר מהכלי נירוסטה וכו'... הם ממש לא היו מוכנים להתחייב. הם אמרו שהמנות היחידות שהם מוכנים להשקיע ולעשות אחרת זה בשביל חולי ציליאק, והם מקבלים כל יום רק שוק ואורז, ואת זה הם מבשלים באלומיניום. וגם כשהסברתי שאלומיניום זה ממש רעל וכדאי להם בכלל לקנות סירים חדשים, הם אמרו ש 10,000 המנות האחרות שהם מעבירים כל יום לא מתלוננים על האלומיניום... בקיצור- רע לי! אז שוב השנה אני אצטרך לשלוח אוכל כל יום. עוד משהו- הקייטרינג של השנה שעברה שלח לרגישים לגלוטאן אוכל יותר מגוון מ"שוק ואורז" כל יום.

go bananas

New member
../images/Emo207.gif דרך אגב

כלי איחסון ארוחת צהרים מנירוסטה - לא מכיל עופרת ושאר רעלים. אידאלי לאוהבי הסביבה שלא אוהבים לזרוק שקיות וכו'... גודל- גובה 18 ס"מ כולל הידית קוטר 16.5 ס"מ מכיל 2 קערות וצלחת שנסגרות יחד בלחץ. יכול להכיל אוכל חם או קר מאוד. נשטף במדיח.

למעלה