אוף אוף אוף!!!

אוף אוף אוף!!!

שלום לזיו ולכולם. כתבתי כאן בתחילתו של הפורום, אולי הייתי אז כדוויל סטיקס 68. בכל אופן, בספרייה שלנו לא מותר לי לקחת דניאל סטיל, כי זה רק למבוגרים! מה דעתכם?

מיה אחת

New member
בברוכה השבה fire Horror! ../images/Emo140.gif

גם לי הייתה ספרנית שחשבה שהיא יודעת יותר טוב ממני מה מתאים ומה לא מתאים לי לקרוא. למזלי, לא ממש הייתה לה אפשרות לעשות משהו בנידון. בת כמה את? אולי תנסי להסביר לספרנית שדניאל סטיל היא כותבת שמתאימה גם לנוער (הספרים שלה לא אלימים, הסקס רך ומרומז ואין בהם תכנים מזיקים אחרים). לא הייתי ממליצה לך לצאת למלחמה נגד השמוקים שהחליטו שבגלל שאת צעירה מדי אסור לך לקרוא ספרים מסוימים, אלא בשקט ובסבלנות לשכנע את הספרנית שתרשה לך, באופן חריג, לשאול ספרים של סטיל. כעקרון, אני מחזיקה בדעות שמרניות למדי באשר לצנזורה וחסימת גישה לאינפורמציה. יש תכנים מסוימים שלא הייתי רוצה שילדיי העתידיים, או או כל ילדים צעירים אחרים, יחשפו אליהם (אלימות קשה, פורנוגרפיה, הסתה ועוד), אבל ספריה של דניאל סטיל הם תמימים לחלוטין (לדעתי). כאמור, גשי אל הספרנית, ונסי לשכנע אותה ששום נזק גדול לא יקרה אם תקראי את סטיל. אם זה לא יעבוד, בואי לספריה עם תיק גדול מספיק ובלי שאף אחד יראה תגניבי כרך או שניים (אחרי שסיימת לקרוא, להחזיר באותה שיטה, כמובן).

למעלה