אוף אוף אוף!

Arfilit

New member
אוף אוף אוף!

היום הודיע לי הבוס שלי שיכול להיות שלא יאשרו לע את החופשה במועד שביקשתי (ביקשתי חודשיים מראש כמעט) - משום שלאחד השותפים זה לא מתאים. אני תיכף מתפוצצת מעצבים!!!! כשביקשתי שחלק מחופשת הלידה שלי תהיה בתשלום על חשבון ימי חופש שצברתי - הם לא הסכימו, ועכשיו - כשאני מבקשת את החופש בפועל - הם שוב עושים לי בעיות!!! מה יש להם?!?!?! בדרך כלל הם אנשים נחמדים!!! מה שיצא - אם הם לא יאשרו לי - זה שחלק מהימים אני אקח את החופש - רק לא אסע לחו"ל אלא אהיה בבית - פשוט כי המטפלת שלי חייבת ליסוע לחתונה משפחתית בחו"ל ואין לי סידור חלופי. אז במקום ליסוע אני אתקע בחופש שלי בארץ. גרררררררררררררררר..................

מעיןבר

New member
הי ערפילית

אם זה המצב אז תבהירי להם שאת ממילא לא תהיי בעבודה לא בגלל חו"ל אלא כי אין לך סידור לתינוקת. אולי זה יעמיד אותם על מקומם שלא רק מה ש"מתאים להם" זה מה שהם יכולים לקחת בחשבון...

Arfilit

New member
הרעיון הוא -

שהגבר ואנכי נחלוק את הטיפול בפעוטה או שנמצא לחלק מהזמן סידור אחר - ואז לפחות חלק מהזמן אני יכולה לעבוד.

ילדונט

New member
באמת אוף.

את צריכה לבקש רשות? ושאלה אולי קנטרנית - החופש חייב להיות בחו"ל? נופש בארץ לא בא בחשבון?

Arfilit

New member
אם אני צריכה לעבוד -

אז אני גם לא יכולה לצאת לנופש בארץ.

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

באמת מעצבן... מקווה שבסוף הם ישתכנעו ויבינו שאם במילא את בבית כי אין לך סידור - כבר לתת לך את כל הימים... ובכל מקרה - אם את צריכה עזרה ואנחנו יכולות לעזור איכשהו - רק תגידי... POOH

אוף בריבוע!

והכי מרגיז זה שלא מתאים להם בגלל אחד השותפים. מה יש, הוא צריך להיות בחו"ל? לדעתי חכי יום יומיים ובקשי שוב - תסבירי כמה זה חשוב לך ותהיי גלויה גם לעניין הימים במשך חופשת הלידה. אם הם רוצים אותך מתפקדת טוב - את צריכה להיות רגועה ושמחה - הם לא מבינים שהם פוגעים ככה בעצמם? באמת אוף. וגם

Arfilit

New member
קבענו לשוחח מחר

הוא אמר לי בחצי משפט (השותף ה"בעייתי") שפשוט הוא עובד בלחצים איומים ושצריך לראות מה עושים כי הוא בנה לע עזרה לשי בתקופה הזו. ציינתי בפניו שהלחצים לא יעלמו חודש לאחר מכן ושחופשה מגיעה לי - אז קבענו לדבר מחר.

lulyK

New member
נראה לי שברגע שהוא יחשוב על זה

ולא יגיב מהבטן, את תסעי לחופש בדיוק בתאריכים שאת רוצה. חבל רק שתצטרכי להתעצבן ולדאוג בדרך....

Arfilit

New member
עדכון - עוד לא סגור

עוד לא סגרתי את זה עם מקום העבודה - אבל נראה לי שמצאתי פתרון: אנחנו נדחה את הנסיעה לאוגוסט (שאז העבודה של הגבר סוגרת את שעריה למשך שבוע - אז נרוויח מזה שהוא לא יפסיד ימי חופש מיותרים). בימים בהם המטפלת לא תהיה נחלק את המטלות בינינו לבין שתי סבתות ואולי עוד בייבי סיטר אחת שמגיעה אלינו בשבוע הבא לפגישת היכרות. אני מקווה שבמשרד יעריכו את המאמץ שלי לבוא לקראתם.

משוש30

New member
נשמע פתרון מצוין! אולי אפילו יותר

טוב (מבחינת ימי החופש של הבעל...) כמובן שבעבודה את צריכה להדגיש שאת מוותרת על החופש מתי שרצית כי חשוב לך לעזור להם וכד' ואת מפסידה מזה...

מאז

New member
אל תשכחי לנגן על המצפון

להזכיר מדי פעם את המאמץ הגדול שאת עושה כי כל כך חשובה לך טובת המשרד... (אולי, למשל, תבקשי יותר ימי חופש עבור זה, או לפחות שאת מה שבכ"ז תצטרכי לשמור על האפונה היפיפיה הם לא יחשיבו כיום חופש)? סך הכל, זו עבודה, לא התנדבות... מאז, שלא מוותרת על הזדמנויות להציע לאחרים את כל מה שהיא לא מצליחה לסחוט מהבוסים...

למעלה