אוף אוף אוף!

אוף אוף אוף!

שוב נושא כסף ועבודה מתנפל עלי, ושוב אני כועסת! אתמול בעלי שוב זרק משהו על זה שאני לא עובדת. ואני נכנסת לכאלה התנגדויות מזה ומתחילה לכעוס כמו ילדה קטנה על כל העולם.... אני לא רוצה לעבוד. אני יודעת שזה לא פר. נמאס לי. רוצה לנוח! לא רוצה לקום בבקר לחוצה, לא רוצה להרויח כסף. למה? תמיד צריך עוד ועוד אין לזה סוף..... רוצה לפרוש, להיות ברוחני ולא להתמודד עם החיים. אני עושה מה שאני יכולה. מתפקדת בבית, אוכל, כביסה, נקיון, זמן עם הילדים. אבל עבודה שהיא התחייבות מפחידה אותי נורא.... הוצאת הקיטור כבר מרגיעה. אז זהו להרגע.

Money makes the world ../images/Emo41.gif

GO AROUND ... אם היו נותנים לי למלא משאלות לב, אחרי 2 - 3 בקשות אישיות, הייתי מבקשת אחת אוניברסלית: "בטלו את הכסף " אבל....לא נתנו לי !!! ואני שואלת צופית: האם המחויבות לבית, לבעל, לילדים אינה מפחידה יותר? מה כבר יכול לקרות בעבודה???? שהרי אין מחוייבות גדולה ועצומה יותר מהמחוייבות לתפקוד בלתי פוסק במה שכבר נטלת על עצמך. האמיני לי - הוצאת הקיטור הכי "כייפית" היא בעבודה מחוץ לבית ולמחויביות שלו. והעיקר: לא לפחד כלל !!!

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

גישה חיובית "הרשת הישנה הזו של השלילה רדפה אותנו לכל מקום שאליו הלכתי." גישה שלילית היא סימן-ההיכר של התמכרות פעילה. כל מה שקרה בחיינו היה באשמת משהו או מישהו אחר. האשמנו אחרים בחסרונות שלנו. הפכנו את זה למדע מדויק. בהחלמה, אחד הדברים הראשונים שאנו מנסים לפתח, זה גישה חדשה. אנו מגלים שהחיים קלים יותר, כשאנו נוקטים בעקרונות החיוביים במקום בגישה השלילית. גישה שלילית גרמה לכך שניתקע בהתמכרות פעילה, וקל מאוד שהיא תבוא אחרינו גם לחדרים של 'מכורים אנונימיים'. איך נוכל להתאים את הגישות שלנו? בזה שאנו נשנה את המעשים שלנו. זה לא קל, אבל זה אפשרי. אנו יכולים להתחיל בכך שנקשיב לצורת הדיבור שלנו. לפני שנפתח את הפה, נשאל את עצמנו שאלות פשוטות: האם מה שיש לי לומר נוגע לבעיה או לפתרון שלה? האם מה שיש לי לומר חשוב או שזה לא ישנה אם אסתום את הפה? האם אני רוצה לדבר רק כדי לשמוע את עצמי מדבר, או שיש איזו שהיא תכלית לדברי החכמה שלי? הגישות שלנו באות לידי ביטוי במעשים שלנו. לפעמים, לא מה שאנו אומרים, אלא הצורה שבה אנו אומרים את זה, היא הדבר הקובע. וכשאנו לומדים לדבר בצורה חיובית, אנו שמים-לב שגם הגישה שלנו משתנית בהתאם. רק להיום: אני רוצה להשתחרר מהשלילה. היום אני אדבר ואתנהג בצורה חיובית.

למעלה