אוף אוף אוף

אוף אוף אוף

זה קרה נדלקתי על מישהו אחרי באמת הרבה זמן לא יודעת מאיפה זה בא לי כי אני מכירה אותו כבר הרבה זמן וקודם לא היה כלום הכל כל כך לא ברור, הוא מפלרטט, מחמיא קצת אבל לא עושה כלום המדברים צוחקים, הכל נפלא, אבל לא יודעת למה הוא לא מזמין אותי לצאת????? אוף אוף אוף דיברנו עכשיו איזה חצי שעה, והיה נחמד, לא זורם כמו בדרך כלל אבל היה מצחיק והכל.והיה עניין. אבל אז הוא סגר, כי לא יודעת.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת מצבים כאלה

מיטללל

New member
בואי נצא מנקודת הנחה

שהוא באמת מרגיש משהו אליך.... אבל תביני, מניסיוני, לפעמים שמדברים *יותר מדי* עם המון פרלטוט וצחוקים ונפלא במקום להקל זה מקשה כי לעשות משהו, לנסות פתאום מפחיד יותר מתמיד... לא לקלקל. לא לרוץ יותר מדי מהר. (אולי זה מה שעובר לו בראש) למה שלא תנסי את ? מעבר לסיבות הברורות:) זה עדיף מלשגע את עצמך.

לא לא לא

אני לא מסוגלת לנסות ישירות אני יכולה לתת את כל הרמזים בעולם, הכי דקים אפילו, אבל במפורש...לא לא לא לא לא לא לא מסוגלת ובקשר לדבר הראשון שאמרת, מה אתכוונת... זה לא טוב שמדברים כל כך הרבה? הרי לפעמים באמת יש את השיחות בכוח, אתמול זה הרגיש ככה, אפילו שאני עייפה וכזה אין יותר מידי על מה לדבר באותו הרגע, בכל זאת מדברים...אוף

מיטללל

New member
שמעי

התכוונתי שמדברים כל כך הרבה עוברים לגבול של הידידות ואז זה כבר מפחיד לנסות משהו כי לא בטוחים מה הצד השני רוצה וגם מפחדים להרוס. לא אמרתי לך להתוודות על תחושתך ולהכין לו "חפש את המטמון" ושהפרס יהיה הלב שלך :) אלא רק לגרום שסוף סוף היציאה שלכם תתקיים ואז לראות מה הולך שם...

אוקיי

לפי מה שאני מבינה ממה שכתבת זה לא רק טלפוני כן? למה שלא תגידי לו איזה ערב שבא לך לצאת טיפה..שיוציא אותך כי את בבאסה או משו...זה לא חייב להיות מפורש מדי, רק שתצאו, יציאות זה טוב

אמממ בעקרון

דיברנו על זה שאנחנו צריכים להפגש בשביל לראות משהו אצלו בדיוידי איזו הופעה משותפת שלנו שאני ממש רוצה לראות אבל אני מרגישה שאני דוחפת מידי יכול להיות מאוד שהוא לא מרגיש בכלום, לפעמים נראה לי שאני עושה הרבה ובעצם זה לא מורגש בצד השני, אבל אני זו שיוזמת את הקשר בשבוע האחרון, יצאתי מתוך נקודת הנחה שזה בסדר אם הוא מפלרטט איתי ככה אבל עכשיו באמת די, כמה אפשר לדחוף???

למעלה