אוף אוף אוף

אוף אוף אוף

אני כל פעם מנסה לכתוב אבל גם לי לא ברור בדיוק מה... אז ככה, הכרתי, בין כל החלאות... מישהו ממש מקסים. באמת נראה שיש בו כל מה שאני צריכה, על פניו כמובן... אני עוד לא מכירה אוות ממש. התרשמתי ממש מהמתיקות שלו, מהעדינות, מהאיכפתיות, מעין רכות שכזו. ג'נטלמניות. והוא נראה ממש טוב...נורא חמוד. אנחנו משתתפים באותה הפקה, רק שאני משתתפת בה לכל ארכה (חודש וחצי כל יום הופעה) והיום התברר לי שהוא מסיים את תפקידו כבר ביום ראשון הקרוב, חשבתי שיהייה לי את כל הזמן אבל אין לי מסתבר.. הזמן שיש לנו לדבר הוא נורא קצר, כי כבר באים רק להופעות, ממש לנפי ההופעה וישר כל אחד פונה לתפקידו ויש רק עשר דקות הפסקה שגם בהן אנחנו עסוקים ויש אנשים ואני לא יודעת על מה להתחיל לדבר איתו בזמן כל כך קצר וכשיש עוש מליון אנשים. אתמול בערב באתי אליו בסוף ואמרתי לו- אתמול(כלומר שלשום) חיפשתי אותך לומר לך שלום אבל לא היית ואז הוא כזה לקח לי את היד ונתן לי נשיקות על הלחיים.. מעין צעד קטן שלי... עכשיו אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות, אני לא מאלה שנותנות טלפונים, אני חושבת שאם אני מספיק חשובה לו (כמובן בקטע הראשוני, לא ציפיתי חשובה של חיים ומוות) אז הוא כבר ידע לבקש טוב מאוד. ובכל זאת, איך אפשר לרמוז , ולרמוז לא איכפת לי בצורה הכי ברורה ושקופה בעולם (לא להגזים..) חשבתי לומר לו שמאוד העציב אותי לשמוע שהוא עוזב כי הוא אח האנשים היותר מקסימים בהפקה או משהו כזה. אני יודעת שכל אופן הסיפור הוא קצת כיתה י שכזה.. ובכל זאת העדפתי לפנות לפה במטרה לקבל עיצות רציניות. תודה למי שקרא עד פה.

Cobe Anan

New member
זה נורא פשוט..

תשאלי אותו אם את עוד הולכת לראות אותו ושיישאר בקשר.. אם את מתביישת להחליף טלפונים, אייסי זה פחות אינטימי מטלפון, אבל שם כבר הרבה יותר קל לקבוע פגישה ולהחליף טלפונים. בד"כ זה עובד. קחי בחשבון, שאם הוא מעוניין ואת רומזת- סביר להניח שגם הוא יעשה צעדים לכיוונך.

אנחנו לא מספיק קרובים בשביל

שאשאל אותו אם נשמור על קשר ואני כבר לא באייסי... אבל אהבתי את הסוף שלך. שאם אני רומזת רמזים דקים זה ייתן לו כמו אישור כזה שהוא יכול להתחיל.

מכירה את המצב..

רק שאצלי זה קורה לפעמים עם בנות ואני מאמינה שאם בנות אסור "להתחיל" כי זאת פשוט נשמע עלוב צולע ולא אמין בעליל מעין חיקוי עקום ברמות להתחלות של בנים..- בנים שומדבר אישי אבל וואלה תהיו כנים עם עצמכם אני לא מכירה משפטי פתיחה טובים.. אם מישהו רוצה לתקן אותי בכיף אשמח לחידושים.. בכל אופן, זה עסק לא ברור אבל צריך להראות נוכחות יש דברים אולי שאת לא מסוגלת להוציא מהפה אבל שפת הגוף בהחלט לא נשארת אדישה.. וחוצמזה יש דברים שאפשר פשוט לעשות ולא להגיד מפורשות.. תמצאי את הדרך שלך אבל הכי מומלץ להקשיב לקבוק -בחור נבון:) בהצלחה!!

תודה גולדפיש

אהבתי, את צודקת בשפת הגוף, ואני באמת אחשוב על זה.

לצערי נפלתי לאותה מלכודת..שוב

מקווה שאני אהיה מספיק חזקה לעמוד בזה ולא לעשות שטויות

אני נאלץ להסכים עם קובי

תנסי לרמוז לו כמו שקובי אמר: לשאול אותו אם עוד תתראו, או משהו בסגנון. מעבר לזה, ועם כמה שזה קשה, אני יכול רק להמליץ לך לעשות את הצעד הראשון בעצמך. לפי מה שאת אומרת את מאוד רוצה אותו, וחבל שתפספסי.

טוב לא מאוד...

אתה יודע כמה קל להיסחף, צריך לקחת את הכל בפרופורציות, רק הכרנו. תודה! אה, וקראתי איפשהו שקנית אוטו, תתחדש! איזה אוטו זה?

../images/Emo13.gif

כמובן שלא התאהבת בו, אבל אם את מעוניינת בו אז לכי על זה. עד הסוף. תודה, המכונית היא מרצדס clk קבריולט AMG זה אומר לך משהו?

אמממ לא המון...

והיא שלך שלך שלך? אין לך כבר כמה מכוניות, מה הולך לכם שם בבית? יש איפה לאחסן את כל הצי הזה? תתחדש! אני נושרא שמחה שזה משמח אותך.

ברור שלי שלי שלי חחח

המכונית של אבא שלי היא מכונית צבאית, המכונית של אמא שלי איתה במשרד והמכונית של אחותי איתה בצבא, אז אני צריך מכונית משלי לא? יש לי כבר מכונית אחת (ו2 אופנועים, אופנוע ים וסירת מירוץ), אני אמכור אותה אחרי שהחדשה תגיע. אל תדאגי יש איפה לאכסן
בכל מקרה תודה

המממ תראי אם הוא מדבר בטלפון ...

ואז תגידי לו עם מי דיברת.. עם החברה שלך...? ואז הוא יגיד לך שאין לו .. ויאללה...

למעלה