I trusted my baby would come out, eventually, one way or another.. I don't believe babies really get stuck, unless the birth is managed. On the unassisted birth group, there are a few stories of labors taking a very long time due to 'stuck babies' but amazingly things always seem to resolve themselves. One woman had a pushing stage that lasted 9 (!!!) hours, but her baby finally made it out. Another woman knew her baby was transverse but felt him move during labor. I just have a great big trust in the human body!
ואת ממש אבל ממש יכולה להרגע! יש עוד המון זמן לתת לעובר זמן להתהפך. אצלי ביום ראשון היא היתה מצג עכוז והיום יום חמישי היא מצג ראש! מה תגידי? רק 3 אחוזים מהעוברים לא מתישרים למצג הרצוי אז באמת פשוט להרגע, לנשום עמוק, לדבר לפשוש ולהאמין!
שבוע את? אני עובדת על עצמי על להרגע. פשוט - בגלל ההריון הקודם המצג נוגע בפחד הגדול שלי. אבל אני נרגעתי (את ההודעה כתבתי ממש בסטרס. אני רגועה, בוטחת ומנסה כל הזמן לנשום עמוק... (והולכת המון ועושה אוהמים ומדברת לעובר - כלומר מתחננת אליו...)
שהעובר היה במצג רוחבי והיא עשתה כך (היא מצאה באינטרנט) שתתה ליטר וחצי מים ובלי ללכת לשרותים עמדה על שש 40 דקות. לטענתה, זה מה שעזר (וזה שהיא קראה את כל ספר תהילים לפני ואת כולו אחרי) וכשהיא הלכה להיפוך אמרו לה שהראש כבר למטה.