אוף אוף!!!

אוף אוף!!!

אין לי עוח לאף אחד!!! טוב, אני אתחיל מהתחלה!@!!! בשנה האחרונה אין לי כוח להורים שלי אפילו שהם מנסים לעזור!! אני מתלבשת למסיבה ואמא שלי חייבת לבוא דווקא אז כדי לעזור לי לבחור בגדים ואני אומרת לה שבחרתי אבל היא נשארת!! ואז היא מתחילה לסדר את הארון ומסתובבת לי הין הרגליים דווקא שאני ממהרת!!! ולא מספיק שהיא לידי כבר שעה אז בשניה שאני רוצה לצאת היא נזכרת שהחדר מבולגן!! היא לא יכלה להגיד לי את זה בשעה האחרונה!!! ואבא שלי: אבא שלי שפוט של אמא שלי!! הוא לא יחליט בלעדיה(מה שנראה לי מאוד הגיוני) אבל היא תחליט בלעדיו!! והיא תגיד לו מה לעשות!! ומה להגיד לי!!! אז תמיד אחרי שרבתי או לא היה לי כוח להורים שלי הייתי הולכת לחברים וחברות!! ולא מזמן הפסקתי ללכת לחברות אלא רק לחברים שדרך אגב התגלנו כידידיפ הרבה פחות סכסכנים ורכלנים מהבנות!! ואז אםילו מהם נמאס לי!! אין לי כוח לאף אחד!! אני בקושי יוצאת מהבית!! יוצאת להיצפר ומדי פעם לחברה וליציאות רק פעם החודש במקרה הטוב!! אין לי כוח לאף אחד!!! אני אוהבת לשבת בחדר בחושך ולחשוב!! על כל דבר!!ככה אני מסדרת את המחשבות!!! הבעייה היא שאני מוצאת את עצמי יושת 4 שעות(כן,כן) בחושך וחושבת!! ואמא שלי שואלת מה אני עושה ואני אומרת כלום!! אז ביום אני יושבת לפחות שעה ושהיום היה מתוסבך אז יותר!! והחברים שלי שואלים מה קרעה ואני אומרת שפשוט אין לי כוח!! והם לא נעלבים הם דווקא נורא מבינים ואומרים שכשיחזור לי הכוח אז הם שם וכל השטויות האלה!! אין לי כוח לכלום!!! מה אתם חושבים???

למעלה