אוף...איזה בלאגן...כנסו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף...איזה בלאגן...כנסו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך תקבע תאריך למפגש בין בובנאים\שחקנים\יוצרים.... דבי יכולה בראשון שני ורביעי (ועשתה בלאגן עם התאריכים שאינם מסתדרים עם הימים שציינה חחחחח) חגיתוי יכולה רק בימים ראשון ושני אך לא רביעי ועדיף לה בכלל חמישי... רועי לעומתה יכול בראשון ורביעי (אבל חגיתוי לא פנוייה ברביעי...) ו lnabal יכולה בכלל רק בראשון,אבל... עומרי לא יכול בראשון (ויש לו סיבה מוצדקת בהחלט)
איזה בלאגן........ טוב,אז בגלל שאני קרצייה ולא מוותר כ"כ בקלות ישבתי וחשבתי וחשבתי ('סתכלו מה השעה ואני לא ישן...בגללכם!!!) ומה דעתכם על הרעיון הבא: מוצאי שבת ה20.12.08 בסביבות 18.30\19.00 ככה כל בעלי המשפחות יוכלו להקדיש את רוב היום לילדים ולמשפחה ואז יפנו כמה שעות לחברים,העובדים ביננו או המופיעים (כמוני) יוכלו לסיים את עניינהם,לאכול משהו להתקלח\להתגלח ולצאת לדרך ואלה שסתם פנויים יוכלו לנוח ולהגיע רעננים!!! אני חושב שזה רעיון בכלל לא רע,ככה לכולכם לא יהיה תירוץ... אז קודם כל נשמע מה דעתה של המארחת הגב' דבי פיטריה זריהם וגם אתם מוזמנים להביא את דעתכם (חסר לכם שלא תסכימו
) לילה טוב לי ובוקר נפלא ומוצלח לכם

../images/Emo7.gif חולה ../images/Emo184.gif

כמו ששמתם לב אני בבית ובגלל זה אני עונה כל כך מוקדם למי שלומד או כל כך מאוחר למי שעובד... (לא משנה, כבר התחלתי לדבר שטויות) אני חושב דודי שזה רעיון מצוין, והאמת שאני לא מבין איך לא עלינו על זה קודם??!! אני יכול, אין לי בעיה להגיע.. הבעיה שלי הם ימים שני וחמישי- אבל אם לא תהיה ברירה אני אוותר פעם אחת ואגיע. אני חושב שזה נהדר אם כל אחד יביא איתו בובה או שניים- שנוכל לראות ולהראות את פרי יצירותינו אחד לשני, ולשלות את כל הסודות. תודה רבה דודי אל הדאגה (ההגעה לאחד מהמקומות- הסעה\טרמפ) אבל למזלי הרב אני גר בחולון, ולא תהיה לי בעיה להגיע באוטובוס, או שאמא תקפיץ אותי על הטוסטוס.. המרכז לא כל כך רחוק מהבית שלי. אין לי בעיה גם להגיע לדבי, אני חושב, רק אם אני אדע בדיוק איפה זה.. אבל נראה לי שאני אוכל להסתדר. בכל מקרה, שבת זה יום מצויין!

נראה לך בשפתרת את הבעיה?../images/Emo59.gif

לא מבחינתי... הבקרים שלי פנויים ודווקא במוצא"ש? וחוץ מזה , אני לא מתגלחת.
וחוץ מזה, תמשיך להיות קרצייה- אוהבים אותך כזה!
וגם אני מחכה לדיווח, על אירועי אמש אחרי 11.30 ( יש הופעות לפני עוברים
במעון ויצ"ו עד אז....) וגם אצלי יש חדשות...

ooommmr

New member
מבחינתי התאריך יכול לבוא בחשבון...

אבל....כמו רועי, אני גר במרכז...לכן יהיה לי אישית יותר קל להגיע לאיפושהו שם.. עם הרבה כח רצון אוכל להגיע גם לדבי.....חח מה שתחליטו.. עומרי

דודו אתה שומע קחחח עבור חחחחחחחחחחחה

אתה מפיל אותי מצחוק ואני מצפה לראותכם , מבחינתי התאריך סגור . קחחח עבור אתה מזכיר לי במרוקו לאחי מאוד כאב הגב וערב אחד הוא נשאר בחדרו הוא לא זז..... בקיצור בבוקר הוא קם כמעט חדש לגמרי ואימא שלי [צדיקה ] אמרה לי ולאחותי שהיא התפללה כל הלילה לצדיקים שירפאו אותו.... אני באתי לאחי ואמרתי לו : שמע משה אתה לא תאמין אימא שאלה: "צדיקים צדיקים מי פנוי באגדיר???" [אגדיר -עיר נופש במרוקו] כולנו צחקנו ... כמובן לא ליד אימא. צחוק צחוק אך אחי קם כמו שור ואל תשאלו אותי איך ומה.... המשך עלילות מרוקו אצלי בבית. לילה טוב אני גמורה ביי דבוש קחחח עבור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההה

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחח....גדול.....

תשמעי,מסיפורייך אמא שלך נשמעת לי בדרנית רצינית!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שכדאי לי לעשות מפגש גם איתה!!!!!!! שמח שמצליח להפיל אותך מצחוק (תזהרי רק לא לקבל מכה בכל פעם שאת נופלת) מחכה בכיליון עיינים ובקוצר רוח לפגוש אותך ואת כל החברים ולשמוע עוד מ "עלילות הפיטריה במרוקו" (שם טוב להצגה חחחח...)

ניר חדש

New member
מוצ"ש 20.12 נשמע כמו דיל מצוין לכולם

אני אשמח לבוא, והאמת שמתוכננת לי שבת די רגועה אז אוכל לבוא רענן :) ולאלה שבאים מאזור המרכז (כמו עומרי ורועי) והם נטולי מכונית, אם תבואו לתל אביב תוכלו לנסוע איתי! מקווה שניפגש בקרוב...

גליתוי

New member
מוצ"ש מצויין גם לי!

מקווה שהפעם...נצליח להפגש ואני חושבת שזה רעיון טוב (של רועי נדמה לי) שכל אחד יביא בובה כך תהיה להן איזו נוכחות ממשית כי הרי בבובות עסקינן
להתראות גלית

V u l g a r

New member
../images/Emo110.gifאני אוכל להגיע :]

לא הגבתי די הרבה זמן בפורום... אשמח לפגוש את כולכם. ויש לי שאלה: איפה אני יכול לקנות בד פליז ורוד לבובת חזיר? תודה שקד

ooommmr

New member
היי שקד! את הפליז הכי טוב תוכל למצוא בנחלת...

בינימין, בחנות ששמה "בית הבד של סילבי" . הוא עבה, נמתח ובכל הצבעים. עומרי

maorkad

New member
אני אשמח לבוא ../images/Emo187.gif

רק דודי זו פעם ראשונה שאני מגיע למפגש בפעם האחרונה לא הצלחתי כי זה היה בחולון ולא כל כך ברור מי ומי מגיע... ועוד שאלה.....:) מה צריך להביא? ואיפה זה הפעם.... יום טוב ותודה. ולכולם לא שכחתי אני בקרוב מעלה תמונות של ג'אק פאפטור הצרפתי שלי שיצא אקסטרה-אורדינר.... ועוד בובוה שאני כרגע בונה (בובת שולחן של מכשפה).....בקרוב

איזה יופי שגם אתה תבוא ../images/Emo13.gif

אל דאגה מאור,זו גם הפעם הראשונה שלי ולדעתי גם של כולם...... עד כמה שידוע לי המפגש האחרון לא התקיים בגלל מחלתו של עומרי (שהפעם יגיע,אם צריך,גם על אלונקה חחחח) המפגש יתקיים בביתה של דבי בצור יגאל (ליד כוכב יאיר) ואם אתה זקוק לטרמפ,יש כאן חברים שבאים מאזורים שונים והתנדבו לצרף אליהם את מי שאין לו דרך להגיע,כתוב לי במסר מאיזה איזור אתה ואפנה אותך לאנשים המתאימים. לגבי מה צריך להביא??? מן הסתם נתייעץ על כך עם המארחת לקראת המועד (הרי לא "נפיל" עליה את האירוח של כולנו) ולגבי ז'אק,אני כבר הייתי בטוח ששכחת שהבטחת לנו מזמן....אפילו תיכננתי לשלוח לך הודעה כאן בנושא... שמח לשמוע שיצא לפי ציפיותך ואני סקרן להכיר אותו ואת המכשפה החדשה.

maorkad

New member
חחחח לא שחכתי ואני כבר מעלה

והמוןןןןןןן תודה דורוש אני מתל אביב כך שמי שנמצא בסביבה אשמח להצתרף אליו.... אני יכול להיות גם ברמת השרון

חבריה אצל מרוקאים האורחים באים נטו...

נראה לכם שתבואו אליי אם כיבוד ביד....לא נאה ולא יאה. מה שיש נאכל העיקר שהלב מארח. מבחינת מקום גם נסתדר ...אחד ישב על השני ....חחחחחחחחחחחחחחההה סתםםםםםםם.... הכל ארוך ומוכן נו יאלה...אתם כבר כאן????????

maorkad

New member
דבי מקסימה אחת!!!! אפרופו מרוקאים יש לי.....

משהו לשאול אותך לאיזה שהוא תבשיל נכחד עתיק מאוד .... בקרוב...

maorkad

New member
חחח לא את כל זה מכינים גם היום ואפילו אחותי

יש משהו שאני אספר לך עליו כשנפגש נשאיר אותך במתח זה משהו שסבתא הייתה מכינה בבית בזמנים מיוחדים ואגב גם אני מרוקאי משני הצדדים :) אבא מקזבלנקה ואמא ממרקאש

למעלה