אוף!!!!!!!! איזה ימים מעצבנים

daldan

New member
אוף!!!!!!!! איזה ימים מעצבנים

איזה תקופה מעצבנת! יואבי כבר חולה שבועיים, כל פעם במשהו אחר אבל הוא לא מצליח לחזור לעצמו. אתמול התקשרו אליי מהבנק בקשר לאיזה חשבון שלא כל כך פעיל על חוב שהצטבר שם (מאיפה אני אגרד עכשיו את הכסף?) ובעבודה אני לא מספיקה לעמוד בקצב וכבר מתחילים לשבת לי על הראש. אולי אפשר לעשות רגע הפסקה? אני צריכה קצת אויר... ולמה הדמעה הזאת כבר נמצאת בקצה של העין? אוף!!!! (אילו יכולתי הייתי קופצת עכשיו ומתיישבת על הטוסיק כמו שיואב עושה כשאני לא מרשה לו משהו)

חושחושה

New member
ממני את מקבלת../images/Emo24.gifוגם רשות../images/Emo9.gif

לקפוץ ולהתיישב על הטוסיק כמו יואב, ולהגיד: לא רוצה!!! שירגיש טוב המלאך הזה!

חושחושה

New member
אחרי שהוא ילך לישון, את מוזמנת אלי

לקפה, ואני גם אופה לחמים נורא טעימים, מובטחת לך הנאה צרופה

meravido

New member
../images/Emo24.gifאל תקחי הכל ללב....

תמיד יש שנה מסוימת (בערך בגיל שנה-שנתיים) שבה הילד חולה ללא הפסקה עד כדי כך שקופ"ח צריכים לתת לנו כרטיס לשעון נוכחות. אבל תסתכלי על הצד הטוב - אחרי התקופה הזו המפגשים עם קופ"ח נעשים נדירים אחת לשנה אולי. בעבודה - העבודה תחכה לך. אני לא מאמינה שמישהו יעשה אותה במקומך. קחי את הזמן ואל תכנסי ללחץ - ככה תעשי את העבודה יותר מהר ויותר טוב. ולגבי הפסקה - אני ממליצה לך בכל פה שבערב, אחרי שיואב הולך לישון, קחי את עצמך ולכי לעשות סיבוב מסביב לבלוק או באיזה מסלול הליכה. איך זה מנקה את הראש - חבל"ז! ואז גם עושים משהו עבור הבריאות, גם עושים משהו להרזיה וגם יש לך זמן לעצמך - חוזרים עם כוחות מחודשים. ולגבי חשבון הבנק - אין לי תשובה ואני מאחלת לך שיסתדר

אנידס

New member
באמת אוף, שולחת לך ../images/Emo24.gif וירטואלי

הדבר היחיד שטוב בתקופות כאלו הוא שהן עוברות. אז אני מקווה שיואב ירגיש טוב וסוגיית הבנק והעבודה יסתדרו ומהר.

אדר שלי

New member
באמת מבאס...../images/Emo24.gif

והפסקה אולי את יכולה לעשות אחרי שיואב הולך לישון? אפילו לקפוץ לחברה לקפה (את מוזמנת אליי מתי שבא לך), או לצאת להתאוורר עם הבעל ולהזמין בייביסיטר? שולחת ליואב המתוק המון חיבוקים ושיבריא מהר!

ornaok

New member
אוי../images/Emo4.gif

מאחלת ליואבי החלמה מהירה, ושהתקופה הנאחסית תעבור מהר!

ornaok

New member
אוי../images/Emo4.gif

מאחלת ליואבי החלמה מהירה, ושהתקופה הנאחסית תעבור מהר!

תומרלי

New member
תרגישו טוב

באמת תעשי לך הפסקה מכל המחשבות האלו ותחשבי על משהו טוב, כבר תרגישי טוב יותר. אל תתרגשי מהבנק. גם אלי התקשרו לא מעט פעמים בחודש האחרון ומניסיון אני יכולה להגיד שדברים מסתדרים. (האיש מצא עבודה והמינוס פוחת בהדרגה). מאחלת ליואבי רפואה שלמה ומהר. ומותר לך לבכות. לי אישית זה מאד עוזר.

../images/Emo140.gif

מקווה שיעבור מהר, עונות המעבר האלו - מביאות הכי הרבה מחלות, אני בטוחה שברגע שיואבי יהיה בסדר אז הכל יהיה בסדר.... מתגעגעים אליכם.

daldan

New member
תודה ../images/Emo140.gif

בנתיים הדברים לא כל כך השתנו (בקושי ישנתי בלילה ועכשיו גם בעלי חטף את הוירוס של השלשולים וההקאות - אז החגיגה בעיצומה) אבל מסיבה לא ברורה (אולי העייפות) אני יותר מעודת היום ומקווה שלקראת סוף השבוע נתחיל לראות שיפור. תודה על העידוד

daldan

New member
עדכונים ../images/Emo141.gif

אחרי סוף שבוע מתיש... אז יואבי עדיין עם הוירוס המעצבן של השילשולים (חושחושה - זה כנראה באויר) ומסתבר שבעלי גם תפס אותו ככה שאת סוף השבוע ביליתי "בנעימים" למרות זאת יואבי מרגיש כבר יותר טוב ומתחיל לחזור לעצמו (הבעל לעומת זאת נורא מסכן - מה שדורש תשומת לב יתרה) כנראה שמצאנו פתרון לחור בבנק, ובעבודה ממשיכים עם הלחץ אבל נכון לעכשיו הוא רגוע. אבל מה שחשוב שהמצב רוח שלי יותר מרומם (כנראה שכל זה היה גם קשור למחזור שהופיע לו בזמנו החופשי...) תודה על התמיכה

למעלה