אוף, איזה מייאש!!!!!
א ר ו ך...

אוף, איזה מייאש!!!!!../images/Emo7.gif א ר ו ך...

כנראה שהשבוע הוא אחד השבועות הלא כל כך טובים של הפרוום: גירושים, הריונות ועכשיו אנחנו... הייתי רוצה את דעת רובכם בעניין כי אנו באמת אובדי עצות כעת... אז ככה, תמיר כידוע בן שנתיים וארבעה, בעצם חמישה חודשים. מרגע לידתו, מטופל בקלאב פוט בשיטה שתמיד נהגתי לקרוא לה ה"מסורתית" והיום הסתבר לי שהיא באמת כזאת. את תחילת הטיפול התחיל תמיר עם גבסים, ניתוח להערכת הגיד בשתי הרגליים, סדים ואח"כ, כלום. "הכלום" הזה היה מוזר לי לכל אורך הדרך, בערך שנה, אבל מתוך התייעצות עם רופאי תל השומר, הם אמרו שזה בסדר כי ברגע שיתחיל ללכת, המשקל שלו ייתקן במידה מסוימת את העיוות. יש לציין שמלבד לרופאי תל השומר המקסימים , גם פנינו לפרופסור ויינטארוב וגם הוא, בכבודו ובעצמו, לא נתן לנו תשובה מדויקת אך הבנו ממנו שצריך לתת עוד מעט זמן בכדי לבסס את ההליכה, ואחר כך נחליט, סד או משהו כזה. מצרפת עוד הודעה שלא יהיה קשה לקרוא.

המשך... גם ארוך../images/Emo4.gif

בקיצור, היום בעלי ואני סרנו לביקורת שגרתית לתל השומר ודווקא היום, ביקשנו את הרופא השני, שלא אומר את שמו מעל גלי האתר (יש לציין כי שני הרופאים מטפלים בנו ונתרמים אחד עם השני) בקיצור, להפתעתינו הרבה!!!!!! הרופא החליט לבקש מאיתנו לבצע את הדניס בראון!!!! כן אתם שומעים טוב, העביר אותנו בעצם להמשך טיפול בשיטתו של פונזטי רק ללילה. קיבלנו את הגלולה המרה ורצנו לעשות כזה סד, בתל השומר, אצל מישהו"טוב" לדברי הדוקטור. לא רצינו להיטרטר ממקום למקום ולכן החלטנו לעשות על המקום את הדניס בראון עם ציר ישר בשווי 650 ש"ח!!!! לעזאזל הכסף... עכשיו בערב בעלי ואני יושבים, מדברים ותוהים מאוד מאוד, האם לא עשינו טעות??, למה נמהרנו כל כך לבצע את הדניס בראון?, האם כדאי לבטל?, ועוד כהנה וכהנה שאלות לא ברורות. מה הייתם עושים?, מה אתם אומרים?, האם זה לא מאוחר מידי להתחיל עם דניס בראון בגיל שנתיים וחמישה חודשים??? איך הוא יוכל כרגע להתחיל ולהסתגל בלילה לשינה לאחר שהיה שנה חופשי מהכל???? האם באמת השיטה הקודמת היא כל כך לא טובה?, למה לא אמרו לנו לפני? לדעתי, זאת ההודעה הכי ארוכה שכתבתי בפורום אבל היה חשוב לי להסביר בדיוק איפה אנחנו עומדים גם למי שפחות מכיר את הסיפור שלנו. אז זורקת את הכדור אליכם, בעיקר נדמה לי לכדורים
שמבינים כל כך בנבכי הפורום. לילה טוב בכל זאת וגלית, מה קורה?, יש עוד חדשות אורית

לפי דעתנו עדיף כבר מהתחלה

את הדניס בראון גם אנחנו התחלנו אם השיטה של גבסים בר עבר ניתוחן לקיצור הגיד אומנם הוא רק בין שישה חודשים היום אבל ישנה התקדמות אתם צרכים לקחת את זה בקלות יותר נכון מאוד לא נוח לישון אם המכשיר בר מתעורר המון בלילה קשה לו לישון על הגב לא נירדם שאנחנו משכבים אותו לישון אז הוא ישן קודם אלי ורק אחר כך אני מעבירה אותו למיטה ושוב מתעורר וחוזר לישון אלי לפחות כך פעמים עד שהוא נירדם וגם בלילה הסיפור חוזר במקרה שלכם הוא בין שנתיים צריך לימצוא את השטיה להרדים אותו ואולי מידי פעם גם להפוך אותו בלילה אתם כבר תראו את זה. אנחנו מאמנים שזה יקח לו זמן להתרגל לצורת ישינה החדשה . אבל אתם צרכים להילחם יחד איתו תנסו לילה אחד לישון אם נעלים ממש סיוט אבל עוד לילה ועוד לילה לאט לאט מתרגלים שום דבר לא נורא בחיים תלוי אך מסתכלים על הדברים. ובמיוחד שהם קטנים וחמודים כאלה הנחמה היחידה שיש שהכול יעבור בשלום והם לא יזכרו דבר מיזה. אסתי וגלבוע

השיטה שטופלתם טובה אבל ארוכה

יותר אולי אז כשנולד היא היתאימה לו אל תחפשו אשמים תתמקדו כרגע בהווה . אולי תנסו לקבל חוות דעת נוספת מפרופסור פורת בהדסה עין כרם זה ממש לא יזיק לישמוע ממנו עצה נוספת

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif

הקושי העיקרי הוא לא נעליים. הכל אפשרי כאשר יודעים שעושים את מה שצריך. והלואי והיינו יודעים מה הכי טוב עבור ילדינו. הרופא שביקש לעבור לדניס בראון עובד בשיטת פונסטי? הייתי מגיעה לרופא שמטפל בק"פ הרבה שנים ומכיר את שתי השיטות.

אוריתי

האם אמרו לכם להתחיל עם הDBB (דניס בראון) כדי לשמור על תיקון או מפני שמתחילה איזו נסיגה? בסה"כ ממה שקראתי הרבה בעבר (היום אני נכנסת פחות) בפורום הורים ביהו יש חזרות של ק"פ בסיביבות גיל שנתיים. בגלל זה אגב אני תמיד כותבת שממש חשוב להמשיך אחרי. אשאל שם בפורום על עיצות לשים נעליים לילדים גדולים. תוכלי להראות לתמיר תמונות מהגלריות של ילדים עם נעליים. אני אוסיף תמונה של אושרי יישן עם הנעליים. מידי פעם אני מראה לאושרי את התמונות האלו, אני לא ממש יודעת מה ההשפעה שלהן עליו לטווח ארוך או קצר, אך יש סיכוי שזה עוזר. אורית, הינה חצי הכסו המלאה- יש לכם רק שנה וחצי עם הנעליים! כלומר קיבלתם הנחה של שנתיים וחצי. סבבה לא? אולי תכתבי לו סיפור. עודד מידי פעם- לעיתים די רחוקות כאשר יש ממש התנגדות, מספר לאושרי שהרגליים שלו התבלבלו והנעליים עוזרות לרגליים לא להתבלבל. אולי אפשר להרחיב את זה למשהו נחמד ולא מאיים. הכנתי לאושרי בובה גדולה ואני חושבת לקנות/להכין לה נעליים ובלילה לאלתר איזה בר מעץ. תנסו לעשות תרגילים בלי הנעליים כשתמיר על הגב, תרימי לו את שתי הרגליים יחד, מהירכיים, מהשוקיים, ואז תבקשי ממנו לנסות לבד. אולי תעשו יחד את ה"תרגילים" על השטיח. וגם את תראי לו איך את מצליחה. אולי זה יקל עליו עם הנעליים. בפלדנקרייז ישנה הנחה שתנועות שאנו עושים "נכנסות למערכת". כך שזה לא יכול להזיק. הכי חשוב להיות חזקים ושמחים לידו. אני רק יכולה לתאר לי כמה שזה קשה. אצלי הימים הראשונים לוו בבכי. אפילו שיש סיכוי טוב שאושרי קלט/קולט שאני שונאת את הנעליים, לידו הנעליים זה דבר של מה בכך, הולכים לישון-שמים נעליים! אני יוצאת לפעמים מהחדר ונאנחת בשקט. הוא אומר תמיד- "לא רוצה נעליים", אני די מתאלמת, אומרת איזה חצי משפט ומבקשת ממנו לשכב על הגב. טרקטור (גם הטרקטור שם נעליים בכאילו) או צעצוע אהוב ביד, שרה לו שיר ונגמר. אני ממליצה לקנות שרוכים דקים באורך מטר ועשרים- הם הקלו לנו את החיים באופן משמעותי לאחרונה. נשיקות יקירתי. אנחנו כאן.

טאניוש

New member
באיזה גיל התחילה ההתנגדות?

לאון בנתיים מקבל נעליים באופן טבעי, כמו חיתול. מתי מתחיל "לא רוצה"?

אם אני לא טועה אז שנה וחמישה חודשים

-+ אני לא ממש זוכרת. לפעמים הוא קם בלילה ומבקש להוריד. אנחנו לא מורידים. היום בבוקר המילים הראשונות שלו היו "ציא נליים"- להוציא נעליים. זה קורה הרבה. אתמול בבוקר המילים הראשונות שלו היו "אוטו זבל".
עם חיתול יש מריבות, אנחנו משתדלים שלא יהיו מריבות מסביב הנעלת הנעליים, למשל "טוב, קודם נצחצח שיניים", או "בו תשכב על הגב ואבא יספר לך סיפור על טרקטור"... זוכר שבחרנו ביחד שרוכים לנעליים?"......

ilana k

New member
אוף, כתבתי וזה נמחק

טוב אז עוד פעם. אני המלצתי לך ללכת לעוד חוות דעת. אבל נראה לי שכל הרופאים ימליצו לך על הדניס בראון. ואם זה כך, אז תקבלי את זה כמשהו חיובי. תתחילי לנעול את הנעליים בהתחלה למשך 5 דקות, אחר כך עשר וכו' (עוד כמה ימים ללא הנעליים למען ההסתגלות לא יזיקו) ולעט לעט תסבירי לעצמך ואחר כך לתמיד עד כמה הנעליים חשובות. בהצלחה.

למעלה