אוף איזה מרגיזה !

אוף איזה מרגיזה ! ../images/Emo46.gif

טוב, סגרו את הפורום אז אני מניח שנפתח שרשור כאן...אני מדבר על סקס והעיר הגדולה.. מה ? מה הפריע לקארי להתחתן עם איידן ? היא מטרטרת אותו הלוך ושוב כבר שנתיים... "אני לא מוכנה להתחתן"... אם היא הייתה אומרת לי את זה הייתי מוריד לה כזה נבוט בראש... הוא יותר מדי טוב בשבילה ! הלא ככה ?

אידן...

הם כל כך משעממים ביחד! במיוחד איידן, הוא נראה יותר כדוגמן לוויס מאשר דמות! לקרי מגיע יותר לא נורא, יבוא אחר... אבל הם באמת היו חמודים בבגדי חתן כלה (הנה הם הרגישו מזה זה וזה מספיק!).

גבר שנראה ככה - חובה להתחתן איתו!!!

מה היא סתומה קארי? עם מלתחה של זונת רחוב ואף של סיראנו דה ברז´ארק היא צריכה להגיד תודה שמתיו ברודריק יורק לכיוון שלה. אם היא לא רוצה, אני מוכן להתחתן איתו.

howiefan

New member
ההפסד כולו שלה

חוץ מזה אני עדיין שומרת לו אמונים מאז "חשיפה לצפון".

ממתי בדיוק אנחנו מתנגדים

לדוגמני ליוויס ? איידן הוא ועוד איך דמות ההבדל היחידי בינו לבין שאר בנות הגרעציות הוא די פשוט - איידן התבגר והן לא.

אני מוחה! הוא לא דוגמן ליוויס! הוא

יותר טיפוס הרגיש-עם-גוף-של-פועל-בניין (ולא פועל בניין של הארץ, איכס).

אכן הוא יותר מידי טוב בשבילה...

היא מתוסבכת עם עצמה, ולא מצליחה להחליט מה היא באמת רוצה <ואולי היא גם עיוורת קלות??
>- הקיצר היא לא רוצה אותו. וצפן, כנראה אתמול באמת היא קיבלה נבוט ממנו- הוא עזב. אבל יש הגיון בזה, המפיקים פשוט לא יכולים להרשות לעצמם שקארי תתחתן איתו. סדרות רבות נפלו כשהיה איזשהו מתח מיני בין שניים <לא חשוב כרגע מאיזה דת, גזע או מין...>, ופתאום המתח נשבר, והם מצאו עצמם יחד <ע"ע נני/ ג´ק וג´יל/ רבות אחרות> והדרך למטה היתה קצרה וכואבת. מה לעשות? אחרי החתונה זה משעמם! ולראיה- שארלוט מתגרשת. ועוד ראיה,לא מהטלוויזיה, מדונה שחיתנה עצמה <למוות??>.

למעלה