אוף, איכסה לי...

מזאלונה

New member
אוף, איכסה לי...

אנחנו כבר שבועיים משפצים את הדירה. אנחנו עושים כמעט הכל לבד, מה שאומר שאני מתזזת בין הדירה הישנה והחדשה ובין אריזות לגירוד טיח ואיסוף שברי בלוקים. הבעיה היא שמה לעשות, אני לא מומחית בשיפוצים, וגם לא התברכתי בעודף סנטימטרים לגובה, כך שאני די מוגבלת במה שאני יכולה לעשות - לשייף קירות רק עד לגובה מסוים (יש לי פחד גבהים, אז אני לא עולה מעבר לשלב השני של הסולם...), לא לעשות דברים קשים... היום הגעתי לדירה אחרי שהייתי שם בבוקר, חזרתי הביתה כדי לארוז והגעתי שוב. אחי היה אמור להגיע אבל נתקע בעבודה, אז אילן הודיע לי שאין לי מה לעשות, כי הוא רצה ש "הוא ישגיח עלי בצביעה, כי אני לא יודעת לעשות את זה טוב!" נורא נעלבתי והתעצבנתי, וביליתי את השעתיים הבאות בגירוד מלט מהרצפה כדי להתחיל בנקיון. עכשיו הוא כועס עלי, אני עליו ואיכסה לי!!!!

רחלילי

New member
עצה שתמנע יותר עבודה

קודם כל נשמע מבאס לאללה, מצד שני כשתסיימו תראי שזה מה זה כייף לשבת בבית ותהיות גאים במה שעשיתם לבד! כשאתם צובעים, למען לא לטעות כמונו, אני מליצה לכם להדביק על הפנלים כיסוי של מסקינג טייפ ועל הרצפה תדביקו החל מהפנלים יריעות ניילון לא מתוחות כדי שלא ימתח, ואז זה חוסך קרצוף של הרצפה. ועוד עצה להלקה-לצביעה במקום גלגלת יש משהו מין כזה שטוח בצבע צהוב מוכרים בכל הום סנטר או אייס שזה לא משאיר בועות וכאלה ומאד מקל על העבודה, ואם אל לא עולה על סולם מומלץ לקנות לצהוב הזה גם מקל ארוך שמתחבר אליו זה כל כך מקל - מנסיון. שיהיה בהצלחה רחלי.

מזאלונה

New member
תודה לכולן...

מה לעשות, הוא עדיין לא רוצה להשלים... כרגע אני בבית הישן והוא בדירה החדשה, משפץ לבד... לא רוצה לא צריך! אוף! אני מצטערת שאני כזאת נאחסית על הבוקר, אבל המצב רוח שלי באמת על הפנים... אני לא יכולה כבר להתמודד עם ערימות האבק, האשפה, המקדחות, דליי השפכטל והניילונים.... אני רוצה כבר להיות אחרי הכל! אבל בכל זאת, תודה לכן על העידוד והעצות!!!

אתי@

New member
קודם כל כל הכבוד ../images/Emo106.gif

שאתם עושים הכל לבד. זה באמת פרויקט קשה... ובקשר למה שאילן אמר לך: אני מאוד מבינה את תחושת העלבון שלך. גם לנו היתה סיטואציה דומה שנורא נורא נורא נורא נעלבתי בה. בדיעבד, רונן צדק ובאמת לא כל כך הסתדרתי שם והייתי צריכה את "המשגיחה" (שדרך אגב, גם היא פישלה אבל זה כבר לא משנה...). ככה שאולי במקום להעלב (אני יודעת שזה קשה), חכי לאחיך, וכשתסיימי את העבודה בלי עזרתו, תוכלי לומר לאילן שהצלחת לבד בלי עזרה ושאת מצפה ממנו לסמוך עליך יותר, כי הוכחת את עצמך. אני יודעת שזה אולי נשמע קצת רע, כי את לא צריכה להוכיח את עצמך בפניו. אבל אם כבר רבתם על זה, אז לפחות תוכיחי לו שהוא טעה. לגבי הצביעה, כדי שלא תיצבע לכם גם הריצפה, כדאי לשפוך מים בחדר, וברגע שמסיימים לצבוע - להוציא את כל המים במהירות ולנקות היטב.

יעלי2

New member
נשמע שמכל העבודה הקשה, הריצות

והעצבים, דבר טוב יקרה פה: הקילוגרמים יושלו כמו טיל! (גם אם את רזונת)
ואם נהיה רגע רציניים: אני מכרה זוג (שנשוי הרבה שנים), שעשה עכשיו שיפוץ בבית והביא שכירים שיעשו את העבודה והיו שם פיצוצים. אז כשעושים לבד צריך הרבה אורך רוח, סבלנות והבנה הדדית. וכמה שזה קשה! אז תגידי לבעלך היקר שברגע שהחלטתם לעשות לבד, אפילו אם לא היתה ברירה אחרת. שיפרגן קצת מה יש? זאת הדרך היחידה. אחרת שהוא יעשה הכל וזה יקח שנתיים!

kisses

New member
מאזלונה יקירתי על תתעצבני ../images/Emo24.gif

עם אילן רוצה לעשות את העבודה לבד תני לו, לא צריך לריב על כאלו דברים, יש אנשים שאוהבים לעשות הכל לבד ולא מודים שהם צריכים עזרה. אני אישית הייתי אומרת אוקי והולכת לעשות קניות לבית החדש.

למעלה