אוף, אין היום אימון..

ailag

New member
אוף, אין היום אימון..

עוד שבועיים בטיזדו, אני מרגישה די גרועה בהודה וכל הזמן פסח / יום השואה וכו' מבטלים לי אימונים. ועוד לחשוב שהתכוונתי לעבור לשלושה בשבוע לקראת הבטיזדו (ואולי גם אחריו).. לא שיכאב לי אם הביצועים שלי יהיו פחות טובים (שקט גאטו) אבל הייתי רוצה שיהיו טובים שם בכ"ז. בינתיים מתאמנת בבית פה ושם, אבל זה לא אותו הדבר. גם אין בכלל אינטראקציה (עד שאתחיל להתאמן על השותפה שלי שלומדת קונג פו
) נ.ב. אם למישהי יש למכירה מכנסי קפוארה של CDO במידה קצת גדולה יחסית - לא יודעת איך זה הולך, שווה ערך ל XL במכנסי ספורט של בנות - אני אשמח לקנות. נראה שלא יהיו לי מכנסיים לבנים עד לבטיזדו, וגם אם יהיו לא יהיה לי זמן לקצר אותן.. (או שאקצר וזה לא יהיה בסדר ולא יהיה זמן לתקן). אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אם בכלל, גם יעזור.

לא יהיו מכנסיים לבטיזדו? אני בספק

מאוד מאוד בספק. בכל מקרה אני מוכנה לתרום את שלי, ויש לי בנוסף מכנסיים לבנות של קפוארה די גדולות שהן בלי שום סמל. ואת מוזמנת להוסיף אימונים אצלנו בימי שני

ailag

New member
נראה שיהיו אבל

אבל כשאמרתי למדריך שאני צריכה עוד זמן לקצר אותם הוא היה די מופתע. אז כנראה שהוא תכנן להביא כשכבר אין כ"כ זמן לקצר (ואם אני אגלה שאחרי הקיצור עדיין יש ס"מ מיותר שמכשיל אותי אז בעסה) אני לא רוצה לחכות לרגע האחרון.. והאימונים שלכם בשני קודם צריכים להפסיק להיות בשעות של מבוא לרשתות תקשורת מחשבים

../images/Emo12.gif

כמה זמן לוקח לקצר מכנסיים? יום? (מה שמזכיר לי, שבאמת הגיע הזמן שיהיו לי מכנסיים חדשים)

ailag

New member
אני עצלנית וחסרת זמן פנוי

ולוידעת, לא אוהבת להיות לחוצה.

ailag

New member
הערה

בקשר למרגישה גרועה > רציתי להתאמן עוד בעיקר כי כשאני מתאמנת יותר אני מרגישה טוב יותר עם המשחק שלי (טוב, תלוי בשיעור) בשיחות עם אנשים הם קיבלו רושם מוטעה שאני חוששת מתגובות למשחק שלי או משהו כזה, אז לא (אני לא חושבת על מה אחרים חושבים בזמן המשחק אלא אם המשחק משעמם), אבל הסטטוס שלי בפנים הוא שלמרות שהפז"מ שלי לא מרקיע שחקים, יחסית לפז"מ שלי אני לא משחקת כמו שרציתי. אז עוד אימונים יעזרו. אבל אין, כי פסח ויום השואה ויום הזיכרון ויום הלכו תדעו מה ויש רק שיעורים של מתקדמים ואת השיעור-לכל-הרמות היחיד שאני לא יכולה להגיע אליו.

אני בערך מרגישה כמוך,

אני חושבת שאני צריכה להיות הרבה יותר טובה, בייחוד שאומרים לי דברים, אני יודעת איך עושים אותם, אבל שזה כמה דברים ברבף, או בהודה, שכחו ממני לגמרי. הבחורון שלי, הציע לי להתאמן על מראה בנתיים, ושלא אגזים יותר מידי כי אני די שבירה בזמן האחרון. אבל היי. בטיזדו שלי גם קרב, וחוץ מזה שאני במרתון נגד עצמי להשתפר(ולא ממש הולך, אבל מנסים), אני יותר לחוצה מעמם המעמד, ועצם זה שכולם באים אלי ואומרים לי:"האירוע הזה הוא רק שלכם! רק של המתחילים", לא ממש עוזר. אבל זה הזמן לקחת נשימה עמוקה, ולנסות לחשוב. פריאור, שחושבת.

Forever NemeSh

New member
ואני מה?

אני בכלל לא אתחיל לבכות על מה קורה אצלי בראש מהבחינה הזו, כי יבואו אנשים ויעשו עליי לינץ'. אני מרגישה שהמשחק שלי ממש לא טוב, ולא מגוון.. וירד לי הביטחון לגבי הרמה שלי בכלל..
אבל מצד שני, אני נורא ביקורתית כלפי עצמי, הייתי ואשאר
יאללה סיוי, חוזרים להתאמן בימי שישי בצהריים בפארק הציבורי!!! וזה בר ביצוע יקירתי.

ailag

New member
בואי אלינו ../images/Emo3.gif

אצלנו האירוע בעיקר למתקדמים כפי הנראה.. או לפחות ככה אני מרגישה. אבל אני מצוברחת היום. בכל מקרה, לא ממש מדברים איתנו על זה. המתקדמים שיש להם הופעות להכין מתאמנים בצד, אנחנו באימונים רגילים, מדברים על הבלגנים שיש בשבוע אחרי הבטיזדו אבל לא ממש נותנים דגש עליו. מוזר. (או שאני מתמקדת לא נכון? לוידעת) ובהצלחה..

ילדה.

אם זה כל כך מפריע לך הענן שמאפיל, לכי תדברי עם המאמן, תגידי לו שכולם מכינים את עצמם למסביב, ואת לא יודעת מה החלק שלך, מה עושים, איך עושים, ככה תדעי יותר, ותהי רגועה יותר, והרי מה, כמה זמן אנחנו מתאמנות? פחות משנה? האם אנחנו באמת מנסות להשוות את עצמנו לאנשים שמתאמנים 5 שנים ומעלה ואפילו הרבה יותר?

ailag

New member
ילדה.

א. אני יודעת בדיוק מה החלק שלי. ב. אני יודעת בדיוק מה עושים*. ג. אני יודעת בדיוק איך עושים. ד. אני יודעת כל מה שאני רוצה לדעת על הבטיזדו. ה. את יכולה להשוות את עצמך למי שאת רוצה, אני משווה רק לעצמי - משווה לאיך שאני רוצה להיות בפז"מ שלי. לאיך שהייתי רוצה להציג את זה. ועם כל הכבוד, אני לא אוהבת את הגישה הזאת שמבטלת ואוסרת על שאיפות (אפילו ריאליסטיות) בגלל שעוד רחוקה הדרך מלהיות סופר-דופר-היפר-מושי-מושלמים. מה גם שדי מיצו את זה בתיכון. או בקיצור, WTF? * אלא אם הוא יחליט לתקוע שם אנגולה.

למעלה