אוף! אין לנו גז

אוף! אין לנו גז

אתמול הזמנתי את חברת הגז מפני שכבר כמה חודשים אנחנו מריחים גז גם כשהוא כבוי. האיש בא, בדק, קבע שיש דליפה בכיריים, ניתק אותם הלך לו... עכשיו אפילו חביתה אני לא יכולה לטגן לארוחת הבוקר! לא משתלם לנו להשקיע בדירה השכורה שתהיה שלנו רק עוד חודשיים ובעלת הבית אינה מעונינת להשקיע אגורה בדירה שהיא מכרה כבר. אז מה, נחזור לאכול אצל ההורים?

רגע- קינתם את הדירה

בה אתם גרים עכשיו? אז מה הבעיה? אתם ממילא תצטרכו לממן את זה. זה סדר גודל של כמה מאד שקלים וזהו. לא חבל להתעקב עם זה חודשיים?

shelycat

New member
ברורררררררר

כאילו דהאאאא.....? א. הזדמנות מצוינת להתפנק קצת אצל ההורים, אין כמו האוכל של אמא/סבתא. ב. הזדמנות מצוינת לבדוק כמה מקומות אכילה חדשים להתפנק ולצאת לבלות ככה באופן ספונטני במסעדות ובמיזללות הרי לא חייבים מקומות אם מחירים בשמיים. ג. הזדמנות מצויינת לבדוק את יכולת האילתור שלכם ולהתנסות במתכונים חדשים שמתאימים לתנור/טוסטר כמו טוסטים, ירקות אפויים, פשטידות ושאר דברים שיוצאים מהתנור ובמקרה הכי גרוע קונים ארוחות מוכנות למיקרו.

יעלי2

New member
תשתמשו בפלטה חשמלית

תבררי למי יש ותשאילי. (אפילו פלטת חימום חשמלית אחד מסייעת במקרה כזה. אגב הבלון קטן או גדול?

תשובות

1) הדירה נמכרה אבל לא לנו. 2) לאחרונה אנחנו יותר מדי אוכלים אצל ההורים.. 3) אתמול אכלנו בחוץ ואי אפשר כל יום חודשיים 4) לגבי נפלאות התנור, יתכן שבאמת אעשה זאת 5) אין לי מושג מה גודל הבלון וגם לא הייתי נוכחת בשעת ניתוק הגז כך שאני ממש לא יודעת מהעשו ואיך. מה שכן, רציתי לבשל היום מרק ירקות ואין לי דרך.. אולי אעשה איזו פשטידה דיאטטית איכשהו.. (רעיונות? דיאטטית אבל משביעה?) סתם מרגיז, יש לי פלטה חשמלית שקיבלנו לחתונה אבל הן בדרך כלל לא מספיק חמות בשביל ממש לבשל עליהם.

shelycat

New member
לא דיאטטית אבל משביעה:לאזניה!!!!!!

האוכל המועדף של אליל החתולים (וגם כמה אנשים): גארפילד!!!!

shelycat

New member
לא דיאטטית אבל משביעה:לאזניה!!!!!!

האוכל המועדף של אליל החתולים (וגם כמה אנשים): גארפילד!!!!

גלי ב

New member
נכון...אני מבשלת על פלטה חשמלית

והאמת ...שזה ממש ממש נוח..... שווה שיהיה בכל מקרה..

יעלי2

New member
יש לך אלטרנטיבה יותר טובה?

וחוץ מזה אל תגידי שהבמה עקומה. אחי הצעיר והבשלן (זה הרווק), בישל במשך שנתיים ארוחות גורמה על פלטה בדירתו. עכשיו יש לו תנור והוא חולם על תנור וכיריים תעשייתיים. בכל מקרה פסטה או מרקים אפשר להתחיל בחימום מיים בקומקום החשמלי-אם יש, ואז העברתם לסיר על הפלטה. הוא הכין אוכל איטלקי, פסטות, שניצלים מטוגנים, בקיצור הכל. אז אם אין ברירה, תוציאו אותה מהבוידם ותחילו להשתמש. איזו ברירה יש לכם? רק לשלם על הגז לא?

דפי26

New member
ענן ורוד

אני מבטיחה להשתדל לתת מתכונים שלא דורשים שימוש בגז .במקרה עד היום חוץ מהפטל הכל דרש גז

איזו חמודה ומתחשבת! ../images/Emo24.gif

נראה לי שאני אלך היום על פשטידה או שאנסה בכל זאת להשתמש בפלטה החשמלית.

למעלה