אוף איתי...

אלי פלס

New member
אוף איתי...

יש איזשהו בחור שלא יוצא לי מהראש כבר כמה זמן. רק שאני לא יודע מה להגיד לו... יש לי איזשהו רגש כלפיו. לא רוצה להפריז ולצעוק שאני מאוהב אבל אני כל הזמן חושב עליו, מפנטז עליו וכו´... היה בינינו "משהו" לפני כמה זמן אבל עדיין אני מפחד, אולי עבורו היה מדובר בסתם סטוצון מיותר. אם הוא היה קורא את ההודעה הזו, בלי לזהות שמדובר בו הוא היה מגיב: "נו באמת, מה זה הקיטשיות הזו?" אבל מה לעשות...לפעמים גם אני הופך לעיסת קיטש. מממ....עצות? אלי (קצת מתוסכל)

לירוי25

New member
אתם בקשר?

כי אם כן דרכך מכאן קלה ביותר! (טוב לא ממש קלה אבל הבנת את הכוונה..) נסה לדבר איתו, סתם מתוך קטע של חברים, תראה איך הוא מתנהג שהוא מדבר איתך, אם יש הענות בכלל ומכאן תזרום (סרט, כוס קפה). אם לא תנסה לא תדע.

דרור22

New member
אלי כאפרה....

תראה... א) אתה יודע שהוא בקטע,(תאר לך שלא הייתי יודע להחליט אם הוא כן או לא..) ב) גם אם הוא חושב עליך בתור סטוץ, כנראה שהוא לא הבהיר את זה ולכן יש לך מאלן תלפים סיבות לחשוב שזה לא היה ככה... ג) יל לו טלפון (מן פטנט כזה לא מוכר במיוחד
ד) תתקשר אליו!!! רק טוב יכול לצאת מזה... הוא בטח לא נושך (אולי עושה דברים אחרים) אז מה ההתקף פחד הזה?????????????????????????????????????? שלך דרור

MARMELAD

New member
גמ´ני חושב

שכל החששות שלך לא מבוססים. תתקשר לבחור. תשלח לו אימייל. תשאל אותו מה העניינים. פטפט איתו קצת ותראה לאן נושבת הרוח... לא מסובך.. נכון?

אלי פלס

New member
לדבר...

אנשים מקבלים עלי רושם לא נכון של אדם שיודע מה הוא רוצה ולא מתבייש לעשות הכל כדי להשיג אותו. האמת היא שאני פחדן. אני מאוד רוצה לדבר איתו אבל כשאני לידו או כשאני מתקשר אליו, אני שוכח הכל ולא מסוגל להוציא מילה מהפה (בנושא החשוב) וכל מה שיש לי זה לדסקס איתו על "מה חדש?" ו"אז מה אתה מספר?". היום, יכול להיות שאני אפגוש אותו. אני בטוח ששוב אני לא אמצא את המילים. או בקיצור: אופיתי.

MARMELAD

New member
לאט לאט אלינ´קה

גם אם ייקח לך עוד חמש שיחות טלפוניות. תמשיך לדבר איתו, ומתי שהוא הנושא של מה שהיה יעלה. אני בכלל חושב שאתה צריך להעלות את הנושא בעצמך. ובסה"כ זה לא שהבחור הוא איזה מניאק.. או שאני טועה.. עדכן.

אלי פלס

New member
מנייאק?????

חס וחסה שטופה בלי תולעים. הוא בחור מדהים!!! אבל בסוף לא יצא לי לדבר איתו אתמול...ז"א דיברנו כמה שניות אבל לא יצא לנו ממש לדבר. יהיה טוב נראה לי. אם לא יהיה לי אומץ אני פשוט אכריח את עצמי לשתוק ולהרגע...ולהפסיק לחלום...

למעלה