אוף איתכם!

tonti

New member
אוף איתכם!../images/Emo4.gif

אני נכנסת אחרי שבת ומה אני מגלה? מליון הודעות חדשות, אלפי תמונות וטון חדשות-ישנות שהגיעו פתאום מאי שם ואני לא יכולה להגיב להכל! אני מרגישה כזאת דבילית... מה אני אגיד, להתחיל כמו שירלי? שכולם הורסים? שהתגעגעתי לכל אלו שחזרו מארצות הקור? אוף. סתם פתחתי הודעה חדשה כי הייתי כל כך מתוסכלת. אז כל מי שאין לו משהו ממש חשוב לומר יכול לשרשר לפה. נ.ב. מתן למד איך עושה נמר. והוא חושב עכשיו שכולם עושים את זה. גם כלבים. גם חתולים. מה יהיה????

lovely2

New member
צדיק כתמר יפרח יפרח...../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

תאמיני לי,הרבנית קוק(ו) קטנה לידך

liat ליאת

New member
אהבתי את הרבנית קוקוריקו ../images/Emo67.gif

אופססס במחשבה שניה יחשבו שאני
ממש לא! אין לי שמץ של דבר מסגנון האהבה הזה
! בס"ה אהבתי את המשפט של ליטל!

קרן^

New member
../images/Emo6.gif חחח

גמני בסירה הזו.. ואיזה מצחיק שכולם עושים כמו נמר! זה חמוד דווקא!
ררררררררר

../images/Emo6.gif אוף איתך !

ומה זה "להתחיל כמו שירלי" ?!? א-מ-א-ל-ה !
כל הכבוד למתן - הוא
! ואת הורגת אותי טוטאלית !
(ראית איזו הצלחה הייתה לשרשור שלך ?) את מופלאה , בחיי ! (ועכשיו תעני לי על השאלה הראשונה שלי..... חשבת שתתחמקי,הא?) שבוע טוב

tonti

New member
להתחיל כמוך אחות שלי../images/Emo2.gif

יעני עם המגילות שאת כותבת כל אחד איזה חתיך הוא ומי בדיוק בן כמה ולמה. והקטע איתך שברור שאת מתכוונת לכל מילה ואף פעם לא שוכחת. מה לשות? אני לא כמוך. אם הייתי מנסה, היה יוצא לי טיפשי.

אוקיי ! (עכשיו אני ../images/Emo46.gif)

סתתתתתתתתםםםםםםםםםםםם
בהתחלה כשכתבת "המגילות שאת כותבת" - נעלבתי
ולסיום כשכתבת "ברור שאת מתכוונת לכל מילה" - צחקתי בקול (לא הורגשה איזושהי רעידת אדמה ?!)
האמת....
אני באמת כותבת מגילות (ואני בשוק איך אף אחת לא מעירה לי על זה .....או שאתן מדלגות קבוע על ההודעות שלי.....
)
ובאמת - ברור שאני מתכוונת לכל מילה (אני גם בודקת מה רשמתי לפני שאני לוחצת על "שלח" (כדי לשלול מצב לא נעים/ויכוח/מריבה וכו' ) וחוצמזה, טיפשי ? למה טיפשי ? מי אמר/ה שכולן/ם אוהבות את ההודעות שלי ? ושהן לא טיפשיות לפעמים ? (ומי שאמרה ....או-ובוי
....כמו שליאל אומר....
) את כל כך את ! מצחיקה ועם זאת שמה את ה
בדיוק על הנקודה המתאימה ! מתה עלייך ! (כבר אמרתי ?...נו אז מה ? את כבר מכירה אותי.....
) והנה.... מגילה במיוחד בשבילך
+
ולעמית - את צודקת - הפורום פה רץ בקצב
.....זה רק מה שמוכיח שמזמממן היינו צריכות אחד כזה !
. שבוע טוב

../images/Emo151.gifטונטילה מה יהיה איתך?

כל שירשור שאת פותחת את קורעת אותי מצחוק
נשיקות
וחיבוקים
למתן,וכל הכבוד את רואה, כל יום הוא לומד לעשות משהו
את הקשר בין הדברים הוא ילמד מאוחר יותר

עמית@

New member
תמרי יקירה.

ההודעה שלך מספיקה כדי לחמם את הלב לכל המציגות/מתגעגעות/מספרות/משוויצות כי אני יודעת ששמת לב
האמת? הפורום הזה היסטרי- רץ מהר מדי
רק כי אני בעבודה ודי שקט פה אני בכלל מצליחה לעקוב כרגע- והיום עוד יום "שקט"
רגע רגע- נמר לא עושה "האו האו" ??

yaelli10

New member
את משהו את ...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני לא יודעת איך אני אספיק... כל כך הרבה דברים לעשות גם לגדל איזו תינוקת קטנה כזאת... וסחטיין על מתן שיודע לעשות נמר !!!!

טונטי - את ממש יודעת לבטא היטב

ככה אני מרגישה גם אחרי כמה ימי העדרות מהפורום, ועוד תמיד אני חושבת: יופי, עכשיו אני אענה על שירשור אחד ואז נדבי יקרא לי וכל שאר השירשורים יעלבו שאני מתעלמת מהם..... אני כנראה מהדבילים.....

טאש

New member
שוב נדבי נכנס בלי ששמתי לב? שובב

אוי. השעה הורגת אותי....

אז אני מנצלת את השרשור להתנצלות

גם לי יצא לא להיות פה כמה ימים ואז להכנס, וקיבלתי רגליים קרות מכמות השרשורים וההודעות, אז לא הגבתי. אל תדאגו, נשארתי קוראת נאמנה, ואולי עכשיו גם נחזור לכתוב (לא שכתבתי כ"כ הרבה גם קודם לכן...).

ב ה י ר

New member
גם אני לא עומדת בקצב...

מה גם שדווקא עכשיו אני נמצאת בתקופת לחץ בעבודה אז פחות ופחות יוצא לי להיות פה
בקושי מצליחה להיתעדכן. חוץ מזה
למתן (אני לא מבינה מה אמא שלך רוצה ממך
)

liat ליאת

New member
היי הלו הלו ../images/Emo124.gif

מלאן תלפים זמן לא ראיתי אותך לא פה ולא בפורום מתכונים!

ב ה י ר

New member
כן, אני קצת בתקופת לחץ...

לוחצים עליי בעבודה לסיים את התואר שלי יש לי עוד פרוייקט ומיבחן שאני סוחבת כבר 3 שנים בקיצור זה כל כך מדכא אותי שכל השישי שבת הייתי בדיכאון וההורים שלי מרוב יאוש הבטיחו לי שאם אני מסיימת את התואר הם מממנים לי קורס בישול (איזה שאני רוצה) על חשבונם. בקיצור אני מרגישה עוד יותר דפוקה עכשיו....

liat ליאת

New member
יואווו

בדיוק בהריון להרגיש דפוקה (תרתי משמק)...
מקווה שתתגברי על זה, ושיהיה לך בהצלחה!

כמיסה

New member
אחלה שרשור ../images/Emo45.gif וסליחה

למתן המוכשרררררררררר וזה המקום להתנצל אם אי פעם מישהו נפגע מאין תגובה כי קורה המון שאני מתישבת מול המחשב מגיבה להודעה הראשונה ואז... עומרילי בוכה/מתעורר/רעב/מחפש צ'ומי... בעלול מגיע מהעבודה/ רעב/מתעורר/מחפש צ'ומי או טלפון/מכונת כביסה שסיימה בקיצור הבנתם לא
ובקשר לקצב הפורום יש לנו אפילו ארכיון

מתרגשת

New member
תמר מתן שלך גאון הרי זה ברור כ../images/Emo42.gif

הוא אומר לעצמו... אם אני אראה להם שאני יודע לעשות קולות של חיות הם יגידו לי לעשות מפגן תצוגה לכל האורחים כל הזמן... למי יש כוח לזה... נעמיד פנים שאין לנו מושג... הכי קל לעשות נמר... לי לעומת כולן יש מלא זמן כל הזמן
למה
כי אני אמורה לחפש עבודה ואני לא... אני אמורה למצוא מטפלת לסתיו ואני לא.... אני אמורה לנקות, לסדר, לבשל, וכו' כי אני כל היום בבית ואני לא (אני מקווה שאסא לא יקרא את זה)
אז אני על האינטרנט... את שואלת מה אני עושה עם סתיו... היא על הברכיים שלי ואני מקשקשת איתה תוך כדי... אמא בהפרעה

למעלה