אוף איתכם.......

Gwoman

New member
אוף איתכם........./images/Emo4.gif

הפורום הזה הפך להיות פורום עריכה.....
לא שזה רע, חס וחלילה, בהחלט אחלה דבר עריכה, אבל אני, בתור יוצרת קולנוע לעתיד (בעזרת השם ישתבח שמו יום יום...) פיללתי לפורום שיעסוק באמנות הקולנוע בכללותה, ולא רק בתחום העריכה, שאם אני לא טועה, יש לו כבר פורום משלו בתפוז. בכל מקרה, קצת באסה לי אבל לא נורא... אני אחיה.....לכו לראות סימה וקנין מכשפה. במילה אחת -
קאלט!
. וב 5 מילים: יש לנו אחלה קולנוע בארץ! שיהיה לכם לילה נפלא! וכהמשך למאבקי למען האייקונים המקופחים, הנה 15 דקות תהילה לכמה מהם:
(דרך אגב, מה לעזאזל אמור הסמיילי הזה להביע...?)

GGOODD

New member
מסכים איתך...

אני גם הייתי רוצה שהפורום יעסוק בכל תחומי ההפקה זה מעניין לשמוע על דברים שלא רק נוגעים לעריכה זוויות צילום, סאונד, תאורה יצירת עלילה משכנעת ועוד... כל הודעה שתגרור הודעות בנושא יהיו מצויינות... אני מבחינתי אעשה את מיטב המאמצים לעורר עוד תחומים... ואת מוזמנת גם כן לעשות אותו דבר...

matan_fla

New member
מעבר לענין העריכה

הפורום קצת מת, יש מעט הודעות וגם הן טכניות ולא ממש מענינות. בואו נתעורר קצת! כמה הצעות: כל אחד יכול לספר במה הוא מתעסק עכשיו. לספר על סרטי הגמר שלכם ולהראות לנו אותם. דיון בקולנוע הישראלי. תוסיפו עוד אני יתחיל בכל מקרה סרט גמר של חברים שלי שהייתי מעורב בו קצת (בעיקר בשלב העריכה) סרט2 שעשיתי עם חבר לפרויקט שלו באומנות. (הצגתי את זה פה בעבר אבל אולי עכשיו יהיו תגובות חדשות) לא לשכוח לחצן ימני ושמירת יעד בשם.

LoLo16

New member
אני אשמח מאוד לשמוע על צילום.

זה נושא שמאוד מעניין אותי ולצערי נסיוני בו הוא דל ביותר. אם למישהו יש ידע וניסיון והוא מעוניין לחלוק, אני אהיה יותר ממעוניינת לשמוע

uriuma

New member
שאלה ???

האים אפשר לשלוח קובץ של סרט ששוקל 5 מגה? עדיין אין לי אתר אינטרנט! איפא אפשר לאחסן אותם?

GGOODD

New member
תקרא את ההודעה בטאג ליין

אחסון סרטים בשרתי תפוז

Dafi the Mighty

New member
סימה וקנין באמת סרט טוב

לפחות ממה שאני זוכרת. באמת יש סרטים ישראליים טובים. מישהו ראה הכוכבים של שלומי? סרט יפה!

למעלה