אוף איתכם!!

אוף איתכם!!

אני בסה"כ אוהבת לשמוע את השירים של פינק פלויד, את המילים ואת המוסיקה. לא מכירה את השמות שלהם (רק את המשפחה), ובקושי זוכרת את האלבומים. אבל אני פשוט אוהבת לשמוע את המוסיקה שלהם . לא עובר יום בלי שאני שומעת. ואז, אני נכנסת לתומי פה לפורום, ואני רואה שאתם ממש מנתחים את השירים שלהם, מדברים עליהם (השירים והאנשים), על האלבומים ועל כל מה שרק אפשר. ואז אני אומרת לעצמי, מה אני בכלל עושה פה? אני לא מבינה בזה כמעט כלום. פה כולם הרבה מעליי. אז בבקשה, אל תרדו עליי אם אני לא משתתפת בהרבה דיונים וכאלה. אני מנסה כמה שיותר...

Nir of GondoliN

New member
אני מצטער בשם כולם

אם פגענו בך. אני מקווה שזה לא יקרה ומי יתן ותחכימי ותוכלי גם לנתח שירים

meandmeandme

New member
בתקווה...

בתקווה הפורום הזה ילמד לקבל אנשים עם דעות שונות ופחות מבוססות. אבל אין לך מה לדאוג לא צריך לקרוא ספרים ומאמרים כדי להבין פינק פלויד. לשמוע זה מספיק, כי פינק פלויד, זה מוסיקה.

קודם כל..ברוכה הבאה..(נכון?)

דבר שני..תני לי לעודד אותך ולומר לך שאת לא לבד בכלל בכלל לא לבד גם אני לא יודעת לנתח שירים אני פשוט אומרת עליהם את מה שאני מבינה מהם ולרוב זה לא תואם למה שהתכוונן המשורר כמו שכבר נאמר פה לפניי.. פינק פלויד-צריך לשמוע כדי להבין זה מוזיקה, ולא איזה מאמר שצריך להבין או לנתח מי שעושה את זה עושה את זה בישביל הכיף כדי להרחיב את הידיעה ואת כאן בידיוק בישביל אותו דבר..להרחיב את הידיעה אז אל תלחצי מזה, ואל תגידי שאת פשוט לא מספיק חכמה..כי זה לא נכון! פשוט..תהני מהאנשים החכמים והמלומדים
שהפורום הזה מכיל בתוכו ותלמדי, ותכתבי מה שבא לך, ופשוט..תהני מהמוזיקה
יום טוב.

נימרודל

New member
על תיקחי אישית

זה באמת לא חשוב אם את קצת פחות מתעמקת בציורים והתמונות ומה שהם כותבים וכו' פשוט יש אנשים שאוהבים לחקור דברים לעומק ולהבין אותם ולנתח בדרכים שונות כי הם סקרנים ורוצים עוד ועוד. אבל יש גם אנשים שאוהבים להשאיר את הדברים פשוטים, ככה תמימים וחסרי דאגות ופילוסופיות שונות. פוחדים להיתקע בספוילר
שיהרוס להם את האהבה, הסקרנות והתמימות לגבי אותם דברים. זה לא רק מוזיקה או פינק פלויד, זה בכלל בחיים. אז תחשבי שאת פחות שווה או רצינית. תחשבי שאת אוהבת את זה בצורה שונה. שזה בעצם נכון וזה מה שזה באמת אוקיי???
שלך עידית

אוקיי, תודה רבה!!!

דרך אגב, מההפירוש של ספוילר? אני יודעת שזה מפונק או משהו כזה באנגלית, אבל מה הכוונה להיתקע בספוילר?

meandmeandme

New member
* *

ספוליר זה משהו שהורס את ההפעתה שמשהו אמור להביא. בעע... ניסוח... אמממ.. נגיד מישהו בא ואומר לך את הסוף של הסרט שאת עוד מעט הולכת לראות - זה ספוילר.

meandmeandme

New member
אוקי, משהו לסיכום.

הפורום הזה הוא לא תחרות, לא מקבלים פה נקודות על לדעת, ולא מורדים נקודות על זה שלא יודעים. ראבק! אין נקודות! הפורום הזה פה בשביל שאנשים שאוהבים פינק פלויד יוכלו לשתף את האהבה שלהם לפינק פלויד, את הדעות שלהם על פינק פלויד, והרחוויות שלהם עם פינק פלויד.

למעלה