אוף. אל גאוצ'ו. כ"כ מאכזב

ג יל י

New member
אוף. אל גאוצ'ו. כ"כ מאכזב../images/Emo10.gif

ועוד אחרי שכ"כ רציתי והתכוננתי לאכילת בשר מאסיבית ופנטזתי על נתחים שאנעץ בהם את המזלג וידממו לי בצלחת. אוף. מי הולך לשם מרצונו? ועוד לחשוב שהשארנו שם סכום מכובד בשביל כמה נתחים לא מזוהים ובטח לא מדממים כמו שבקשתי מס' פעמים שיהיו מהמלצר. פשוט לצאת עם טעם רע. רע מאוד. כל-כך חובבני...

bigjack

New member
כבר לפני הרבה שנים התאכזבתי מהם../images/Emo10.gif

פעם אחת בהרצליה והשנייה באילת ומאז לא חזרתי יותר. כשאני רוצה באמת להנות אני הולך ל"עד העצם"
לא נורא....אם לא מנסים לא יודעים

clcl

New member
גם אני חדלתי לבקר באל גאוצ'ו. גם באילת

היה על הפנים... גם בראשל"צ - בפעם השניה היה ממש מאכזב... כל שנותר זה זכרון רחוק מאל גאוצ'ו בחיפה לפני ה מ ו ן שנים. לא פוקדת יותר אף מסעדת אל גאוצ'ו!!!!

RamiSun

New member
דווקא אילת מעולים

על כל השאר זה נכון רק הסניף האלתי הוא באמת אל גאוצ'ו של פעם

Master Stav

New member
אל גועל נפש .....

האל גאוצ'ו היחיד שהיה שווה משהו היה בלונדון מינסטור שם היה הסניף שנוהל עלידי בעל הרשת ושם היה בשר .....יחס ...הבנה ......בשר ....ובשר המקום נישרף עלידי חרדים שלא חיבבו את נתחי ה
שהיו במקום ...ומאז אין מה אפילו לפקוד את המקומות האחרים שאחרי חודשיים פעילות יישרוקו עם כול מסעדות הבשרים ברמה בינונית ומטה .....( רק לא במחיר )

ג יל י

New member
טוב לדעת שאני לא מפונקת מידי

הייתי בטוחה שהבעיה היא בי. שהאוכל לא מספיק לי, שהמלצר לא מספיק נחמד לי, שהאווירה לא מספיק כיפית לי והכל בכלל לא מספיק וזה הציון שהם קיבלו - לא מספיק. אני נשארת באסאדו בחווה! זה אוכל! (עכשיו לך תשכנע מישהו להגיע לראשל"צ מקיבוץ בקצה-השני-מאוד-של-הארץ)

Master Stav

New member
חווה ?

אולי תביאי איזה כיון לחברים ? תזרקי איזה ...סטיק ?

ג יל י

New member
בטח, למה לא.

אני בכלל קיבוצניקית מהצפון-הרחוק-מאוד, אבל באחד מביקוריי בעיר הגדולה, נחטפתי לחווה. אני מקווה שזה מותר פה, אבל אסאדו בחווה. אושר גדול. הנאה צרופה.

clcl

New member
אני לא מאמינה? ממתי זה שם? איך לא ראיתי?

אני עוברת שם 4 פעמים בשבוע............ האם זה נמצא בין מתקן הג"א לתחנת הדלק "עטרת" מול גבעת האירוסים? חייבת לבדוק...

ג יל י

New member
אני לא יודעת בדיוק, אבל זוכרת

שיורדים מכביש מהיר, פונים לאיזשהו רחוב ויש נסיעה לא ארוכה בדרך עפר. באתר יש קישור למפה.

אחשל

New member
לא מפתיע, וחבל...

ביקרתי לאחרונה,( לא מתוך בחירה אישית אלא מאילוצי עבודה וכשרות...) בסניף התל אביבי החדש ברוטשילד. נראה לי שהדבר היחיד שמקבל שם יחס יותר גרוע מהבשר הם הלקוחות
... אגב, בתמונות שמוצגות שאתר שקישרת אליו, האנטריקוטים נראים חרוכים למדי

ג יל י

New member
אולי, אבל אלו שהיו מונחים לי בצלחת באותו יום

שבת. היו הבחורים הכי אדמדמים ויפים שראיתי מאודי

למעלה