אוף אל תשאלו מה קרה

agness_666

New member
אוף אל תשאלו מה קרה ../images/Emo54.gif

כמעט חטפתי התקפת לב עכשיו. התעוררתי ב 12:30 בלילה ושמעתי נהמות מוזרות מאחורי הדלת. בהתחלה חשבתי שאולי זה חתול מיוחם אבל..... הקול היה מוטרף מידי, מפחיד מדי, ו.....אנושי!!!! וזה לא נפסק, למרות שבהתחלה חשבתי שאני מדמיינת. אין לי מילים לתאר כמה שהייתי מבועתת. פחדתי לעשות רעש, כדי שלא ישמעו שיש מישהו בדירה. פחדתי שהמישהו הזה, אם הוא ירצה להכנס, פשוט יעיף לי את הדלת בבעיטה. או גרוע מזה, יכנס דרך החלון. ונגמרו לי הסיגריות. בסוף חזר אלי השכל והתקשרתי למשטרה. פעמיים. בסוף, כשהם הגיעו, התברר שזה מישהו שיכור, לא דובר מילה עברית, פצוע, כנראה שתקפו אותו. התברר שהוא גר בדלת ממול, אצל אחת השכנות המבוגרות. זה בניין של זקנים, שכונה של זקנים. אף אחד לא שמע כלום!!! מזל שהשוטרים היו נחמדים - אחד מהם מבין לנפש המעשנים. ביקשתי סיגריה - וישר הוא הביא לי שתיים.... בקיצור - פחד אלוהים. ועולה לי מחשבה מטורפת בראש, אשכרה נהינו כמו ארה"ב. לא מכירים את השכנים. פוחדים לפתוח את הדלת. אני כועסת גם על עצמי - שוכב לי בנאדם פצוע ליד הדלת, ולא בדקתי אם הוא זקוק לעזרה. למה חשבתי שלגור לבד בלי שותפים זה כיף? אני חושבת שאין דבר יותר חרא מלגור לבד. זה לא אנושי. איך אפשר לבוא כל יום לבית ריק? אני שונאת את זה. לא אכפת לי שישאירו כלים בכיור, יעשו רעש, שהטלפון יהיה תמיד תפוס ושלא יהיו מים חמים. אני בחיים לא יעשה את הטעות הזו שוב.

רומי1770

New member
נשמע מפחיד..... ../images/Emo12.gif

הי אגנס בהחלט נשמע מפחיד ומאיים, לחשוב שעוד רגע משהוא זר נכנס אליך הביתה והרע מכל מתרחש. מן תחושת חוסר אונים כזו... אולי תלמדי הגנה עצמית? בשביל השקט הנפשי שלך... אני חגורה חומה בקרב מגע, למדתי הרבה שנים, בעבר, אני רוצה לומר לך שיש לי בטחון עצמי, בתחום הזה, יותר מאשר לאדם שלא למד זה יכול לעזור להתגבר על הפחד... חוץ מזה בלי שום קשר, אני מאמינה שזה יכול להיות רעיון טוב לגור עם שותפים, עם כל החסרונות יש גם יתרונות... מקוה שהבוקר נרגעת קצת, והוטב לך... רומי

agness_666

New member
היי רומי

נשמה, תודה, אני בסדר גמור. תודה על האכפתיות ונכון, את צודקת במאה אחוז, ואני מקווב לחזור וללמוד הגנה עצמית מתישהו. למדתי קצת פעם, ולצערי לא התמדתי. בינתיים, שיהיה לך ערב טוב, ושוב תודה אגנס

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שמרת על עצמך וזה בסדר גמור

אז נכון שאפשר תמיד להגיד, בתור חוכמה בדיעבד, שיכולת לעשות משהו אחר. אבל באמת זה יכול היה להיות מצב מסוכן! אז כל הכבוד שהתקשרת למשטרה והעניין טופל, ואת לא סיכנת את עצמך.

agness_666

New member
צודקים, תודה

באמת אין טעם לחשוב על מה היה אם... אני בסדר, ומסכן הבנאדם, איזה קבלת פנים היתה לו בארץ..

למעלה