אוף, אמזון!

trilliane

Well-known member
מנהל
אוף, אמזון!

מארז שאני חושקת בו כבר זמן רב ונמצא לאחרונה באזור ה-$40 ירד לאטו בימים האחרונים ולפני כמה שעות הגיע למחיר שאמרתי יאללה, זהו, אני מזמינה. בעודי מחפשת לראות אולי אוכל לצרף כותרים נוספים להזמנה (אם כבר אז כבר) אני רואה עכשיו שהם הקפיצו את המחיר ל-$60...

אני מניחה שמתישהו המחיר ירד שוב, אבל כבר אין לי כוח למשחקים האלה שלהם...

אם הם רצו ללמד אותי להזמין מהר יותר להבא הם הצליחו, רק שמלכתחילה התעכבתי כדי לחפש מה עוד להזמין מהם... גררררר.

אני מחזיקה אצבעות שאולי מתישהו יכניסו אותו למבצע יומי, ואז יהיה מחיר שווה שאפשר יהיה לבנות עליו לפחות ליממה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כמובן; אבל הוא לא מתריע כשהם עומדים להעלות...

haifaboy

New member
תשובה לעניין הבאת עכשיו

את רוצה לדעת מתי המחיר יגיע לרף שאת רוצה . כנסי לאתר תירשמי תבחרי את הכותר ואת המחיר שלך ותחכי שתגיע ההודעה למייל. זה לא מספיק טוב ??

trilliane

Well-known member
מנהל
כי אני יודעת מתי המחיר הגיע לרף שאני רוצה

ואני מנויה לגמל מזה שנים רבות. קיטרתי על כך שעד שהמחיר סוף סוף הגיע לרף שרציתי, בזמן שחיפשתי מוצרים נוספים להוסיף להזמנה, המחיר קפץ בחזרה ולא הספקתי להזמין (ועכשיו צריך להמתין זמן רב עד שיגיע שוב לרף, אם בכלל).

haifaboy

New member
מצב מעניין.. לא נתקלתי בכזה מצב

שהמחיר יורד ועולה אחרי כמה דקות ..

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא היה דקות אלא שעות ספורות

(אם כי גם בזה נתקלתי). אבל זה לא שהיה לי זמן לשבת ולחרוש על אמזון בשנייה שהמחיר ירד... אני עושה עוד דברים בחיים.

Soak

New member
אם זה ירד פעם אחת - סביר שיירד שוב.

צריך להיות עם אצבע על ההדק. ולא לשכוח... עוד חודשיים-שלושה מתחיל הבלאק פריידיי.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה כבר ירד פעם אחת החודש ופספסתי...

כי גם אז הירידה הגדולה הייתה בפיק ליום אחד, ואז עלה קצת למעלה, אבל לא ככה... הפעם ירד כמעט לאותה רמה (הפרש זניח) וכבר החלטתי לקנות ולא חשבתי שתוך שעות ספורות הם יקפיצו את המחיר כמעט לכפול!

הבאסה היא שעכשיו גם הדולר בשפל שלא נראה זמן רב, והקיץ גם חלש במכירות אז זה טוב מבחינת מהירות המשלוחים וכו'; לקראת החגים אני מניחה שהוא כבר יתחזק.

למעלה