אוף אני חייבת להגיד את זה!!!

אוף אני חייבת להגיד את זה!!!

יש מלא פורומים בתפוז על "בעיות בהתבגרות" או לא יודעת כל מיני כאלה למה דווקא פה אתם מפציצים בשירשורים הומוםוביים! דיי בסדר קלטנו תפואנטהההההההה לא שזה מעניין אף אחד מבחינתי לסביות והומואים יכולים להמשיך לחיות בשקט הם לא מפריעים לי לחיות ורובם אפילו יותר חמודים מכמה סטרייטים שאני מכירה אוף דיי כבר לחפור על זה בבקשה דיי אנשים זה נמאס כמה אפשר! בוא נסכם בזה שלכולנו יש דעה.. וזה לא משנה אף אחד אחר לא ישנה לנו אותה וזהו אוף טוב?

GGOODD

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז

אני חושב שההתעסקות בכל הנושא הזה, אולי חשובה אבל לפי דעתי בכל אופן לא מתאימה במיוחד לפורום סקס וגם אם כן במובן כלשהו, אז ההתעסקות כאן היא מוגזמת... מסכים איתך!

quawax

New member
לדעתי הנושא כן מתאים לפורום

אבל באמת חרשו יותר מדיי... כשפתחתי את הנושא ידעתי שזה יהיה שרשור גדול אבל תארתי לעצמי כזה גדול של כמעט 400 תגובות... אני הגעתי למסקנה שאני לא מספיק חזק כדי לשכנע את כל המתנגדים וכל המתנגדים לא מספיק חזקים כדי לשכנע אותי... כל אחד אמר את הדעה שלו הבנו מה כל אחד חושב ניסינו לשכנע ולא הצלחנו אז זהו נגמר הדיון מבחינתי

מור~!

New member
עשיתי סיכום

חבל רק שאף אחד לא הבין שסיכום אמור לסיים משהו

quawax

New member
יהיה קשה לסיים את הדיון

כי כל פעם נכנס לכאן מישהו חדש וצריך לחזור על מה שאמרו אלף פעם אני כבר משתדל לא להגיב שם אלא אם כן יש משהו חדש שלא שמעתי קודם...

למעלה