אוף אני לא יודעת מה לעשות

אוף אני לא יודעת מה לעשות../images/Emo7.gif

כל הציונים שלי ברוב המקצועות ממש ירדו משנה שעברה אני מקבלת הרבה 60 ומשהו וזה אף פעם לא קרה לי... תמיד קיבלתי 80 -90 היום קיבלתי בהיסטוריה 65 איך זה יכול להיות תמיד קיבלתי ציון טוב בזה וקיבלתי גם במתמטיקה 41 אני ב4 יחידותועוד חשבתי שהלך לי טובבב בא לי למותתת כמעט כל היום בכיתי בגלל המבחן הזה יו כי כתה י"א כיתה חשובה אני לא יכולה לקבל ציונים כאלו... גם לכם ירדו הציונים ככה? אוף........

tttttttttt1

New member
קודם כל לא להתבאס על מה שכבר היה

אלא לחשוב על מה שיהיה...תבדקי את שיטת הלימוד שהייתה לך - יכול להיות שהשיטה לא הייתה נכונה...מוטיבציה זה דבר חשוב מאוד, תציבי לעצמך מטרה שאליה את חייבת להגיע!...[לא לשכוח את ציוני המגן בסוף שנה...חשוב שהם יהיו הכי גבוהים שאת יכולה לקבל]...לא להתבאס ולא להשבר ממה שקורה לך עכשיו...אני יכול לתת לך עיצה לגבי היסטוריה - תתחברי עם ילד/ה מהכיתה שלך [תלמידים טובים] ותלמדו ביחד, לי זה מממש עזר [אין לך מושג כמה...מאז שגיליתי את שיטת הלמידה הזאת הציונים שלי בהיסטוריה קפצו מ-85-90 ככה והגיעו למגן 100 בשאלון ב'...] השיטה הזאת גם נורא נחמדה, לא צריכים להכריח את עצמך לשבת ללמוד הרים של חומר...ככה את לומדת עם עוד מישהו/י, הלמידה הופכת להיות הרבה יותר כיפית - יש גם צחוקים, תאמיני לי שכשלמדנו לבגרות היו כל כך הרבה צחוקים שהחומר עבר חלק, זרם נורא...היה כיף אפילו....תמצאי לך נושאים מצחיקים בחומר הלימוד
... הכי חשוב - לא לוותר לעצמך..להציב מטרה ולהגיע עליה..ולא פחות חשוב - אם יש בעיות מסויימות ללכת ישר למורה ולסגור עניינים..לא לפתוח פערים כי אחר כך זה לא יהיה טוב בשבילך....תמיד לעשות הכל בזמן..ללמוד רציני במהלך השנה וככה,אם את כל הזמן עושה שיעורים ולומדת ומקשיבה בשיעורים, את לא כל כך צריכה לחרוש למבחן כי רוב החומר נמצא בראש שלך ורק צריכים לרענן טיפה את הזכרון.... אגב, נגיד להיסטוריה - לקרוא את החומר ואחרי כך נושא לעבור על שאלות, שכל אחד יבחן את השני, לראות שהכל מובן..אם משהו לא מובן אז לחזור על החומר הספציפי הזה...אחרי כך 2 פרקים לעשות חזרה על הכל מהתתחלה....לוקח טיפה זמן אבל כל עוד זה לא נעשה לבד אז זה לא ממש משעמם... בהצלחה רבה לך =)

היי הכל לטובה

שטויות...אני תמיד נכשל..אומנם אני לא לומד וכל זה..אז אני לא יגיד שזה בסדר...אבל לפי מה שאני רואה מחברים שלי...הם לומדים ומקבלים 16 במבחנים...במתמ'...אז תשקיעי כמו מטורפת...ואולי תצליחי...ד"א 41 במתמ זה מכובד:)

moshe present

New member
תראי פשוט אל תתייאשי מעצמך

ואל תלחצי ותגידי לעצמך שזהו. לפני חודש וחצי היה לי מבחן במתמטיקה וקבלתי 51. אמרתי לעצמי שאין מצב שאני ממשיכה ככה ואני צריכה לעשות משהו. לפני שבוע היה לי מבחן בתמטיקה שוב. למדתי בערך כל שעה פנוייה שיש לי ( ואין לי כמעט בגלל המגמת מחול) והלכתי פעמיים למורה פרטית. את יודעת כמה קבלתי? 92. אין מה לעשות מתמטיקה של 4 יחידות זה לחרוש לחרוש לחרוש... ואם את לא מבינה תלכי למורה ושיסביר לך. זה התפקיד שלו. בקשר להיסטוריה פשוט תשבי עם המבחן ותראי איפה ולמה ירד לך, ותלמדי מזה.. הכי חשוב לא להתייאש! בהצלחה :)

bnzaky

New member
לא נורא...רק תחילת שנה

עדיין יש לך סיכוי לשפר......לא יודע אם זה מנחם או משו אבל לי תמיד בתחילת הלימודים(יותר נכון עד המחצית)אני מקבל צציונים מעפנים...ואז אחרי זה במחצית השנייה הממוצע שלי עולה הרבה יותר....פשוט לוקח זמן להיתרגל ללימודים אחרי החופש(לפחות לי)... קיצר באמת זה לא כזה נורא........וגם אל תשכחי בצפר זה לא הכל...יש דברים יותר חשובים.....(ואני מכיר אנשים שמקנאים בציונים שלך)

למעלה