אוף אני לא מאמינה!!!

mikloi

New member
אוף אני לא מאמינה!!!

הבילוי באמת היה מדהים, אבל כשהתחלתי לכתוב לכן פתאום נסגר לי החלון של ההודעה, אז ניסחתי מחדש ושלחתי, ופתאום גיליתי שזה בכלל סגר לגמרי את החלון של הפורום, ובעצם כתבתי את זה בפורום טלויזיה!
איזה בעסה! והעניין הוא שדווקא הבילוי היה מדהים! חברה שלי נועה הכירה לי בחורה מדהימה בשם רחלה, ויחד אנחנו מתחילות מחר את הדיאטה של ד"ר חרמון, וזו כבר פעם שלישית שאני כותבת את כל זה!!! וכשחזרתי מהבילוי המדהים האינטרנט שלי לא עבד, ושעה ומשהו ברק (013) ואני ניסינו לפתור את זה עד שזה עבד, ועכשיו עוד שלחתי את כל המידע הזה לפורום טלויזיה!!! אוף!!!! (אבל אתן יכולות להכנס לשם ולקרוא את ורסיה מספר 2)!

mikloi

New member
המשך, מטעמי בטיחות, בתגובה:

אבל רק רציתי שתדעו כמה נקשרתי אליכן!!!
אני מרגישה כאילו לראשונה בחיי יש לי יומן קסמים, שאני יכולה לשתף אותו בהכל, והוא משיב לי תמיכה ואהבה ( גוד, רק שזה לא יגיע לפורום הלא נכון!) וכל זה מבלי לגרום לי לאי נוחות! אני אוהבת אתכן מאוד מאוד!!!
ורחלה ונועה ואני עושות מסיבה, וסוף סוף אני אוכל להתחיל עם עדי החתיך, ואולי זה גם ידרבן אותי להצליח בדיאטה, לשם שינוי.... wish me luck!

אני גרועה בנושאים

מיקה!! איך אני שמחה שנהנית! שמעתי על דיאטת חרמון.. תודיעי לנו איך זה הולך!
מקווה שתצליחי! תרגישי חופשיה גם לספר קצת פרטים על עדי החתיך
אז המון המון
וכמובן הרבה
אוהבת
ס.ש.

mikloi

New member
טוב, האמת היא שאני כבר לא זוכרת

מה כתבתי ונשלח ומה לא, אבל לגבי חרמון, לפני שנה וחצי בערך, לפני שממש התחלתי להשמין, בשבוע של פסח עשיתי את השבוע של חרמון, וזה עבד כל כך טוב שממש הרגשתי כוסית(למרות שאני שונאת את המילה הזו) וזה החזיק ככה עד יולי, ואז התחלתי להוסיף קצת, עד שלפני חצי שנה התחלתי לעלות ועלות, ואתן מכירות את ההמשך. אז אני ממש מתרגשת. לגבי זה שזה לא משנה את הרגלי התזונה, בדיוק בגלל זה אני סומכת על זה עכשיו, כי ממש שיניתי את ההרגלים הנלוזים שלי מן הקצה אל הקצה, אז עכשיו אני יכולה ל´התמסר´ לדיאטה יותר בחופשיות. בזמן האחרון אני גם ככה אוכלת רק פחות או יותר את השבוע הנייטרלי, רק שהוא מגובה לעתים בפירות או בשר או אורז. בכל מקרה, הלואי שזה יעזור!! ועכשיו, לפרטים הפיקנטיים וכבדי הקלוריות....עדי (החתיך ולא המתוקה...): עדי הוא בחור חתיך שעבד איתי בעבודה הקודמת שלי, שממש ממש הייתי רוצה לצאת איתו קצת. האמת היא שאתן צריכות הקדמה קצרה: אני מאלו שתמיד רצו חופש, אבל מגיל 16 רצוף, תמיד היה לי מישהו. עוד לא נפרדתי מאחד- וכבר מצאתי את עצמי עם אחר. עד לפני שנה היה לי חבר קבוע, ואפילו היינו אמורים להתחתן הקיץ, אבל בערך לפני שנה, אחרי כמעט 4 שנים יחד, התעוררתי והבנתי שזה לא זה, ונפרדתי ממנו. אחר כך הייתי צריכה קצת חופש, אבל איך שהתכוננתי להתחיל ´להשתולל´, התחלתי להשמין....מעכב משהו... בקיצור, לי אף פעם לא ממש יצא ´לצאת´ עם בנים. תמיד הם היו ידידים שלי תקופה ארוכה וכשנפרדתי מחבר, הם קפצו על ההזדמנות להכיר אותי, והתוצאה של זה (ושל עוד כמה דברים שהם לא לעכשיו) היא שנורא קשה לי עם קרבה, לפני שהגעתי לקרבה נפשית גדולה. אפילו נשיקה הכי קטנה או חיבוק מלחיצים אותי, ואני כבר בת 24! תארו לכם דייט שלא מסוגלת להתנשק גם בפגישה החמישית.... המשך בהודעה הבאה:

mikloi

New member
המשך...

ואז הכרתי את עדי, בעבודה. העבודה שלנו היא לא ממש מקום שיש לך אינטראקציה עם האנשים שעובדים איתך במהלך העבודה, כל אחד עם עצמו ועם הלקוחות שלו, מה גם שהוא תמיד ישב בקצה אחד ואני בקצה השני. מצד שני, היו עושים לנו הרבה מסיבות, כך שיצא לנו להיפגש בנסיבות חברתיות לא מעט, וגם יצא לנו לטפל במקרה אחד בלקוחות של השני. בהתחלה הוא סתם היה אחלה בן אדם, שהרגשתי די הרבה כימיה מכיוונו, אבל לא מעבר. יום אחד, באחת המסיבות, כשדווקא נראיתי ממש טוב, ישבנו לדבר קצת. The next thing I know, אני נשענתי עליו, והוא חיבק אותי. והוא יודע לחבק!!! בכל מקרה, מה זה נלחצתי וקפצתי וברחתי משם... (הוי, אני כזו אלופה בפדיחות מהסוג הזה...) בקיצור, אז התחלתי לשים לב לבעיה שלי, ולזה שעדי מ-מ-ש חתיך, ואני כבר גם ככה מאוד מחבבת אותו כבן אדם. מאחר שלא היינו נפגשים ממש בעבודה החלטתי להתחיל איתו במסיבה הבאה, אבל בשביל זה צריך אומץ וניסיון... אתן רוצות לשמוע את ההמשך?

mikloi

New member
../images/Emo9.gif טוב....אז ככה:

במסיבה החלטתי שאני משתכרת כדי לקבל אומץ, ושתיתי המון, אבל זה לא עזר. היה לי רק ההיי הטבעי שלי ממסיבות מוצלחות. בשלב כלשהו, ניגשתי אליו והודעתי לו שהלילה החלטתי להשתכר. הוא צחק. אמרתי לו "מה אתה צוחק? אתה הולך לעזור לי. תלמד אותי להקפיץ טקילה!" אז הוא אכן לימד אותי, אבל עדיין לא היה לי אומץ... בסופו של דבר, לקראת הסוף הוא עמד ללכת, וככה עמדנו ודיברנו והיו מבטים, והכל, אבל ´אף אחד משנינו לא יגיד, ואף אחד משנינו לא יודה...´ מכירות את השיר של עברי לידר? בקיצור בימים שאחרי לא יצא לנו לעבוד באותם זמנים, וקצת אחרי זה פיטרו אותי מקיצוצים, ואז היתה לנו מסיבה אחרונה ביחד, והחלטתי שעכשיו זה ה-זמן להתחיל איתו, כי הכי הרבה, אם הוא יגיד לא, אני לא אראה אותו מחר בעבודה. ואז כמובן הוא הגיע, אבל תוך חצי שעה הוא הלך, לפני שהתחיל החלק של הריקודים והכל. מאז ניסיתי להתקשר אליו אבל הוא אף פעם לא זמין. בעיה. בכל מקרה , עכשיו הוא יבוא למסיבה שנעשה, ואז אני אוכל להתחיל איתו סוף סוף, ובשאיפה, אני ארד קצת במשקל עד אז.

ארינה

New member
גם אני עושה חרמון

והיא מעולה יחד איתה הורדתי חבל על הזמן

צפרדעית

New member
גם אני עושה חרמון

(ולא בפעם הראשונה) רק שעכשיו לא ממש הולך לי ירדתי כבר 13 ק"ג... אבל נורא קשה לי ואני חורגת בפעמים קודמות ירדתי בעזרתם האדיבה של ד"ר חרמון ומן עשרות ק"ג <בסיכום הכללי, כי עליתי ירדתי עליתי ירדתי וחוזר חלילה> אבל משום מה עכשיו לא ממש זז...... הגעתי למסקנה שדיאטה זו מצויינת להרזיה, אבל היא לא מלמדת אותנו הרגלי אכילה, ואם לא ניזהרים מעלים! למען האמת כבר אין לי כוח לחילוף חומרים ואני מעדיפה תפריט מגוון ומסודר... אז עד שאמצא את דיאטת הפלא אני עדיין נלחמת (אוףף אני שוב בשבוע הניטראלי... ולא יכולה לראות יותר לבן וגבינה) תחזיקו לי אצבעות צפרדעית

פורומית

New member
מזה חרמון?

בא לכם לפרט קצת על הדיאטה הזאת? רק שמעתי את השם, לא יותר... תודה!

צפרדעית

New member
אז ככה...

דיאטת חרמון זו דיאטה שמתבססת על חילוף חומרים והפרדת אבות מזון הדיאטה במקורה משולבת עם דיקור סיני. הדיאטה הומצאה ע"י ד"ר רוני חרמון ושותפו ד"ר אבי מן לפני כ-10 שנים בערך.(אחד מהם כירורג והשני פלסטיקאי) ע"פ התאוריה של הדיאטה ניתן לאכול צירוף מסויים של מזון ללא הגבלה כמותית וללא התייחסות קלורית בתנאי ששומרים על רצף מסויים ולא מערבבים בין צירופים. תהליך ההרזיה מבוקר, ואם שומרים על התפרטים באדיקות ניתן להוריד תוך מחזור של שלושה חודשים עד 20 ק"ג או לחילופין עד 10% מעודף המשקל <לא יותר מ20 ק"ג>. כל שבוע מקבלים תפריט שונה ויש להקפיד על הביצוע. בכל אופן אני יכולה להעיד מניסיון.... שה"דבר" הזה באמת עובד צפרדעית נ.ב אם תרצי תפריטים רק תבקשי!

צפרדעית

New member
אריאנה...

המטרה שלי היא לא פירסום (חלילה) השתדלתי לתת פרטים כמה שיותר אינפורמטיבים, ואין לי שום אינטרס כזה או אחר צפרדעית (שטוענת שאם היא הגזימה אז היא חוזרת בעצמה)

למעלה