אוף אני לא מבינה את עצמי ( טריגר)

רקפת....

New member
אוף אני לא מבינה את עצמי ( טריגר)

אני כל כך מוצפת בבעיות של היום יום ובכל זאת מה שגורם לסיוטים בלילות זה מה שקרה לפני 28 שנים!!! אני לא מבינה למה אני מתיסרת בקשר לתקיפה של אז ולא בקשר לתקיפה של לפני שנה +...אני לא ישנה בלילות ונזכרת כל הזמן בתמונות מהתקיפה של לפני כל כך הרבה שנים ואני לא מבינה למה!!! טוב סתם רציתי לפרוק קצת...לא חשוב הרי מה שתגידו זה לא יסלק את התמונות...רקפת

רקפת-יקרה

הרבה אני לא מבינה בטראומה בנושא, ואני בטוחה שיש אחרים שיוכלו לתמוך טוב ממני, ולעזור לך. אני רק יכולה לאמר לך באופן כללי שפלאשבקים מטראומה לא בהכרח תלויים בזמן שחלף מהטראומה, אלא בעוצמת הטראומה. יתכן שהטרואמה הראשונה מבחינה רגשית, השאירה לך צלקת עמוקה יותר מהטרואמה השניה , כי עם כל הצער לאמר "כבר היית אחרי פעם אחת". הייתי רוצה לחזק אותך אך אני לא ממש יודעת מה אומרים. מקווה שיהיה לך קל יותר רחל-נשמה
רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רקפת...

כמו שרחל כתבה, זה יכול להיות קשור לעצמת הטראומה שנותרה בנפשך; ואולי לעצמת הזיכרון; או לסיטואציה שהיתה בסביבה; או העזרה שקיבלת/לא קובלת אחרי. התמונות לא מסולקות מהר... לעיתים הפלאשבקים נותרים לתמיד... הכי חשוב שתוכלי להתמודד עם זה, להתגבר, לא לתת לזה להפיל אותך...

למעלה