אוף אני לא מבינה!

נטלי 100

New member
אוף אני לא מבינה!

אנחנו פורום מדצ"ים ולא פורום של המדצי"ם אנחנו פה בשביל לתמוך לעזור ולהעביר חוויות ולא בשביל לבנות לאנשים פעולות שלמות ובטח שלא מערכים שלמים! הפורום לא כ"כ פעיל וזה ממש חבל.. אנשים נכנסים לפה פעם במאה שנה או שזה פעם ראשונה והם באים לבקש עזרה וללכת.. - אז זה מדצי"ם? וחבל שיש פה רק כמה אנשים שבאמת "קבועים" וזהו סיימתי! יומטוב
~נטלי~ נ.ב בואו נפתח במערך לפירסום הפורום? וכמובן כל מיני רעיונות נוספים לגרום לפורום להיות יותר פעיל יתקבלו בברכה..

F00D Is G00D

New member
אכן,

לא אמורה להייות בעיה לפרסם את הפורום, למספר פורומים בתפוז(791 למשל) הנהלת תפוז הציעה להדפיס סטיקרים. כך נוכל אנו להפיץ את הסטיקרים בכל מני סמינרים אני חושב שהגיע הזמן ל"פינת הפינות" לכל אחד תיהיה מין פינה משלו בה הוא יוכל לפתח דיון על הנושא הקרוב שלו... - דילמות - מתודות חדישות ומענינות - הפעולה השבועית - יחסים עם אנשים/תקשורת מול חניך... גידי

נטלי 100

New member
אחלה רעיונות!

אוקיי..אז אתה מוכן להתחיל עם פינת הפינות? כדי שנוכל להבין איך זה עובד? ושאלה: איך הולך הקטע עם הסטיקרים? איך אפשר לפנות לתפוז?.. יומטוב! ~נטלי~

F00D Is G00D

New member
מממ

אוקי- את הפינות אני יעשה מחר/שני/שלישי תלוי באיזה יום אני אהיה יותר עייף... הסטיקרים - ההנהלה פנתה כנראה לחלק מהמנהלים, חן אמר באיזשהוא שרשור שהוא יברר. לא שמעתי תגובה

צודקת =]

כלומר, זה נכון שזה פורום מדצים, אבל הרעיון הוא גם לקחת פעילויות ורעיונות מפה.. חבל מאוד שמדצים לא ממציאים לבד =) זה כל הכיףףף.. אבל בהחלט צריך להעיר את הפורום!! ** זה שאני לא כותבת פה, זה לא אומר שאני לא קוראת פה.

נטלי 100

New member
חן ../images/Emo26.gif

ביררת על הסטיקרים? ו... הקיץ עבר מזמן ואם אין באמת איזה סקר לרשום תרשום לפחות מה אוהבים בחורף..
~נטלי~

אוקיי ../images/Emo168.gif

אני מציע שתחילה נתחיל במערך גיוסים! כן כן בדיוק כמו שאנחנו עושים בכל תחילת שנה על מנת שתהיה לנו קבוצה להעביר לה את הפעולות שלנו, אז גם כאן אנחנו צריכים אנשים בשביל להעביר להם את הדברים שיש לנו להעביר, כמו כן גם הפינות למיניהן! מי מתנדב להכין דף גיוסים/פלאייר או משהו כזה מדהים ומשכנע (עם תמונות או מה שבבא לכם) שנוכל לפרסם בפורומים השונים?? בקשר לסטיקרים עדיין לא החזירו לי תשובה.

נטלי 100

New member
אמ...

טוב אני מנסה להכין איזה משהו אבל אני לא מוצאת סמלים של תנועות.. אני צריכה של הצופים ושל השומר הצעיר אם יש לך אני אשמח לקבל ~נטלי~

נטליי דחוף :]

אני שייכת לארגון מדצים של רשת המתנסים של קרית מוצקין! ובתכלס הרבה לא מודעים לארגון הזה! אז יש מצב שאני אביא לך סמל של רשת המתנסים קרית מוצקין ואת תוסיפי לפלאייר?? תודה רבה =))

F00D Is G00D

New member
מממ

את שלנו יש לך? חן, אתה רוצה שנלחץ קצת בפורום משוב?, עונים שם די מהר.

נטלי 100

New member
תגידו לי את מי שכחתי..../images/Emo13.gif

שמתי את: הנוער העובד האיחוד החקלאי צופים בני עקיבא השומר הצעיר רשת המתנס"ים קרית מוצקין בני המושבים אני יודעת שיש עוד אבל אני לא מוצאת את הסמל שלהם.. נכון שזה מספיק?
~נטלי~

למעלה